ATV Çok Direndi Ama Teşkilat Ve Yargı Sonunu Getirdi

Yeni sezonda ard arda diziler ekran maceralarına başlarken ATV'de yaprak dökümü başladı. Pazar akşamları seyircisi ile buluşan ve yaz döneminde başlayan yeni dizi İkimizin Sırrı için erken final kararı çıktı.

  1. Yeni sezonun başlaması ile birlikte ekranlarda dizi savaşları da iyice kızıştı. Uzun bir yaz döneminin ardından yeni bölümleri ile reyting savaşlarına kaldığı yerden devam eden dizilerden bazıları daha ilk haftalardan dökülmeye başladı. ATV'de yeni dizisi için erken final kararı çıktı.

    Yeni sezonun başlaması ile birlikte ekranlarda dizi savaşları da iyice kızıştı. Uzun bir yaz döneminin ardından yeni bölümleri ile reyting savaşlarına kaldığı yerden devam eden dizilerden bazıları daha ilk haftalardan dökülmeye başladı. ATV'de yeni dizisi için erken final kararı çıktı.

  2. Yaz döneminde başlayan ve diğer dizilerin tatilde olmasını fırsat bilen ATV'nin yeni yapımı İkimizin Sırrı aradığını bir türlü bulamadı. Dizilerin ard arda başlaması ile reyting savaşının iyice gerisinde kaldı.

    Yaz döneminde başlayan ve diğer dizilerin tatilde olmasını fırsat bilen ATV'nin yeni yapımı İkimizin Sırrı aradığını bir türlü bulamadı. Dizilerin ard arda başlaması ile reyting savaşının iyice gerisinde kaldı.

  3. Pazar akşamları yayınlanan İkimizin Sırrı, TRT 1'in büyük ses getiren aksiyonu bol dizisi Teşkilat'ın ve Kanal D'nin daha ilk bölümden seyirciyi eline alan yeni dizisi Yargı'nın gazabına uğradı ve giderek reyting listesinde aşağılarda yer almaya başladı.

    Pazar akşamları yayınlanan İkimizin Sırrı, TRT 1'in büyük ses getiren aksiyonu bol dizisi Teşkilat'ın ve Kanal D'nin daha ilk bölümden seyirciyi eline alan yeni dizisi Yargı'nın gazabına uğradı ve giderek reyting listesinde aşağılarda yer almaya başladı.

  4. Yaz döneminde başlayan İkimizin Sırrı isimli dizinin reyting performansı giderek düşünce ATV çareyi erken final yapmakta buldu. Şimdiye kadar 8 bölümü yayınlanan dizinin 10. bölüm itibari ile final yapacağı bilgisi kulislerde konuşulmaya başladı.

    Yaz döneminde başlayan İkimizin Sırrı isimli dizinin reyting performansı giderek düşünce ATV çareyi erken final yapmakta buldu. Şimdiye kadar 8 bölümü yayınlanan dizinin 10. bölüm itibari ile final yapacağı bilgisi kulislerde konuşulmaya başladı.

  5. Aras Aydın ve Leyla Feray?ın başrolünde yer aldığı İkimizin Sırrı güçlü bir dram hikayesi ile geldi. Kaliteli bölümler çok daha güçlü izleyici ilgisini hak ediyordu. Ancak dizinin yaz döneminde başlaması belki de en büyük handikapı oldu.

    Aras Aydın ve Leyla Feray?ın başrolünde yer aldığı İkimizin Sırrı güçlü bir dram hikayesi ile geldi. Kaliteli bölümler çok daha güçlü izleyici ilgisini hak ediyordu. Ancak dizinin yaz döneminde başlaması belki de en büyük handikapı oldu.

  6. İkimizin Sırrı konusu nedir:  Yedi yaşındaki kızı Hayal (Ahsen Türkyılmaz) ile ayakta kalma mücadelesi veren Neva Canpolat (Leyla Feray), biricik kızını masallarla, oyunlarla hayatın güzelliğini ve umudu aşılayarak büyütmektedir. Ancak anne-kızın mutlu dünyası peşlerine düşen karanlık adamlarla sarsılır. Zor bir hayat sürdüren Neva ile Hayal'in yolu bir trafik kazasında Alp Karahun (Aras Aydın) ile kesişir.

    İkimizin Sırrı konusu nedir: Yedi yaşındaki kızı Hayal (Ahsen Türkyılmaz) ile ayakta kalma mücadelesi veren Neva Canpolat (Leyla Feray), biricik kızını masallarla, oyunlarla hayatın güzelliğini ve umudu aşılayarak büyütmektedir. Ancak anne-kızın mutlu dünyası peşlerine düşen karanlık adamlarla sarsılır. Zor bir hayat sürdüren Neva ile Hayal'in yolu bir trafik kazasında Alp Karahun (Aras Aydın) ile kesişir.

  7. Oyuncu kadrosunda kimler var: Yapımcılığını Süreyya Yaşar Önal'ın üstlendiği, yönetmenliğini Cem Akyoldaş'ın yaptığı dizinin başrollerini Leyla Feray ve Aras Aydın paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tülay Günal, Bestemsu Özdemir, Deniz Hamzaoğlu, Ceyhun Mengiroğlu ve Irmak Örnek gibi usta isimler de yer alıyor.

    Oyuncu kadrosunda kimler var: Yapımcılığını Süreyya Yaşar Önal'ın üstlendiği, yönetmenliğini Cem Akyoldaş'ın yaptığı dizinin başrollerini Leyla Feray ve Aras Aydın paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tülay Günal, Bestemsu Özdemir, Deniz Hamzaoğlu, Ceyhun Mengiroğlu ve Irmak Örnek gibi usta isimler de yer alıyor.