İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Ünlü Oyuncu: Kardeşim Gözümün Önünde Yanarak Öldü!

Kemal Sunal, Şener Şen ile rol aldığı filmlerle hafızalara kazınan 72 yaşındaki usta oyuncu İlyas Salman, Armağan Çağlayan'a yaptığı acı itirafla yürek burktu.

  1. Armağan Çağlayan'ın Youtube'ta yayınlanan 'Dur Bi Dinle' serisinde bu hafta konuğu İlyas Salman oldu. Malatya'da bir gecekondu mahallesin doğup büyüyen Yeşilçam yıldızı, acılarla dolu çocukluk yıllarını anlattı.

    Armağan Çağlayan'ın Youtube'ta yayınlanan 'Dur Bi Dinle' serisinde bu hafta konuğu İlyas Salman oldu. Malatya'da bir gecekondu mahallesin doğup büyüyen Yeşilçam yıldızı, acılarla dolu çocukluk yıllarını anlattı.

  2. "11 kardeşten 7'si yoksulluk hastalıklarından hayatını kaybetti. Kardeşlerimden bir tanesi yandı, gözümün önünde yandı" diyerek Salman yaşadığı acı olayları anlattı.

    "11 kardeşten 7'si yoksulluk hastalıklarından hayatını kaybetti. Kardeşlerimden bir tanesi yandı, gözümün önünde yandı" diyerek Salman yaşadığı acı olayları anlattı.

  3. Çocukluk yıllarını anlatan Salman "Annem su getirmeye gitti, çeşme bir kilometre kadar uzakta. Kapının arkasına bir taş koyuyor, dışarıda da neredeyse bir metre kar var. Teneke sobanın üzerine de patates ve su koymuş..." dedi.

    Çocukluk yıllarını anlatan Salman "Annem su getirmeye gitti, çeşme bir kilometre kadar uzakta. Kapının arkasına bir taş koyuyor, dışarıda da neredeyse bir metre kar var. Teneke sobanın üzerine de patates ve su koymuş..." dedi.

  4. Yaşanan kötü olayı Salman "Su kaynıyor. Benden bir yaş küçük kardeşim o zaman 2.5-3 yaş yaşında. Sobaya uzanıyor, eteği yanmaya başlıyor ve ben oradayım. Kapıyı açamıyorum..." sözleriyle anlattı.

    Yaşanan kötü olayı Salman "Su kaynıyor. Benden bir yaş küçük kardeşim o zaman 2.5-3 yaş yaşında. Sobaya uzanıyor, eteği yanmaya başlıyor ve ben oradayım. Kapıyı açamıyorum..." sözleriyle anlattı.

  5. Çocukluk travmasıyla ilgili Salman "Aklıma gelmiyor ki bir bez veya kilim örteyim üzerine de söndüreyim. Gözümün önünde yandı ve öldü. Bu travmayı anlatmadan geçemeyeceğim..." diye konuştu.

    Çocukluk travmasıyla ilgili Salman "Aklıma gelmiyor ki bir bez veya kilim örteyim üzerine de söndüreyim. Gözümün önünde yandı ve öldü. Bu travmayı anlatmadan geçemeyeceğim..." diye konuştu.

  6. "Haftada bir rüyamda yangın sahnesi görüyorum" diyen Salman "Çok kötü travma, atlatamadım. Onun için de hastalık hastası oldum. Kardeşlerimin hepsinin ölümünü gördüm, en büyükleri benim..." ifadelerini kullandı.

    "Haftada bir rüyamda yangın sahnesi görüyorum" diyen Salman "Çok kötü travma, atlatamadım. Onun için de hastalık hastası oldum. Kardeşlerimin hepsinin ölümünü gördüm, en büyükleri benim..." ifadelerini kullandı.

  7. Takıntısından bahseden Salman "Her gün kendime bir hastalık icat ederim. Bir gün kan kanseri olurum, bir gün kolon kanseri olurum, bir gün beynimde tümör olur. Bugüne kadar bir tek rahim kanseri olmadım..." dedi.

    Takıntısından bahseden Salman "Her gün kendime bir hastalık icat ederim. Bir gün kan kanseri olurum, bir gün kolon kanseri olurum, bir gün beynimde tümör olur. Bugüne kadar bir tek rahim kanseri olmadım..." dedi.

  8. Doktora sık sık gittiğini Salman "Gecenin kaçı olursa olsun hemen doktora giderim ve sorunumu anlatırım. Beni deli doktoruna, psikiyatriste gönderirler. Çok evhamlıyım." sözleriyle anlattı.

    Doktora sık sık gittiğini Salman "Gecenin kaçı olursa olsun hemen doktora giderim ve sorunumu anlatırım. Beni deli doktoruna, psikiyatriste gönderirler. Çok evhamlıyım." sözleriyle anlattı.