1 Saatte 8 Bin 500 Liralık Yemek Yedi

BODRUM Torba'da tatil yapan Bülent Ersoy bir saatte 8 bin 500 liralık yemek yedi. Ersoy Bodrum tatilinde makyaj yapmamayı tercih etti.

  1. BODRUM'un ünlü tatil noktalarından Torba'da tatil yapan ünlü sanatçı Bülent Ersoy, bir restoranda makyajsız görüntülendi. Sosyal medyada yer alan haberlere göre Ersoy, bir saat kaldığı mekanda 8 bin 500 TL hesap ödedi.

    BODRUM'un ünlü tatil noktalarından Torba'da tatil yapan ünlü sanatçı Bülent Ersoy, bir restoranda makyajsız görüntülendi. Sosyal medyada yer alan haberlere göre Ersoy, bir saat kaldığı mekanda 8 bin 500 TL hesap ödedi.

  2. Ersoy, balıkçıda 8 bin 500 TL hesap ödedi  <br>  Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da tatil yapan Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, Torba ilçesindeki bir balıkçıda ıstakoz, karides, ahtapot ve kalamar gibi meze çeşitlerini tattı. Ersoy, balıkçıda 8 bin 500 TL hesap ödedi.

    Ersoy, balıkçıda 8 bin 500 TL hesap ödedi
    Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da tatil yapan Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, Torba ilçesindeki bir balıkçıda ıstakoz, karides, ahtapot ve kalamar gibi meze çeşitlerini tattı. Ersoy, balıkçıda 8 bin 500 TL hesap ödedi.

  3. "Arap atı gibiyim, koştukça coşuyorum"  <br>  Öte yandan, Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, önceki gün Yeniköy'de objektiflere yansıdı.

    "Arap atı gibiyim, koştukça coşuyorum"
    Öte yandan, Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, önceki gün Yeniköy'de objektiflere yansıdı.

  4. Konser programının yoğun olduğunu ifade eden Ersoy, "Yemek yerken iki saat içinde dört konser için teklif aldım. Arap atı gibiyim, koştukça coşuyorum. Çok şükür nefes alacak zamanım yok." dedi

    Konser programının yoğun olduğunu ifade eden Ersoy, "Yemek yerken iki saat içinde dört konser için teklif aldım. Arap atı gibiyim, koştukça coşuyorum. Çok şükür nefes alacak zamanım yok." dedi

  5. Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Bülent Ersoy, geçtiğimiz gün dostlarıyla birlikte Yeniköy'deki bir mekanda buluştu.

    Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Bülent Ersoy, geçtiğimiz gün dostlarıyla birlikte Yeniköy'deki bir mekanda buluştu.

  6. Şıklığı ile dikkat çeken Ersoy, gazetecilere, "Kıyafetim benim çok sevdiğim rahmetli arkadaşım Nur Yerlitaş'a ait. Seneler önce benim için hazırlamıştı, şimdi giymek nasip oldu. Rahmetle anıyorum..." dedi.

    Şıklığı ile dikkat çeken Ersoy, gazetecilere, "Kıyafetim benim çok sevdiğim rahmetli arkadaşım Nur Yerlitaş'a ait. Seneler önce benim için hazırlamıştı, şimdi giymek nasip oldu. Rahmetle anıyorum..." dedi.

  7. "Yemek yerken iki saat içinde dört konser için teklif aldım"  <br>  Konser programının çok yoğun olduğunu ve oldukça heyecanlı olduğunu belirten Diva, "Allah herkese bu yoğunluğu nasip etsin. Yemek yerken iki saat içinde dört konser için teklif aldım. Arap atı gibiyim, koştukça coşuyorum. Çok şükür nefes alacak zamanım yok" ifadelerini kullandı.

    "Yemek yerken iki saat içinde dört konser için teklif aldım"
    Konser programının çok yoğun olduğunu ve oldukça heyecanlı olduğunu belirten Diva, "Allah herkese bu yoğunluğu nasip etsin. Yemek yerken iki saat içinde dört konser için teklif aldım. Arap atı gibiyim, koştukça coşuyorum. Çok şükür nefes alacak zamanım yok" ifadelerini kullandı.