6'Ina Birden Reyting Şoku! Zirve Bakın Kimin Oldu

26 Kasım 2021'in reyting sonuçları Kırmızı Oda, Kıbrıs Zafere Doğru, Aziz, Aşk Mantık İntikam, Müge Anlı ile Tatlı Sert ve Esra Erol'u hüsrana uğrattı.

  1. Aziz'in izleyiciyi ekran başına kilitleyen 4. bölümünde Fransız hükümeti, Aziz'in atölyesini açabilmesi için ondan 50 altın istedi. Pierre, Aziz'in bu büyük bedeli ödeyemeyeceğini düşünürken Aziz, Mehmet Ağa'nın kefil olmasıyla bankadan kredi aldı. Bu sırada Galip Payidar, Aziz'e destek olan tüm köylülerin evine haciz gönderdi. Reytingde umduğunu bulamadı.

    Aziz'in izleyiciyi ekran başına kilitleyen 4. bölümünde Fransız hükümeti, Aziz'in atölyesini açabilmesi için ondan 50 altın istedi. Pierre, Aziz'in bu büyük bedeli ödeyemeyeceğini düşünürken Aziz, Mehmet Ağa'nın kefil olmasıyla bankadan kredi aldı. Bu sırada Galip Payidar, Aziz'e destek olan tüm köylülerin evine haciz gönderdi. Reytingde umduğunu bulamadı.

  2. Dizinin on altıncı bölümünde neler olacak: Kemal ve Mücahit kardeşleri, imkansızı başarıp Samson?u ele geçirirler. Şimdi sırada onu Türk tarafına geçirmek vardır. Operasyon sırasında yaralanan, ölmek üzere olan Zifir üyelerinden biri ise riskli bir kararla Rum Hastanesine götürülür, fark edilirse ölümü kaçınılmaz olduğu Kıbrıs Zafere Doğru reytingde ilk 10'a giremedi.

    Dizinin on altıncı bölümünde neler olacak: Kemal ve Mücahit kardeşleri, imkansızı başarıp Samson?u ele geçirirler. Şimdi sırada onu Türk tarafına geçirmek vardır. Operasyon sırasında yaralanan, ölmek üzere olan Zifir üyelerinden biri ise riskli bir kararla Rum Hastanesine götürülür, fark edilirse ölümü kaçınılmaz olduğu Kıbrıs Zafere Doğru reytingde ilk 10'a giremedi.

  3. Keklik  annesinin hastaneden ayrıldıktan sonra yaşadıklarını anlatmaya devam eder. Annesinin ekmek parası uğruna çalışmak zorunda olduğu yer ve yaşadığı zorluklar Keklik'i oldukça etkilediği Kırmızı Oda reytingde hüsrana uğradı.

    Keklik annesinin hastaneden ayrıldıktan sonra yaşadıklarını anlatmaya devam eder. Annesinin ekmek parası uğruna çalışmak zorunda olduğu yer ve yaşadığı zorluklar Keklik'i oldukça etkilediği Kırmızı Oda reytingde hüsrana uğradı.

  4. Ozan ve Esra, Mert'in kim olduğunu artık bilmektedir. Mert Ozan'la konuşmak için şirkete girer fakat beklenmedik bir müdahale ile Ozan'a ulaşamadığı Aşk Mantık İntikam reytingde umduğunu bulamadı.

    Ozan ve Esra, Mert'in kim olduğunu artık bilmektedir. Mert Ozan'la konuşmak için şirkete girer fakat beklenmedik bir müdahale ile Ozan'a ulaşamadığı Aşk Mantık İntikam reytingde umduğunu bulamadı.

  5. Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı reytingde umduğunu bulamadı.

    Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı reytingde umduğunu bulamadı.

  6. ATV'nin ve Türkiye'nin en çok izlenen ve takip edilen programlarından biri olan Esra Erol zirveyi rakibine kaptırdı.<br>    İşte cuma günü reytingleri...

    ATV'nin ve Türkiye'nin en çok izlenen ve takip edilen programlarından biri olan Esra Erol zirveyi rakibine kaptırdı.
    İşte cuma günü reytingleri...

  7. 10 - Aziz Özet (Show TV)

    10 - Aziz Özet (Show TV)

  8. 9 - Kırmızı Oda (TV8)

    9 - Kırmızı Oda (TV8)

  9. 8 - Ana Haber (ATV)

    8 - Ana Haber (ATV)

  10. 7 - Arka Sokaklar Özet (Kanal D)

    7 - Arka Sokaklar Özet (Kanal D)

  11. 6 - Aşk Mantık İntikam (Fox TV)

    6 - Aşk Mantık İntikam (Fox TV)

  12. 5 - Ana Haber (Fox TV)

    5 - Ana Haber (Fox TV)

  13. 4 - Müge Anlı ile Tatlı Sert (ATV)

    4 - Müge Anlı ile Tatlı Sert (ATV)

  14. 3 - Aziz (Show TV)

    3 - Aziz (Show TV)

  15. 2 - Esra Erol (ATV)

    2 - Esra Erol (ATV)

  16. 1 - Arka Sokaklar (Kanal D)

    1 - Arka Sokaklar (Kanal D)