Korona Geçiren Seda Bakan'dan Kötü Haber

Korona geçiren Seda Bakan'dan kötü haber

  1. Geçtiğimiz kasım ayında koronavirüse yakalanan ve hastalığı ağır geçiren oyuncu Seda Bakan, hastalığı atlatmasının üzerinden 8 ay geçmesine rağmen halen koku alamadığını açıkladı.

    Geçtiğimiz kasım ayında koronavirüse yakalanan ve hastalığı ağır geçiren oyuncu Seda Bakan, hastalığı atlatmasının üzerinden 8 ay geçmesine rağmen halen koku alamadığını açıkladı.

  2. Ünlü oyuncu koronavirüsün etkilerinin halen devam ettiğini söyledi. Bakan, "Hastalığın üzerinden 8 ay geçti ama halen koku alamıyorum. 1 ay daha bekleyeceğim. Eğer bu sıkıntım geçmezse doktora gideceğim" dedi.

    Ünlü oyuncu koronavirüsün etkilerinin halen devam ettiğini söyledi. Bakan, "Hastalığın üzerinden 8 ay geçti ama halen koku alamıyorum. 1 ay daha bekleyeceğim. Eğer bu sıkıntım geçmezse doktora gideceğim" dedi.

  3. Öte yandan Seda Bakan, geçtiğimiz aylarda estetik itirafıyla da adından söz ettirmişti.

    Öte yandan Seda Bakan, geçtiğimiz aylarda estetik itirafıyla da adından söz ettirmişti.

  4. Bakan, "Hiç estetiğiniz var mı?" sorusuna, "Yok ama yaptırmayı çok istiyorum. Burnumda küçük bir çıkıntı var. Eğer burun estetiği yaptırırsam, eşim beni boşar ve kariyerim başka bir yere gidebilir" yanıtını vermişti.

    Bakan, "Hiç estetiğiniz var mı?" sorusuna, "Yok ama yaptırmayı çok istiyorum. Burnumda küçük bir çıkıntı var. Eğer burun estetiği yaptırırsam, eşim beni boşar ve kariyerim başka bir yere gidebilir" yanıtını vermişti.

  5. Seda Bakan, 10 Ekim 1985 tarihinde Kocaeli, Gebze'de doğmuştur.Anne tarafı Selanikli, baba tarafı Saraybosnalıdır. Bir de ağabeyi vardır. Sakarya Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü'nden mezun oldu.    Türker İnanoğlu'nun sinema televizyon alanında eğitim vermek ve sektörde hazır yetişmiş personel açığını kapatmak için Kavacık'ta kurduğu TÜRVAK Sinema ? TV Eğitim Merkezi'nde eğitim aldı.

    Seda Bakan, 10 Ekim 1985 tarihinde Kocaeli, Gebze'de doğmuştur.Anne tarafı Selanikli, baba tarafı Saraybosnalıdır. Bir de ağabeyi vardır. Sakarya Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü'nden mezun oldu. Türker İnanoğlu'nun sinema televizyon alanında eğitim vermek ve sektörde hazır yetişmiş personel açığını kapatmak için Kavacık'ta kurduğu TÜRVAK Sinema ? TV Eğitim Merkezi'nde eğitim aldı.