Korona Testi Pozitif İken Sahneye Çıktı İddiası

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, Beyaz Tv'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programında sunucu Seren Serengil'in kendisiyle ilgil iortaya attığı 'korona iken konser verdiği' yönündeki iddiaya yanıt verdi. Bugünkü programda ise Seren Serengil ve Bircan Bali bu açıklamayla tatmin olmadıklarını vurguladılar.

  1. Şarkıcı Kenan Doğulu, Seren Serengil'in Beyaz Tv'deki programının yeni sezonunun ilk günkü yayınında "Koronavirüs testi pozitif çıkmasına rağmen konser verdi" iddiasına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

    Şarkıcı Kenan Doğulu, Seren Serengil'in Beyaz Tv'deki programının yeni sezonunun ilk günkü yayınında "Koronavirüs testi pozitif çıkmasına rağmen konser verdi" iddiasına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

  2. Dün yeni sezona start veren Söylemezsem Olmaz programında,  şarkıcı Kenan Doğulu?nun koronavirüse yakalandığı ve test sonucunun pozitif olduğu halde sahneye çıktığı ve kendisini dinlemeye gelenleri riske attığı iddia edilmişti.

    Dün yeni sezona start veren Söylemezsem Olmaz programında, şarkıcı Kenan Doğulu?nun koronavirüse yakalandığı ve test sonucunun pozitif olduğu halde sahneye çıktığı ve kendisini dinlemeye gelenleri riske attığı iddia edilmişti.

  3. Programın ilk gününde magazin dünyasını sarsan dedikodularla masaya oturan Seren Serengil, ünlü şarkıcı Kenan Doğulu'nun koronavirüse yakalandığını, eşi Beren Saat'in ise negatif olduğunu ve Doğulu'nun Covid pozitif olduğu halde sahneye çıkıp yüzlerce kişiyi riske attığını ileri sürdü.

    Programın ilk gününde magazin dünyasını sarsan dedikodularla masaya oturan Seren Serengil, ünlü şarkıcı Kenan Doğulu'nun koronavirüse yakalandığını, eşi Beren Saat'in ise negatif olduğunu ve Doğulu'nun Covid pozitif olduğu halde sahneye çıkıp yüzlerce kişiyi riske attığını ileri sürdü.

  4. Kenan Doğulu iddialara yanıt verdi. Magazin yorumcusu Seren Serengil?in ortaya attığı iddiaların asılsız olduğunu belirten 47 yaşındaki şarkıcı, konuyla ilgili açıklama yaptı.

    Kenan Doğulu iddialara yanıt verdi. Magazin yorumcusu Seren Serengil?in ortaya attığı iddiaların asılsız olduğunu belirten 47 yaşındaki şarkıcı, konuyla ilgili açıklama yaptı.

  5. "PCR testimin sonucu negatif çıktı"  <br>  Doğulu, "Hakkımda çıkan haberler üzerine bir açıklama yapma ihtiyacı hissettim. Bu haberler nedeniyle oluşan endişeleri gidermek için yaptırdığım PCR testimin sonucu negatif çıktı" dedi.

    "PCR testimin sonucu negatif çıktı"
    Doğulu, "Hakkımda çıkan haberler üzerine bir açıklama yapma ihtiyacı hissettim. Bu haberler nedeniyle oluşan endişeleri gidermek için yaptırdığım PCR testimin sonucu negatif çıktı" dedi.

  6. "Çift doz aşılı olduğum ve herhangi bir semptom göstermediğim halde..."  <br>  "Çift doz aşılı olduğum ve herhangi bir semptom göstermediğim halde son derece dikkatli ve tedbirli davranıyorum zaten" diyen Doğulu, "Tüm yaz boyunca yaptığımız konserlerimizde elimizden geldiği kadar sıkı önlemler aldık. Yarınki ve önümüzdeki tüm konserlerde de aynı titizlik ve özeni göstereceğiz" diye konuştu.

    "Çift doz aşılı olduğum ve herhangi bir semptom göstermediğim halde..."
    "Çift doz aşılı olduğum ve herhangi bir semptom göstermediğim halde son derece dikkatli ve tedbirli davranıyorum zaten" diyen Doğulu, "Tüm yaz boyunca yaptığımız konserlerimizde elimizden geldiği kadar sıkı önlemler aldık. Yarınki ve önümüzdeki tüm konserlerde de aynı titizlik ve özeni göstereceğiz" diye konuştu.

  7. Seren Serengil ve Bircan Bali bu açıklamayla tatmin olmadı: Eski testinin sonuçlarını göster<br>    Dünkü programda 'Kenan Doğulu'nun Covid 19 pozitif olduğu halde sahneye çıktığı' iddiasının ardından, Kenan Doğulu'nun verdiği yanıtın kendilerini tatmin etmediğini söyleyen program sunucuları Bircan Bali ve Seren Serengil, konserden önce yaptırdığı testin sonuçların asıl gerçeği göstereceğini ifade ettiler.

    Seren Serengil ve Bircan Bali bu açıklamayla tatmin olmadı: Eski testinin sonuçlarını göster
    Dünkü programda 'Kenan Doğulu'nun Covid 19 pozitif olduğu halde sahneye çıktığı' iddiasının ardından, Kenan Doğulu'nun verdiği yanıtın kendilerini tatmin etmediğini söyleyen program sunucuları Bircan Bali ve Seren Serengil, konserden önce yaptırdığı testin sonuçların asıl gerçeği göstereceğini ifade ettiler.

  8. Seren Serengil: Kenan böyle biri değil ama kaynaklarım çok sağlam<br>  Serengil, Kenan Doğulu'nun yüzlerce izleyicisini ve hayranını, ekip ve çalışma arkadaşlarını, müzisyenleri riske atacak biri olmadığını düşündüğünü ifade ettiği açıklamasında, konser anlaşmasını iptel edememiş olabileceğini ama yine de bu davranışın hiç yerinde bir karar olmadığını söyledi.

    Seren Serengil: Kenan böyle biri değil ama kaynaklarım çok sağlam
    Serengil, Kenan Doğulu'nun yüzlerce izleyicisini ve hayranını, ekip ve çalışma arkadaşlarını, müzisyenleri riske atacak biri olmadığını düşündüğünü ifade ettiği açıklamasında, konser anlaşmasını iptel edememiş olabileceğini ama yine de bu davranışın hiç yerinde bir karar olmadığını söyledi.

  9. Bircan Bali: Kenan Doğulu test yaptırıp sonucunu paylaşsın!  <br>  Programın sunucularından Bircan Bali de, Kenan Doğulu'nun bu söylentilere açıklık getirmesi için 'test yaptırıp sonucunu paylaşması gerektiği' mesajını verdi.

    Bircan Bali: Kenan Doğulu test yaptırıp sonucunu paylaşsın!
    Programın sunucularından Bircan Bali de, Kenan Doğulu'nun bu söylentilere açıklık getirmesi için 'test yaptırıp sonucunu paylaşması gerektiği' mesajını verdi.

  10. Serengil ve Bali, programda Kenan Doğulu'nun yılların sanatçısı olduğunu ve duyarlılığı yüksek bir insan olarak tanındığını, nasıl böyle bir davranışta bulunduğunu anlamadıklarını ifade ettiler.

    Serengil ve Bali, programda Kenan Doğulu'nun yılların sanatçısı olduğunu ve duyarlılığı yüksek bir insan olarak tanındığını, nasıl böyle bir davranışta bulunduğunu anlamadıklarını ifade ettiler.

  11. 'Sağlık çalışanı bilgi verdi'<br>    Serengil, aldığı bilginin bir sağlık çalışanına ait olduğunu vurgulayarak, çok güvendiği bir kaynak olduğunu ifade etti.

    'Sağlık çalışanı bilgi verdi'
    Serengil, aldığı bilginin bir sağlık çalışanına ait olduğunu vurgulayarak, çok güvendiği bir kaynak olduğunu ifade etti.