Dacia Duster Yenileniyor

Türkiye'nin en çok satan SUV'larından olan Dacia Duster yenileniyor. Yeni Duster, 8 inçlik multimedya ekranı, Y şeklindeki LED farları ve Arizona Turuncu gövde rengi gibi öne çıkan yeni özellikleriyle Eylül ayında ülkemizde satışa sunulacak.

  1. 2010 yılından beri satışta olan ve tüm dünyada 1.9 milyons atış adedine ulaşan Duster, yeniliyor.

    2010 yılından beri satışta olan ve tüm dünyada 1.9 milyons atış adedine ulaşan Duster, yeniliyor.

  2. Renk skalasına yeni Arizona Turuncuyu da ekleyen Duster, gelişen aerodinamik yapısıyla verimliliğini ileri taşıyor.

    Renk skalasına yeni Arizona Turuncuyu da ekleyen Duster, gelişen aerodinamik yapısıyla verimliliğini ileri taşıyor.

  3. Yeni Duster, ilk kez Sandero ailesinde kullanılan Y şeklindeki LED ışık imzasına kavuşurken, LED ön sinyal farlarıyla donatılan ilk Dacia modeli oldu.

    Yeni Duster, ilk kez Sandero ailesinde kullanılan Y şeklindeki LED ışık imzasına kavuşurken, LED ön sinyal farlarıyla donatılan ilk Dacia modeli oldu.

  4. Tüm donanım seviyelerinde; entegre yol bilgisayarı, otomatik uzun far etkinleştirme ve direksiyon simidinde aydınlatmalı kumandalara sahip hız sınırlandırma standart olarak sunuluyor.    Donanım seviyesine bağlı olarak dijital ekranlı otomatik klima, direksiyonda aydınlatmalı kumandalara sahip hız sabitleme, ısıtmalı ön koltuklar ve eller serbest kart sistemi sunuluyor.

    Tüm donanım seviyelerinde; entegre yol bilgisayarı, otomatik uzun far etkinleştirme ve direksiyon simidinde aydınlatmalı kumandalara sahip hız sınırlandırma standart olarak sunuluyor. Donanım seviyesine bağlı olarak dijital ekranlı otomatik klima, direksiyonda aydınlatmalı kumandalara sahip hız sabitleme, ısıtmalı ön koltuklar ve eller serbest kart sistemi sunuluyor.

  5. Yeni Duster?da Radyo, MP3, USB ve Bluetooth özelliklerine sahip radyo sistemi, kullanıcı dostu Media Display ve Media Nav bilgi-eğlence sistemleri 8 inç dokunmatik ekran ile sunuluyor.    Media Display ve Media Nav arayüzünde eko sürüş bilgilerinin yanı sıra 4x4 ekranından yan eğim ölçer, eğim açısı, pusula ve altimetre gibi özelliklere ulaşılıyor.  Dacia Duster yenileniyor (EDC şanzımana kavuşuyor) - 6

    Yeni Duster?da Radyo, MP3, USB ve Bluetooth özelliklerine sahip radyo sistemi, kullanıcı dostu Media Display ve Media Nav bilgi-eğlence sistemleri 8 inç dokunmatik ekran ile sunuluyor. Media Display ve Media Nav arayüzünde eko sürüş bilgilerinin yanı sıra 4x4 ekranından yan eğim ölçer, eğim açısı, pusula ve altimetre gibi özelliklere ulaşılıyor. Dacia Duster yenileniyor (EDC şanzımana kavuşuyor) - 6

  6. BEKLENEN EDC ŞANZIMAN    Tüketicilerin merakla beklediği otomatik EDC şanzıman TCe 150 bg motorla kombine ediliyor. Bir diğer öne çıkan özellik ise LPG deposunun kapasitesi. ECO-G 100 bg seçeneğindeki LPG deposunun kapasitesi yüzde 50 artırılarak 49,8 litreye ulaştı.

    BEKLENEN EDC ŞANZIMAN Tüketicilerin merakla beklediği otomatik EDC şanzıman TCe 150 bg motorla kombine ediliyor. Bir diğer öne çıkan özellik ise LPG deposunun kapasitesi. ECO-G 100 bg seçeneğindeki LPG deposunun kapasitesi yüzde 50 artırılarak 49,8 litreye ulaştı.

  7. Dizel:   <br>  dCi 115 bg (4x2 veya 4x4) ve 6 vitesli manuel şanzıman  <br>  Benzin:  <br>  -TCe 90 bg (4x2) ve 6 vitesli manuel şanzıman  <br>  -TCe 150 bg (4x2) ve 6 vitesli manuel şanzıman  <br>  -TCe 150 bg (4x4) ve 6 vitesli manuel şanzıman  <br>  -TCe 150 bg (4x2) ve 6 vitesli EDC otomatik şanzıman   <br>  Fabrika Çıkışlı Benzin&LPG  <br>  -ECO-G 100 bg (4x2) ve 6 vitesli manuel şanzıman

    Dizel:
    dCi 115 bg (4x2 veya 4x4) ve 6 vitesli manuel şanzıman
    Benzin:
    -TCe 90 bg (4x2) ve 6 vitesli manuel şanzıman
    -TCe 150 bg (4x2) ve 6 vitesli manuel şanzıman
    -TCe 150 bg (4x4) ve 6 vitesli manuel şanzıman
    -TCe 150 bg (4x2) ve 6 vitesli EDC otomatik şanzıman
    Fabrika Çıkışlı Benzin&LPG
    -ECO-G 100 bg (4x2) ve 6 vitesli manuel şanzıman