İşte Dünya Kupası'na Gidiş Yolunda Tüm İhtimaller

A MİLLİ Futbol Takımı bir kez daha olmaz denileni oldurma yolunda... 6-0?lık Cebelitarık galibiyeti ve Norveç?in puan kaybıyla ikinci olan A Milli Takım, birinciliğe de göz kırpıyor. Karadağ?da kazanırsak Katar yolu tamamen açılacak. İşte Dünya Kupası için alternatif senaryolar...

  1. A Milli Takım, bir kez daha uluslararası bir turnuvaya katılma aşamasına ?mucizevi' bir şekilde geldi. EURO 2016 öncesi İzlanda'yı 89'da Selçuk İnan'ın frikiğiyle deviren milliler, ?Biz bitti demeden bitmez' sloganıyla büyük bir iş başarmıştı. Aradan 5 yıl geçti ve bu kez hedefimiz son maçta Dünya Kupası'na katılmak olacak. Türkiye-Karadağ maçı hangi saat kaçta? Hangi televizyon kanalı yayınlıyor? A Milli Takım'ın ilk 11'inde kimler var?.. İşte tüm ihtimal hesapları ve gelişmeler...

    A Milli Takım, bir kez daha uluslararası bir turnuvaya katılma aşamasına ?mucizevi' bir şekilde geldi. EURO 2016 öncesi İzlanda'yı 89'da Selçuk İnan'ın frikiğiyle deviren milliler, ?Biz bitti demeden bitmez' sloganıyla büyük bir iş başarmıştı. Aradan 5 yıl geçti ve bu kez hedefimiz son maçta Dünya Kupası'na katılmak olacak. Türkiye-Karadağ maçı hangi saat kaçta? Hangi televizyon kanalı yayınlıyor? A Milli Takım'ın ilk 11'inde kimler var?.. İşte tüm ihtimal hesapları ve gelişmeler...

  2. 7 Eylül'de 6-1'lik Hollanda yenilgisi ve ardından 1-1'lik Norveç beraberliği umutlarımızı tüketse de Letonya ve Cebelitarık galibiyetleriyle yeniden doğduk. 2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda Hollanda, Norveç, Karadağ, Letonya ve Cebelitarık ile mücadele eden Türkiye, son maçta Cebelitarık'ı 6-0'lık skorla geçerek 9 maçta 23 puana ulaştı.

    7 Eylül'de 6-1'lik Hollanda yenilgisi ve ardından 1-1'lik Norveç beraberliği umutlarımızı tüketse de Letonya ve Cebelitarık galibiyetleriyle yeniden doğduk. 2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda Hollanda, Norveç, Karadağ, Letonya ve Cebelitarık ile mücadele eden Türkiye, son maçta Cebelitarık'ı 6-0'lık skorla geçerek 9 maçta 23 puana ulaştı.

  3. Böylece genel averajda Norveç'i geçen A Milliler, Karadağ ile oynayacağı son maç öncesinde Dünya Kupası biletini almak ya da play-off oynamak için avantajlı konuma geçti.

    Böylece genel averajda Norveç'i geçen A Milliler, Karadağ ile oynayacağı son maç öncesinde Dünya Kupası biletini almak ya da play-off oynamak için avantajlı konuma geçti.

  4. Yarın Karadağ'da kazanırsak...<br>    Yarın Karadağ'da kazanırsak büyük özlem duyduğumuz Dünya Kupası'nın kapıları açılacak. En azından play-off oynama fırsatı bulacağız. Hollanda ile Norveç'in karşılaşması da kaderimize direkt etki edecek. Stefan Kuntz ve milli futbolcular, İstanbul'da bileğini bükemediğimiz Karadağ'ı deplasmanda mağlup edeceğine yürekten inanıyor.

    Yarın Karadağ'da kazanırsak...
    Yarın Karadağ'da kazanırsak büyük özlem duyduğumuz Dünya Kupası'nın kapıları açılacak. En azından play-off oynama fırsatı bulacağız. Hollanda ile Norveç'in karşılaşması da kaderimize direkt etki edecek. Stefan Kuntz ve milli futbolcular, İstanbul'da bileğini bükemediğimiz Karadağ'ı deplasmanda mağlup edeceğine yürekten inanıyor.

  5. Dünya Kupası'na nasıl gideriz? İşte ihtimaller...    1. İHTİMAL: Türkiye Karadağ'ı yenerse, Hollanda-Norveç maçının sonucunu bekleyecek. Norveç bizimle aynı skor veya 1 fazla farkla Hollanda'yı yenerse Ay-Yıldızlı ekibimiz doğrudan 2022 Dünya Kupası'na gidecek.

    Dünya Kupası'na nasıl gideriz? İşte ihtimaller... 1. İHTİMAL: Türkiye Karadağ'ı yenerse, Hollanda-Norveç maçının sonucunu bekleyecek. Norveç bizimle aynı skor veya 1 fazla farkla Hollanda'yı yenerse Ay-Yıldızlı ekibimiz doğrudan 2022 Dünya Kupası'na gidecek.

  6. 2. İHTİMAL: Türkiye tek farklı galip gelirse, Norveç'in Hollanda'yı en az 3 farkla mağlup etmesi gerekecek. Bu durumda Hollanda elenirken, Türkiye play-off oynayacak. Play-off'lara 10 grup ikincisi ve Uluslar Ligi'nden gelecek 2 takım katılacak. 12 takımın yer aldığı elemelerde iki turu da geçen 3 takım 2022 Katar Dünya Kupası'na katılma hakkı elde edecek.

    2. İHTİMAL: Türkiye tek farklı galip gelirse, Norveç'in Hollanda'yı en az 3 farkla mağlup etmesi gerekecek. Bu durumda Hollanda elenirken, Türkiye play-off oynayacak. Play-off'lara 10 grup ikincisi ve Uluslar Ligi'nden gelecek 2 takım katılacak. 12 takımın yer aldığı elemelerde iki turu da geçen 3 takım 2022 Katar Dünya Kupası'na katılma hakkı elde edecek.

  7. 3. İHTİMAL: Hem Türkiye hem de Norveç'in berabere kalması durumunda Türkiye grubu 2. sırada tamamlayarak play-off oynamaya hak kazanacak.

    3. İHTİMAL: Hem Türkiye hem de Norveç'in berabere kalması durumunda Türkiye grubu 2. sırada tamamlayarak play-off oynamaya hak kazanacak.

  8. 4. İHTİMAL: Karadağ'e yenilirsek, Norveç'in de kaybetmesini bekleyeceğiz. Bu maçlarda alının skorlara göre genel averaj ikinciyi belirleyecek.

    4. İHTİMAL: Karadağ'e yenilirsek, Norveç'in de kaybetmesini bekleyeceğiz. Bu maçlarda alının skorlara göre genel averaj ikinciyi belirleyecek.

  9. 5. İHTİMAL: Türkiye kazanır, Hollanda kaybederse, A Milli Takım genel averajda Norveç'i geçmesi durumunda direkt olarak 2022 Katar Dünya Kupası'na katılma hakkı elde edecek.

    5. İHTİMAL: Türkiye kazanır, Hollanda kaybederse, A Milli Takım genel averajda Norveç'i geçmesi durumunda direkt olarak 2022 Katar Dünya Kupası'na katılma hakkı elde edecek.

  10. Stefan Kuntz ile 4. maç<br>    Türkiye, Alman teknik adam Stefan Kuntz yönetiminde 4. maçına Karadağ karşısında çıkacak. Kuntz idaresinde oynadığı ilk maçta İstanbul'da Norveç ile 1-1 berabere kalan ay-yıldızlı ekip, ikinci müsabakasında deplasmanda Letonya'yı 2-1, son karşılaşmasında da sahasında Cebelitarık'ı 6-0 mağlup etti.

    Stefan Kuntz ile 4. maç
    Türkiye, Alman teknik adam Stefan Kuntz yönetiminde 4. maçına Karadağ karşısında çıkacak. Kuntz idaresinde oynadığı ilk maçta İstanbul'da Norveç ile 1-1 berabere kalan ay-yıldızlı ekip, ikinci müsabakasında deplasmanda Letonya'yı 2-1, son karşılaşmasında da sahasında Cebelitarık'ı 6-0 mağlup etti.

  11. Kadroda kimler var?    A Milli Takım'ın aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:<br>  Kaleci: Uğurcan Çakır, Ersin Destanoğlu, Sinan Bolat  <br>Defans: Zeki Çelik, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Caner Erkin, Rıdvan Yılmaz  <br>Orta saha: Abdülkadir Ömür, Berat Özdemir, Berkan Kutlu, Orkun Kökçü, Taylan Antalyalı, Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz, Tolga Ciğerci, Yusuf Sarı  Forvet: Burak Yılmaz, Halil Dervişoğlu, Serdar Dursun, Kenan Karaman.

    Kadroda kimler var? A Milli Takım'ın aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:
    Kaleci: Uğurcan Çakır, Ersin Destanoğlu, Sinan Bolat
    Defans: Zeki Çelik, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Caner Erkin, Rıdvan Yılmaz
    Orta saha: Abdülkadir Ömür, Berat Özdemir, Berkan Kutlu, Orkun Kökçü, Taylan Antalyalı, Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz, Tolga Ciğerci, Yusuf Sarı Forvet: Burak Yılmaz, Halil Dervişoğlu, Serdar Dursun, Kenan Karaman.

  12. Karadağ Türkile maçı ne zaman ve hangi kanalda?<br>    Türkiye, 2022 Dünya Kupası Eleme Grubu'ndaki son maçını 16 Kasım Salı günü Karadağ ile deplasmanda oynayacak. Maç, Türkiye saati ile 22.45'te başlayacak. Futbolseverler, Karadağ Türkiye maçını TRT 1 ekranlarından canlı ve şifresiz olarak izleyebilecek.

    Karadağ Türkile maçı ne zaman ve hangi kanalda?
    Türkiye, 2022 Dünya Kupası Eleme Grubu'ndaki son maçını 16 Kasım Salı günü Karadağ ile deplasmanda oynayacak. Maç, Türkiye saati ile 22.45'te başlayacak. Futbolseverler, Karadağ Türkiye maçını TRT 1 ekranlarından canlı ve şifresiz olarak izleyebilecek.