Kanal D'nin Sevilen Dizine Bomba Transfer

'Yeni sezon tarihi ne zaman' sorusu dizinin hayranlarının en merak ettiği soru iken televizyon kulislerinde fenomen dizinin hayranlarını daha da meraklandıracak bir iddia dolaşıyor. Diziye 'yakışıklı bir polis' daha dahil oluyor. İşte o oyuncu...

  1. KANALD Arka Sokaklar ekranların en uzun soluklu dizisi olarak yeni sezona da gümbür gümbür hazırlanıyor. Sezon finaline giren ve adeta 'yaprak dökümü' gibi kemik kadrodaki oyuncuların tek tek diziden ayrılması dizi camiasında 'Arka Sokaklar bitiyor mu' söylentilerine sebep olsa da Arka Sokaklar yeni sezonda yeni oyuncularıyla adeta bomba gibi dönüş yapacağının sinyalini veriyor. Yapımcıların 'yeni oyuncu' avına çıktığı söylentileri televizyon gündeminde konuşulan son söylentilerden sadece biri... Son olarak diziye genç kızları kendine hayran bırakan bir 'yakışıklı' oyuncunun polis olarak katılacağı öğrenildi. İşte detaylar...

    KANALD Arka Sokaklar ekranların en uzun soluklu dizisi olarak yeni sezona da gümbür gümbür hazırlanıyor. Sezon finaline giren ve adeta 'yaprak dökümü' gibi kemik kadrodaki oyuncuların tek tek diziden ayrılması dizi camiasında 'Arka Sokaklar bitiyor mu' söylentilerine sebep olsa da Arka Sokaklar yeni sezonda yeni oyuncularıyla adeta bomba gibi dönüş yapacağının sinyalini veriyor. Yapımcıların 'yeni oyuncu' avına çıktığı söylentileri televizyon gündeminde konuşulan son söylentilerden sadece biri... Son olarak diziye genç kızları kendine hayran bırakan bir 'yakışıklı' oyuncunun polis olarak katılacağı öğrenildi. İşte detaylar...

  2. Hüsnü Çoban karakterine can veren Özgür Ozan'ın Netflix'te başka bir projeye imza atmasıyla ayrılma kararı aldığı Arka Sokaklar dizisinde, dizinin ana kadrosunda olan Ozan'ın yerini dolduracak bir oyuncuyla anlaşıldığı duyurulmuştu.

    Hüsnü Çoban karakterine can veren Özgür Ozan'ın Netflix'te başka bir projeye imza atmasıyla ayrılma kararı aldığı Arka Sokaklar dizisinde, dizinin ana kadrosunda olan Ozan'ın yerini dolduracak bir oyuncuyla anlaşıldığı duyurulmuştu.

  3. Ekranların sevilen dizisi Arka Sokaklar her sezona damga vuran bölümleri ile ekranların fenomen dizisi haline geldi. Dizinin sosyal medyada fenomenleşen karakterlerinden Hüsnü Çoban komiser karakterinin dizideki çocukları ile beraber sezon finalinde diziden tamamen ayrılmasıyla dizide büyük bir boşluk oldu. Bu boşluğu doldurmanın yolunu arayan yapımcılar, Hüsnü komiser yerine çok konuşulacak bir isimi incelemeye aldı.

    Ekranların sevilen dizisi Arka Sokaklar her sezona damga vuran bölümleri ile ekranların fenomen dizisi haline geldi. Dizinin sosyal medyada fenomenleşen karakterlerinden Hüsnü Çoban komiser karakterinin dizideki çocukları ile beraber sezon finalinde diziden tamamen ayrılmasıyla dizide büyük bir boşluk oldu. Bu boşluğu doldurmanın yolunu arayan yapımcılar, Hüsnü komiser yerine çok konuşulacak bir isimi incelemeye aldı.

  4. Bu oyuncunun ise oyuncu Hande Soral'ın eşi İsmail Demirci olduğu iddia edilmişti.

    Bu oyuncunun ise oyuncu Hande Soral'ın eşi İsmail Demirci olduğu iddia edilmişti.

  5. İsmail Demirci'den sonra diziye bir bomba transfer daha  <br>  Bu bomba transferin ardından diziye genç ve yakışıklı bir oyuncu dahil edileceği konuşuluyor.

    İsmail Demirci'den sonra diziye bir bomba transfer daha
    Bu bomba transferin ardından diziye genç ve yakışıklı bir oyuncu dahil edileceği konuşuluyor.

  6. Özgür Ozan'ın diziden ayrılma kararının ardından, dizide canlandırdığı Hüsnü Çoban karakterinin çocuklarını canlandıran Yüsra Geyik ve Onur Bay'ın da diziden ayrılması, fenomen dizinin hayranlarında hayal kırıklığı yaratmıştı. Diziye dahil edileceği konuşulan 'yakışıklı polis' ile diziden eksilen genç kadronun yerini dolduracak taze kanın bulunduğu konuşuluyor. İşte o oyuncu...

    Özgür Ozan'ın diziden ayrılma kararının ardından, dizide canlandırdığı Hüsnü Çoban karakterinin çocuklarını canlandıran Yüsra Geyik ve Onur Bay'ın da diziden ayrılması, fenomen dizinin hayranlarında hayal kırıklığı yaratmıştı. Diziye dahil edileceği konuşulan 'yakışıklı polis' ile diziden eksilen genç kadronun yerini dolduracak taze kanın bulunduğu konuşuluyor. İşte o oyuncu...

  7. Kanal D ve yapımcılar dizinin gelecek sezon reytinglerini de düşünerek oyuncu kadrosuna flaş bir transfer için hazırlıkarını sürdürüyordu. Sonunda ise genç ve yakışıklı isim Oğuz Peçe ile anlaşıldı.

    Kanal D ve yapımcılar dizinin gelecek sezon reytinglerini de düşünerek oyuncu kadrosuna flaş bir transfer için hazırlıkarını sürdürüyordu. Sonunda ise genç ve yakışıklı isim Oğuz Peçe ile anlaşıldı.

  8. Arka Sokaklar'a çok yakışıklı bir polis geliyor!  <br>  Efsane dizinin kadrosunda yaşanan yaprak dökümü sonrası iddiaların ardı arkası kesilmedi. Hatta Hüsnü Çoban karakterini oynayan Özgür Çoban ve Şevket Çoruh'un bile diziden ayrılacağı söyleniyordu.

    Arka Sokaklar'a çok yakışıklı bir polis geliyor!
    Efsane dizinin kadrosunda yaşanan yaprak dökümü sonrası iddiaların ardı arkası kesilmedi. Hatta Hüsnü Çoban karakterini oynayan Özgür Çoban ve Şevket Çoruh'un bile diziden ayrılacağı söyleniyordu.