Sadakatsiz Yıldızı İtiraf Etti: Utanıyorum

Sadakatsiz dizisinde hayat verdiği Selçuk karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan yakışıklı oyuncu Taro Emir, rol arkadaşı Nazlı Bulum ile çarpıcı açıklamalar yaptı.

  1. Kanal D'nin reytingleri altüst eden dizisi Sadakatsiz'de Nil Tetik karakterini canlandıran Nazlı Bulum ve Selçuk Dağcı karakterini canlandıran Tarık Emir Tekin, Onedio'nun YouTube kanalına verdileri röportaj ile sevenleriyle buluştular.

    Kanal D'nin reytingleri altüst eden dizisi Sadakatsiz'de Nil Tetik karakterini canlandıran Nazlı Bulum ve Selçuk Dağcı karakterini canlandıran Tarık Emir Tekin, Onedio'nun YouTube kanalına verdileri röportaj ile sevenleriyle buluştular.

  2. Nazlı Bulum, takipçilerinin sorduğu ''Sadakatsiz dizisinden 3 kişiyle yemeğe çıkacak olsanız, kiminle çıkardınız? sorusuna, ''Selçuk, Gönül ve Cavidan'' yanıtını verdi.

    Nazlı Bulum, takipçilerinin sorduğu ''Sadakatsiz dizisinden 3 kişiyle yemeğe çıkacak olsanız, kiminle çıkardınız? sorusuna, ''Selçuk, Gönül ve Cavidan'' yanıtını verdi.

  3. Verdiği cevap sonrası gülme krizine giren Bulum'a, Taro Emir ''Benim artık restoranım var. Bu yüzden hepinizi yemeğe bekliyorum'' dedi.

    Verdiği cevap sonrası gülme krizine giren Bulum'a, Taro Emir ''Benim artık restoranım var. Bu yüzden hepinizi yemeğe bekliyorum'' dedi.

  4. İkili, ayrıca dizide en çok, Gözde Seda Altuner'in hayat verdiği 'Gönül Güçlü' karakterini sevdiklerini dile getirdiler.

    İkili, ayrıca dizide en çok, Gözde Seda Altuner'in hayat verdiği 'Gönül Güçlü' karakterini sevdiklerini dile getirdiler.

  5. Taro Emir, canlandırdığı Selçuk karakteriyle, normal hayatta asla arkadaş olmayacağını belirtti.

    Taro Emir, canlandırdığı Selçuk karakteriyle, normal hayatta asla arkadaş olmayacağını belirtti.

  6. Nazlı Bulum ise ''Nil ile arkadaş olurdum ama çok yakın olmazdım heralde'' diyerek, Nil karakterine gönülsüz yaklaştığını ifade etti.

    Nazlı Bulum ise ''Nil ile arkadaş olurdum ama çok yakın olmazdım heralde'' diyerek, Nil karakterine gönülsüz yaklaştığını ifade etti.

  7. Taro Emir, ''Sence insanlar sana baktıklarında hakkında ne düşünüyorlar?'' sorusuna ilginç bir yanıt verdi.

    Taro Emir, ''Sence insanlar sana baktıklarında hakkında ne düşünüyorlar?'' sorusuna ilginç bir yanıt verdi.

  8. Taro Emir ''Ben inanılmaz bir şekilde utanıyorum'' diyerek, bu durumdan rahatsız olduğunu belirtti.

    Taro Emir ''Ben inanılmaz bir şekilde utanıyorum'' diyerek, bu durumdan rahatsız olduğunu belirtti.

  9. Nazlı Bulum, hayranından gelen ''Gerçek hayatta Selçuk gibi biriyle sevgili olur muydun?'' sorusunu yanıtladı.

    Nazlı Bulum, hayranından gelen ''Gerçek hayatta Selçuk gibi biriyle sevgili olur muydun?'' sorusunu yanıtladı.

  10. Bulum "Her genç kızın karşısına maço biri çıkabilir. Onu değiştirme hayalinden çok, kendinizi nasıl hissettiğinize bakın'' dedi.

    Bulum "Her genç kızın karşısına maço biri çıkabilir. Onu değiştirme hayalinden çok, kendinizi nasıl hissettiğinize bakın'' dedi.

  11. Bulum, bu tür durumlarda, içinde bulunan sorunlu ilişkiye veda etmek gerektiğini belirtti.

    Bulum, bu tür durumlarda, içinde bulunan sorunlu ilişkiye veda etmek gerektiğini belirtti.

  12. Taro Emir ise bir ilişkinin sevgi ve saygı üzerine kurulması gerektiğini söyleyerek, şiddete meyilli insanlardan uzak durulması gerektiğini dile getirdi.

    Taro Emir ise bir ilişkinin sevgi ve saygı üzerine kurulması gerektiğini söyleyerek, şiddete meyilli insanlardan uzak durulması gerektiğini dile getirdi.