Camdaki Kız'a Olay Transfer

KANAL D Camdaki Kız dizisinin Hayri'sinin eşi rolü için flaş isim... Reyting rekorları kıran diziye Alişan'ın eşi Buse Varol'un şoför Hayri'nin eşi rolüyle katılacağı iddiası medya kulislerini salladı.

  1. KANAL D'de yayınlandığı ilk günden bu yana yüksek reytinglerle başarılı bir grafik sergileyen Camdaki Kız dizisine medya kulislerini hareketlendiren oyuncu transferi... Alişan ile evlendikten sonra setlere ara veren Buse Varol'un, oyunculuğa Camdaki Kız dizisiyle geri döneceği konuşuluyor... "Bir diziyle anlaştım" diyerek müjdeyi veren Varol'un Camdaki Kız dizisinde Hayri karakterinin eşini canlandıracağı iddiası sosyal medyayı da magazin gündemini de hareketlendirdi.

    KANAL D'de yayınlandığı ilk günden bu yana yüksek reytinglerle başarılı bir grafik sergileyen Camdaki Kız dizisine medya kulislerini hareketlendiren oyuncu transferi... Alişan ile evlendikten sonra setlere ara veren Buse Varol'un, oyunculuğa Camdaki Kız dizisiyle geri döneceği konuşuluyor... "Bir diziyle anlaştım" diyerek müjdeyi veren Varol'un Camdaki Kız dizisinde Hayri karakterinin eşini canlandıracağı iddiası sosyal medyayı da magazin gündemini de hareketlendirdi.

  2. Cihangir Ceyhan'ın eşini kimin oynayacağı merak konusu idi  <br>  Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Nur Sürer, Hande Ataizi, Hamza Yazıcı ve Selma Ergeç gibi ünlü isimlerin başrolünü paylaştığı Camdaki Kız'a yeni sezonda Cihangir Ceyhan da çok merak edilen 'Hayri' karakteriyle katıldı. Yeni sezonuyla ekran macerasına devam eden Camdaki Kız dizisinde, Hayri karakterini canlandıran Cihangir Ceyhan'ın eşini kimin oynayacağı merak konusu idi.

    Cihangir Ceyhan'ın eşini kimin oynayacağı merak konusu idi
    Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Nur Sürer, Hande Ataizi, Hamza Yazıcı ve Selma Ergeç gibi ünlü isimlerin başrolünü paylaştığı Camdaki Kız'a yeni sezonda Cihangir Ceyhan da çok merak edilen 'Hayri' karakteriyle katıldı. Yeni sezonuyla ekran macerasına devam eden Camdaki Kız dizisinde, Hayri karakterini canlandıran Cihangir Ceyhan'ın eşini kimin oynayacağı merak konusu idi.

  3. Buse Varol'un Camdaki Kız'a transfer olacağı konuşuluyor  <br>  2018 yılında şarkıcı Alişan ile evlenen ve peş peşe iki kez anne olunca setlere ara veren, uzun süredir ekranlarda olmayan Buse Varol, geçtiğimiz günlerde "Yeniden bir diziyle anlaştım. İnşallah aralık ayında başlayacağım" diyerek müjdeli haberi vermişti. Sosyal medyada ortaya çıkan iddialarda da Buse Varol'un Camdaki Kız'a transfer olacağı belirtildi.

    Buse Varol'un Camdaki Kız'a transfer olacağı konuşuluyor
    2018 yılında şarkıcı Alişan ile evlenen ve peş peşe iki kez anne olunca setlere ara veren, uzun süredir ekranlarda olmayan Buse Varol, geçtiğimiz günlerde "Yeniden bir diziyle anlaştım. İnşallah aralık ayında başlayacağım" diyerek müjdeli haberi vermişti. Sosyal medyada ortaya çıkan iddialarda da Buse Varol'un Camdaki Kız'a transfer olacağı belirtildi.

  4. Sosyal medyada ortaya atılan iddiayla ilgili dizi ekibinden ve Buse Varol'dan bir açıklama gelmedi.

    Sosyal medyada ortaya atılan iddiayla ilgili dizi ekibinden ve Buse Varol'dan bir açıklama gelmedi.

  5. Öte yandan Camdaki Kız'daki Hayri, zor günler geçiren Nalan'la olan samimiyeti ilerletti.

    Öte yandan Camdaki Kız'daki Hayri, zor günler geçiren Nalan'la olan samimiyeti ilerletti.

  6. Rafet Koroğlu'nun güvenini kazanarak yanında işe başlayan Hayri'nin özel hayatı en merak edilen konular arasında yer alıyor.

    Rafet Koroğlu'nun güvenini kazanarak yanında işe başlayan Hayri'nin özel hayatı en merak edilen konular arasında yer alıyor.

  7. Burcu Biricik diziye veda mı ediyor?  <br>  Camdaki Kız dizisiyle ilgili bir diğer bomba da Nalan karakterini canlandıran başrol oyuncusu Burcu Biricik'in projeye veda edeceği iddiası...

    Burcu Biricik diziye veda mı ediyor?
    Camdaki Kız dizisiyle ilgili bir diğer bomba da Nalan karakterini canlandıran başrol oyuncusu Burcu Biricik'in projeye veda edeceği iddiası...

  8. MedyaTava'da yer alan habere göre, Biricik?in zor günler yaşadığı ve dizide yer alan bazı sahnelerde sıkıntı çektiği öne sürüldü. Biricik?in yerine geçecek isim hakkındaki iddialar ise sosyal medyada çok tartışılan konular arasında yer aldı.

    MedyaTava'da yer alan habere göre, Biricik?in zor günler yaşadığı ve dizide yer alan bazı sahnelerde sıkıntı çektiği öne sürüldü. Biricik?in yerine geçecek isim hakkındaki iddialar ise sosyal medyada çok tartışılan konular arasında yer aldı.

  9. 'Nalan Koroğlu' karakterine hayat veren Burcu Biricik'in ayrılacağı ve yerine Neslihan Atagül'ün geleceği iddia edilmişti. Güzel oyuncu, hakkındaki iddialarla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

    'Nalan Koroğlu' karakterine hayat veren Burcu Biricik'in ayrılacağı ve yerine Neslihan Atagül'ün geleceği iddia edilmişti. Güzel oyuncu, hakkındaki iddialarla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

  10. Ayrıca güzel oyuncunun trafik kazası geçirdiği iddiaları da ortaya atıldı. 32 yaşındaki Biricik, hakkındaki iddialarla ilgili sessizliğini bugün bozdu.Instagram'da 3.2 milyon takipçisi olan Burcu Biricik, hesabının hikayeler bölümünden yayınladığı videoda "Hayır arkadaşlar. Çok şükür kaza geçirmedim, çok iyiyim" ifadelerini kullandı.

    Ayrıca güzel oyuncunun trafik kazası geçirdiği iddiaları da ortaya atıldı. 32 yaşındaki Biricik, hakkındaki iddialarla ilgili sessizliğini bugün bozdu.Instagram'da 3.2 milyon takipçisi olan Burcu Biricik, hesabının hikayeler bölümünden yayınladığı videoda "Hayır arkadaşlar. Çok şükür kaza geçirmedim, çok iyiyim" ifadelerini kullandı.

  11. Diziden ayrılacağı iddialarına da yanıt veren oyuncu, "Ayrıca diziden de ayrılmıyorum. Camdaki Kız her perşembe Kanal D'de. Görüşmek üzere" şeklinde konuştu.

    Diziden ayrılacağı iddialarına da yanıt veren oyuncu, "Ayrıca diziden de ayrılmıyorum. Camdaki Kız her perşembe Kanal D'de. Görüşmek üzere" şeklinde konuştu.

  12. Yönetmen koltuğunda Nadim Güç'ün oturduğu dizide: Nur Sürer, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Hande Ataizi, Selma Ergeç, Tuğrul Tülek, Şerif Erol, Tamer Levent, Hamza Yazıcı, Feri Baycu Güler, Merve Polat ve Nihal Menzil karakterlere hayat veriyor.

    Yönetmen koltuğunda Nadim Güç'ün oturduğu dizide: Nur Sürer, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Hande Ataizi, Selma Ergeç, Tuğrul Tülek, Şerif Erol, Tamer Levent, Hamza Yazıcı, Feri Baycu Güler, Merve Polat ve Nihal Menzil karakterlere hayat veriyor.