İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Yarışma Tarihinde Bir İlk!

TV8 MasterChef 2021 üçlü düellolarda ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivroğlu ve Danilo Zanna şoka girdi... Heyecanın hız kesmediği yarışmada dün akşam Masterchef tarihinde bir ilk yaşandı.

  1. TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye 2021'de üçlü düellolar sürüyor. Heyecanın hız kesmediği yarışmada dün akşam Masterchef tarihinde bir ilk yaşandı.

    TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye 2021'de üçlü düellolar sürüyor. Heyecanın hız kesmediği yarışmada dün akşam Masterchef tarihinde bir ilk yaşandı.

  2. MasterChef Türkiye 2021'in 16 Temmuz akşamı ekrana gelen son bölümü yine izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı.

    MasterChef Türkiye 2021'in 16 Temmuz akşamı ekrana gelen son bölümü yine izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı.

  3. Fenomen yarışmanın ikinci üçlü düellosunda Münevver Duygu, Celal ve Batuhan, çok sevilen tatlılardan biri olan profiterolü yapmak için mücadele verdi. Yarışmacılar, 45 dakikalık sürede ellerinden geleni yapsa da, şeflerin de kendilerinin de istediği gibi tabakları hazırlayamadılar.

    Fenomen yarışmanın ikinci üçlü düellosunda Münevver Duygu, Celal ve Batuhan, çok sevilen tatlılardan biri olan profiterolü yapmak için mücadele verdi. Yarışmacılar, 45 dakikalık sürede ellerinden geleni yapsa da, şeflerin de kendilerinin de istediği gibi tabakları hazırlayamadılar.

  4. Şefler tadım yaptıktan sonra tabakları değerlendirmeye aldı. Yarışmacılar da yaptıkları tatlıyı beğenmediklerini kendi aralarında konuşarak dile getirildiler. Daha sonra şefler ise kararlarını açıkladılar.

    Şefler tadım yaptıktan sonra tabakları değerlendirmeye aldı. Yarışmacılar da yaptıkları tatlıyı beğenmediklerini kendi aralarında konuşarak dile getirildiler. Daha sonra şefler ise kararlarını açıkladılar.

  5. "Gerçekten çok alışık olmadığımız bir durumla karşı karşıya kaldık"  <br>  Mehmet Şef yaptığı açıklamada, "Gerçekten çok alışık olmadığımız bir durumla karşı karşıya kaldık ve aramızda konuştuk. Karara vardık" dedi.

    "Gerçekten çok alışık olmadığımız bir durumla karşı karşıya kaldık"
    Mehmet Şef yaptığı açıklamada, "Gerçekten çok alışık olmadığımız bir durumla karşı karşıya kaldık ve aramızda konuştuk. Karara vardık" dedi.

  6. "Bir Masterchef klasiğini üçünüz de yapamadınız"  <br>  Somer Şef de, "Bir Masterchef klasiğini üçünüz de yapamadınız. 3 sezondur verdiğimiz klasik lezzetlerden bir tanesi. Maalesef elimizde profiterol benzeri bir ürün bile yok.

    "Bir Masterchef klasiğini üçünüz de yapamadınız"
    Somer Şef de, "Bir Masterchef klasiğini üçünüz de yapamadınız. 3 sezondur verdiğimiz klasik lezzetlerden bir tanesi. Maalesef elimizde profiterol benzeri bir ürün bile yok.

  7. "İlk kez böyle bir karar alıyoruz. Ve üçünüzü birden eliyoruz"  <br>  O yüzden biz aramızda bir karar aldık. İlk kez böyle bir karar alıyoruz. Ve üçünüzü birden eliyoruz" ifadelerini kullandı.

    "İlk kez böyle bir karar alıyoruz. Ve üçünüzü birden eliyoruz"
    O yüzden biz aramızda bir karar aldık. İlk kez böyle bir karar alıyoruz. Ve üçünüzü birden eliyoruz" ifadelerini kullandı.

  8. Stüdyoda korku dolu anlar yaşattı  <br>  Öte yandan 15 Temmuz'da yayınlanan bölümde çok talihsiz bir olay yaşandı. TV8 ekranlarında yayımlanan yarışma programı MasterChef?in yeni bölümünde, yarışmacı Bozbey Muratcan, stüdyoda korku dolu anlar yaşattı. Yarışmacı, soğan dolması yaparken elini kesti.

    Stüdyoda korku dolu anlar yaşattı
    Öte yandan 15 Temmuz'da yayınlanan bölümde çok talihsiz bir olay yaşandı. TV8 ekranlarında yayımlanan yarışma programı MasterChef?in yeni bölümünde, yarışmacı Bozbey Muratcan, stüdyoda korku dolu anlar yaşattı. Yarışmacı, soğan dolması yaparken elini kesti.

  9. Doğrama yaptığı esnada ani bir hareketle elini kesen yarışmacının acı içinde kıvrandığını fark eden şef Somer Sivrioğlu, sağlık görevlisini çağırdı.

    Doğrama yaptığı esnada ani bir hareketle elini kesen yarışmacının acı içinde kıvrandığını fark eden şef Somer Sivrioğlu, sağlık görevlisini çağırdı.

  10. Şefler ve sağlık görevlisi, yarışmacıdan yemeği bırakmasını isterken, Bozbey ise yemek yapmaya devam etti. ?Bu kan durmaz? denilen ve çağrılan sağlık görevlisinin müdahalesi sırasında çığlıklar atan Bozbey yine de mücadeleyi bırakmadı.

    Şefler ve sağlık görevlisi, yarışmacıdan yemeği bırakmasını isterken, Bozbey ise yemek yapmaya devam etti. ?Bu kan durmaz? denilen ve çağrılan sağlık görevlisinin müdahalesi sırasında çığlıklar atan Bozbey yine de mücadeleyi bırakmadı.

  11. Hırs yaptı  <br>  Olay öncesi, Mehmet Şef yarışmacılardan Bozbey'e "20 dakika var hâlâ iç yapıyorsun" diye bir eleştiride bulundu. Şefin yorumunun ardından hırs yapan yarışmacı Bozbey, yemeğini hazırlarken çok hızlandı.

    Hırs yaptı
    Olay öncesi, Mehmet Şef yarışmacılardan Bozbey'e "20 dakika var hâlâ iç yapıyorsun" diye bir eleştiride bulundu. Şefin yorumunun ardından hırs yapan yarışmacı Bozbey, yemeğini hazırlarken çok hızlandı.

  12. Çığlıklar içinde...  <br>  Hızlı bir şekilde doğrama işlemi yapan yarışmacı, ani bir hareketle elini kesti. Sağlık ekibinin pansumanı sırasında elinin acısıyla çığlıklar atan yarışmacı, kan içinde kalmasına rağmen yarışmaya  devam etmek istedi.

    Çığlıklar içinde...
    Hızlı bir şekilde doğrama işlemi yapan yarışmacı, ani bir hareketle elini kesti. Sağlık ekibinin pansumanı sırasında elinin acısıyla çığlıklar atan yarışmacı, kan içinde kalmasına rağmen yarışmaya devam etmek istedi.

  13. "Bu kan durmaz"  <br>  Sağlık görevlisinin "Bu kan durmaz" uyarısına rağmen devam etme kararı alan Bozbey'den kan kaybı yaşamaması için elini yukarıda tutması istendi. Elini yukarıda tutmayı deneyen yarışmacının yöntemi işe yaramadı ve eli birkaç saniyede kanlar içinde kaldı. Yeniden stüdyoya gelen sağlık ekibi müdahalede bulundu, ancak Bozbey "Sosuma bakayım bir saniye" diyerek inatla yemek yapmaya devam etti.

    "Bu kan durmaz"
    Sağlık görevlisinin "Bu kan durmaz" uyarısına rağmen devam etme kararı alan Bozbey'den kan kaybı yaşamaması için elini yukarıda tutması istendi. Elini yukarıda tutmayı deneyen yarışmacının yöntemi işe yaramadı ve eli birkaç saniyede kanlar içinde kaldı. Yeniden stüdyoya gelen sağlık ekibi müdahalede bulundu, ancak Bozbey "Sosuma bakayım bir saniye" diyerek inatla yemek yapmaya devam etti.

  14. Şefler tarafından mücadele ruhu sebebiyle tebrik edilen Bozbey'in yemek için süresi yeterli gelmedi. Yarışma sonunda ise Bozbey ve Rumeysa yarışmaya veda ederken günün birincisi Dilara oldu.

    Şefler tarafından mücadele ruhu sebebiyle tebrik edilen Bozbey'in yemek için süresi yeterli gelmedi. Yarışma sonunda ise Bozbey ve Rumeysa yarışmaya veda ederken günün birincisi Dilara oldu.