3'Ü Birden Hüsrana Uğradı! Zirve Kimin

23 Haziran 2021'in reyting sonuçları Sen Çal Kapımı, Survivor ve Cam Tavanlar'ı hüsrana uğrattı.

  1. Leyla ve Cem'in arasında soğuk rüzgarların estiği tanıtımda Lujuria, maddi bir krizle karşı karşıya kalıyor. Leyla, restoranını kurtarmak için bir yol düşünürken Cem, Asude olarak Lujuria'yı kiralamayı teklif ediyor. Bu durumun ikiliyi nasıl etkileyeceği büyük bir merak konusu olduğu Cam Tavanlar reytinglerde ilk 10'a giremedi.

    Leyla ve Cem'in arasında soğuk rüzgarların estiği tanıtımda Lujuria, maddi bir krizle karşı karşıya kalıyor. Leyla, restoranını kurtarmak için bir yol düşünürken Cem, Asude olarak Lujuria'yı kiralamayı teklif ediyor. Bu durumun ikiliyi nasıl etkileyeceği büyük bir merak konusu olduğu Cam Tavanlar reytinglerde ilk 10'a giremedi.

  2. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları son ödül oyunun ardından yarı final için parkura çıktı. Berkay'ın adaya vedası ardından final için nefesler tutulduğu Survivor reytinglerde zirve yarışından koptu.

    Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları son ödül oyunun ardından yarı final için parkura çıktı. Berkay'ın adaya vedası ardından final için nefesler tutulduğu Survivor reytinglerde zirve yarışından koptu.

  3. Serkan Eda'yı geri kazanmak için elinden geleni yaparken, Eda duygularını gizlemekte zorlandığı Sen Çal Kapımı reytinglerde hüsrana uğradı.  <br>  İşte çarşamba günü reytingleri...

    Serkan Eda'yı geri kazanmak için elinden geleni yaparken, Eda duygularını gizlemekte zorlandığı Sen Çal Kapımı reytinglerde hüsrana uğradı.
    İşte çarşamba günü reytingleri...

  4. 10 - Gün Ortası (ATV)

    10 - Gün Ortası (ATV)

  5. 9 - Ana Haber (ATV)

    9 - Ana Haber (ATV)

  6. 8 - Kuruluş Osman Özet (ATV)

    8 - Kuruluş Osman Özet (ATV)

  7. 7 - Ana Haber (Fox TV)

    7 - Ana Haber (Fox TV)

  8. 6 - Sen Çal Kapımı (Fox TV)

    6 - Sen Çal Kapımı (Fox TV)

  9. 5 - Portekiz - Fransa UEFA EURO 2020 Karşılaşması (TRT 1)

    5 - Portekiz - Fransa UEFA EURO 2020 Karşılaşması (TRT 1)

  10. 4 - Survivor (TV8)

    4 - Survivor (TV8)

  11. 3 - Esra Erol'da (ATV)

    3 - Esra Erol'da (ATV)

  12. 2 - Müge Anlı ile Tatlı Sert (ATV)

    2 - Müge Anlı ile Tatlı Sert (ATV)

  13. 1 - Kuruluş Osman (ATV)

    1 - Kuruluş Osman (ATV)