4'Üne Birden Reyting Şoku! Zirve Bakın Kimin Oldu

11 Temmuz 2021'in reyting sonuçları Baş Belası, Menajerimi Ara, Operasyon 41, Masterchef Türkiye'yi hüsrana uğrattı.

  1. Şahin'in verdiği tutanak yüzünden işinden olacağını düşünen İpek, Şahin'in kararını değiştirmek için uğraşır. Tutanağı çoktan değiştirmiş olan Şahin, İpek'e bu gerçeği söylemez ve vakaya karışmaması şartı koyduğu Baş Belası reytinglerde umduğu başarıyı elde edemedi.

    Şahin'in verdiği tutanak yüzünden işinden olacağını düşünen İpek, Şahin'in kararını değiştirmek için uğraşır. Tutanağı çoktan değiştirmiş olan Şahin, İpek'e bu gerçeği söylemez ve vakaya karışmaması şartı koyduğu Baş Belası reytinglerde umduğu başarıyı elde edemedi.

  2. MasterChef Türkiye" yarışması yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Heyecanın bir saniye eksilmediği program reytinglerde hüsrana uğradı.

    MasterChef Türkiye" yarışması yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Heyecanın bir saniye eksilmediği program reytinglerde hüsrana uğradı.

  3. Kanal D'de Survivor'a rakip olacağı söylenen yarışma Operasyon 41 dün akşamki bölümüyle ekrana geldi. İlginç program reytinglerde ilk 10'a giremedi.

    Kanal D'de Survivor'a rakip olacağı söylenen yarışma Operasyon 41 dün akşamki bölümüyle ekrana geldi. İlginç program reytinglerde ilk 10'a giremedi.

  4. Kıraç?ın polisler tarafından apar topar götürülmesi herkese büyük bir şok yaşatır. Yaşanan büyük karmaşanın ardından Kıraç aklanır. Süper Ego ve Ceyda, son bir savaş için karşı karşıya gelir. Yeni bir uluslararası projeye oyuncularını sokmayı başaran taraf, Ego Ajans?ın sahibi olduğu Menajerimi Ara reytinglerde ilk 10'a giremedi.   <br>  İşte pazar günü reytingleri...

    Kıraç?ın polisler tarafından apar topar götürülmesi herkese büyük bir şok yaşatır. Yaşanan büyük karmaşanın ardından Kıraç aklanır. Süper Ego ve Ceyda, son bir savaş için karşı karşıya gelir. Yeni bir uluslararası projeye oyuncularını sokmayı başaran taraf, Ego Ajans?ın sahibi olduğu Menajerimi Ara reytinglerde ilk 10'a giremedi.
    İşte pazar günü reytingleri...

  5. 10 - Ana Haber (Kanal D)

    10 - Ana Haber (Kanal D)

  6. 9 - Görevimiz Tatil (Show TV)

    9 - Görevimiz Tatil (Show TV)

  7. 8 - Sen Çal Kapımı Tekrar (Fox TV)

    8 - Sen Çal Kapımı Tekrar (Fox TV)

  8. 7 - Ana Haber (Show TV)

    7 - Ana Haber (Show TV)

  9. 6 - Öldürme Arzusu (Show TV)

    6 - Öldürme Arzusu (Show TV)

  10. 5 - Masterchef Türkiye Tekrar (TV8)

    5 - Masterchef Türkiye Tekrar (TV8)

  11. 4 - Ana Haber (Fox TV)

    4 - Ana Haber (Fox TV)

  12. 3 - Baş Belası (ATV)

    3 - Baş Belası (ATV)

  13. 2 - UEFA EURO 2020 Kupa Töreni (TRT 1)

    2 - UEFA EURO 2020 Kupa Töreni (TRT 1)

  14. 1 - İtalya İngiltere UEFA EURO 2020 Karşılaşması (TRT 1)

    1 - İtalya İngiltere UEFA EURO 2020 Karşılaşması (TRT 1)