İşte BMW'nin Tamamen Geri Dönüştürülebilir Şehir Aracı

Almanya'da devam eden IAA Mobility fuarında yeni modellerin tanıtımları devam ediyor. Alman marka BMW de tamamen geri dönüştürülebilir konsepti i Vision Circular'ı tanıttı.

  1. Otomotiv dünyasının son dönemde yoğunlaştığı alanlardan olan karbon nötr konusuna BMW iddialı bir modelle katıldı.

    Otomotiv dünyasının son dönemde yoğunlaştığı alanlardan olan karbon nötr konusuna BMW iddialı bir modelle katıldı.

  2. Ürettiği araçların yüzde 50'sini geri dönüştürülebilir malzemelerle üretmeyi hedefleyen marka, Münih'te tanıttığı konsept aracıyla bu konudaki iddiasını gösterdi.  Markanın iVision Circular konsepti yüzde yüz geri dönüştürülebilir malzemelerden üretilmiş.    Bu dönüşüme günümüzde en zorlanılan parçalardan olan bataryalar da dahil.

    Ürettiği araçların yüzde 50'sini geri dönüştürülebilir malzemelerle üretmeyi hedefleyen marka, Münih'te tanıttığı konsept aracıyla bu konudaki iddiasını gösterdi. Markanın iVision Circular konsepti yüzde yüz geri dönüştürülebilir malzemelerden üretilmiş. Bu dönüşüme günümüzde en zorlanılan parçalardan olan bataryalar da dahil.

  3. Yollara çıkması beklenmeyen araç markanın 2040 vizyonunu yansıtıyor.    Araca önden bakıldığında farların konumu BMW'nin karakterini ortaya koyuyor.

    Yollara çıkması beklenmeyen araç markanın 2040 vizyonunu yansıtıyor. Araca önden bakıldığında farların konumu BMW'nin karakterini ortaya koyuyor.

  4. Alınan bilgilere göre aracın konsol tasarımı tamamen 3D yazıcılarla üretilmiş.

    Alınan bilgilere göre aracın konsol tasarımı tamamen 3D yazıcılarla üretilmiş.