Kedinizin Sağlık Durumu Nasıl? Tek Bir Fotoğrafla Öğrenin

Kanadalı bilim insanları, kediler için özel bir yapay zeka geliştirdi. Sylvester adlı teknoloji şirketi tarafından geliştirilen cep telefonu uygulaması sayesinde kedilerin sağlıklı olup olmadıkları tek bir fotoğrafla anlaşılabiliyor.

  1. Yapay zeka bu kez kedilerin hizmetinde.. Kanada'nın Calgary kentinde kediler için özel bir cep telefonu uygulaması geliştirildi.

    Yapay zeka bu kez kedilerin hizmetinde.. Kanada'nın Calgary kentinde kediler için özel bir cep telefonu uygulaması geliştirildi.

  2. Tably adı verilen yapay zeka sayesinde kedilerin ruh hali kolayca anlaşılabiliyor. Bu kapsamda kedi sahiplerinin bir sorun olup olmadığını anlamaları için  evcil hayvanlarının bir fotoğrafını çekmeleri yeterli oluyor.

    Tably adı verilen yapay zeka sayesinde kedilerin ruh hali kolayca anlaşılabiliyor. Bu kapsamda kedi sahiplerinin bir sorun olup olmadığını anlamaları için evcil hayvanlarının bir fotoğrafını çekmeleri yeterli oluyor.

  3. YÜZ TANIMA TEKNOLOJİSİ İLE YAPAY ZEKA BİRLEŞTİRİLDİ    Uygulamanın geliştiricilerinden Miche Priest, Reuters?a verdiği demeçte, ?Yüz tanıma teknolojisi ile yapay zekayı birleştirdik. Kediniz hasta olduğunda yapay zeka kolayca tespit edebiliyor. Tabi bazen kediler sadece size kızgın da olabiliyor. Aradaki farkı anlayabilmek için kedilerin düzenli olarak fotoğrafını çekmek yeterli? diye konuştu.

    YÜZ TANIMA TEKNOLOJİSİ İLE YAPAY ZEKA BİRLEŞTİRİLDİ Uygulamanın geliştiricilerinden Miche Priest, Reuters?a verdiği demeçte, ?Yüz tanıma teknolojisi ile yapay zekayı birleştirdik. Kediniz hasta olduğunda yapay zeka kolayca tespit edebiliyor. Tabi bazen kediler sadece size kızgın da olabiliyor. Aradaki farkı anlayabilmek için kedilerin düzenli olarak fotoğrafını çekmek yeterli? diye konuştu.

  4. VETERİNERLERDEN TAM NOT ALDI    Diğer taraftan, yeni teknoloji veterinerlerden de tam not aldı.

    VETERİNERLERDEN TAM NOT ALDI Diğer taraftan, yeni teknoloji veterinerlerden de tam not aldı.

  5. Veteriner hekim Liz Ruelle, ?Harika bir fikir. Biz sürekli kedilerle çalıştığımızdan ufak işaretleri fark etmek konusunda daha ustayız. Yapay zeka kedilerin ağrı çekip çekmediğini anlamak konusunda iyi bir çıkarıyor? dedi.

    Veteriner hekim Liz Ruelle, ?Harika bir fikir. Biz sürekli kedilerle çalıştığımızdan ufak işaretleri fark etmek konusunda daha ustayız. Yapay zeka kedilerin ağrı çekip çekmediğini anlamak konusunda iyi bir çıkarıyor? dedi.

  6. Bununla birlikte, kulakların, gözlerin, bıyıkların ve kafanın pozisyonunu analiz eden yapay zeka yüzde 70 doğrulukla sonuç veriyor. Geliştiricileri ise öğrenen yapay zekanın her geçen gün daha başarılı olduğuna dikkat çekiyor.

    Bununla birlikte, kulakların, gözlerin, bıyıkların ve kafanın pozisyonunu analiz eden yapay zeka yüzde 70 doğrulukla sonuç veriyor. Geliştiricileri ise öğrenen yapay zekanın her geçen gün daha başarılı olduğuna dikkat çekiyor.

  7. Öte yandan, uzmanlar, kedilerin sağlıklarının takibi açısından mama yiyip yemediklerine ve uyku düzenlerine de dikkat edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

    Öte yandan, uzmanlar, kedilerin sağlıklarının takibi açısından mama yiyip yemediklerine ve uyku düzenlerine de dikkat edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.