Organize İşler Müjdesi!

Yılmaz Erdoğan, Organize İşler serisinin 3.'sü olan 'Karun Hazinesi'ni çekmeye hazırlandığını duyurdu.

  1. Yılmaz Erdoğan, ilk iki filmi gişede izlenme rekorları kıran filmi Organize İşler için 3. kez sete çıkmaya hazırlanıyor. Filmin oyuncu kadrosu henüz belli değil. Hürriyet'in haberine göre; yazar Yılmaz Erdoğan, serinin 3. filmi olacak olan "Organize İşler-Karun Hazinesi" için aylardır senaryo çalışması yapıyor.

    Yılmaz Erdoğan, ilk iki filmi gişede izlenme rekorları kıran filmi Organize İşler için 3. kez sete çıkmaya hazırlanıyor. Filmin oyuncu kadrosu henüz belli değil. Hürriyet'in haberine göre; yazar Yılmaz Erdoğan, serinin 3. filmi olacak olan "Organize İşler-Karun Hazinesi" için aylardır senaryo çalışması yapıyor.

  2. İlk iki filmiyle gişede rekor kıran Organize İşler serisi için 3. film geliyor.

    İlk iki filmiyle gişede rekor kıran Organize İşler serisi için 3. film geliyor.

  3. 2022'de çekimlerine başlanacak olan filmde kimlerin rol alacağı belirsiz.

    2022'de çekimlerine başlanacak olan filmde kimlerin rol alacağı belirsiz.

  4. Her iki filmde de rol alan Ezgi Mola, Rıza Kocaoğlu, Erdem Baş ve Ersin Korkut gibi isimlerin bu filmde de rol alıp almayacakları ise merak ediliyor.

    Her iki filmde de rol alan Ezgi Mola, Rıza Kocaoğlu, Erdem Baş ve Ersin Korkut gibi isimlerin bu filmde de rol alıp almayacakları ise merak ediliyor.

  5. Sanatçı, yazım aşamasından sonra oyuncu kadrosunu belirleyecek.

    Sanatçı, yazım aşamasından sonra oyuncu kadrosunu belirleyecek.

  6. Erdoğan, hem yazıp yönettiği, hem de başrolünü üstlendiği 'Organize İşler'i 2005 yılında sinemaseverlerle buluşturmuştu.

    Erdoğan, hem yazıp yönettiği, hem de başrolünü üstlendiği 'Organize İşler'i 2005 yılında sinemaseverlerle buluşturmuştu.

  7. Filmde Erdoğan, başrolleri Tolga Çevik ve Demet Akbağ ile paylaşmıştı. Devam filmi 'Organize İşler Sazan Sarmalı' ise 2019 yılında beyazperdedeki yerini aldı.

    Filmde Erdoğan, başrolleri Tolga Çevik ve Demet Akbağ ile paylaşmıştı. Devam filmi 'Organize İşler Sazan Sarmalı' ise 2019 yılında beyazperdedeki yerini aldı.

  8. Filmde Erdoğan, başrolleri Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola ve Bensu Soral ile paylaşmıştı.

    Filmde Erdoğan, başrolleri Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola ve Bensu Soral ile paylaşmıştı.