Bir Klasik Daha Elektriklendi!

İngiltere merkezli Electrogenic firması 1971 model Citroen DS'yi elektrikli bir araca dönüştürdü.

  1. Klasik otomobilleri elektrikli araçlara dönüştürme akımı son hız devam ediyor. Son olarak Electrogenic isimli İngiliz firma efsane modellerden biri olan Citroen DS'i dönüştürdü.

    Klasik otomobilleri elektrikli araçlara dönüştürme akımı son hız devam ediyor. Son olarak Electrogenic isimli İngiliz firma efsane modellerden biri olan Citroen DS'i dönüştürdü.

  2. Firma, 1971 model araçtan benzinli motoru çıkarırken yerine Hyper9 adını verdikleri elektrik motorunu yerleştirmişler.

    Firma, 1971 model araçtan benzinli motoru çıkarırken yerine Hyper9 adını verdikleri elektrik motorunu yerleştirmişler.

  3. 120 beygir güç ve 234 Nm tork üreten bu motorla birlikte aracın orijinal şanzımanına yer verilmiş.

    120 beygir güç ve 234 Nm tork üreten bu motorla birlikte aracın orijinal şanzımanına yer verilmiş.

  4. Aracın motorunu beslemek için 225 kilometre menzil sağlayan 48.5 kWs bir batarya kullanılmış. Opsiyonel olarak 320 kilometrelik bir batarya seçeneği de sunuluyor.

    Aracın motorunu beslemek için 225 kilometre menzil sağlayan 48.5 kWs bir batarya kullanılmış. Opsiyonel olarak 320 kilometrelik bir batarya seçeneği de sunuluyor.

  5. Dışarıdan bakıldığında aracın orijinalinden tek farkı ortadan kalkan egzoz ve bagaj kapağına yerleştirilen DS EV logosu.

    Dışarıdan bakıldığında aracın orijinalinden tek farkı ortadan kalkan egzoz ve bagaj kapağına yerleştirilen DS EV logosu.