İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

İlginç Kaza! Uçak İle TIR Çarpıştı!

İlginç kaza! uçak ile TIR çarpıştı!

  1. ALMANYA'da otobana acil iniş yapan tek motorlu uçak ile TIR çarpıştı. Kaza nedeniyle otoban araç trafiğine kapatıldı. Alman medyası bu sıra dışı kazanın maliyetinin 60 bin avro olduğunu duyurdu.

    ALMANYA'da otobana acil iniş yapan tek motorlu uçak ile TIR çarpıştı. Kaza nedeniyle otoban araç trafiğine kapatıldı. Alman medyası bu sıra dışı kazanın maliyetinin 60 bin avro olduğunu duyurdu.

  2. ALMANYA'daki Schwarzbachtalbrücke adlı otoban son derece ilginç bir kazaya sahne oldu.

    ALMANYA'daki Schwarzbachtalbrücke adlı otoban son derece ilginç bir kazaya sahne oldu.

  3. Ülkenin Fransa sınırında yer alan Pirmasens bölgesindeki otobana acil iniş yapan tek motorlu uçak ile otobandaki bir TIR çarpıştı.

    Ülkenin Fransa sınırında yer alan Pirmasens bölgesindeki otobana acil iniş yapan tek motorlu uçak ile otobandaki bir TIR çarpıştı.

  4. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

    Kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

  5. Tek motorlu uçağı kullanan pilotun hafif yaralandığı, TIR şoförünün ise kazadan yara almadan kurtulduğu açıklandı.

    Tek motorlu uçağı kullanan pilotun hafif yaralandığı, TIR şoförünün ise kazadan yara almadan kurtulduğu açıklandı.

  6. Ülke basınında yer alan haberlere göre; 72 yaşındaki pilot, Almanya'nın Rheinland-Pfalz eyaleti üzerinden Fransa'dan Hollanda'ya doğru uçuyordu.

    Ülke basınında yer alan haberlere göre; 72 yaşındaki pilot, Almanya'nın Rheinland-Pfalz eyaleti üzerinden Fransa'dan Hollanda'ya doğru uçuyordu.

  7. Yaşanan kazanın ardından otoban ulaşıma kapanırken ekipler bölgeye yayılan benzin ve parçaları temizlemek için yoğun çaba harcadı.      Yerel Die Rheinpfalz gazetesinin haberine göre; otoban ancak akşam saatlerinde yeniden trafiğe açılabildi.      Kazanın maliyetinin yaklaşık 60 bin avro olduğu da açıklandı.

    Yaşanan kazanın ardından otoban ulaşıma kapanırken ekipler bölgeye yayılan benzin ve parçaları temizlemek için yoğun çaba harcadı. Yerel Die Rheinpfalz gazetesinin haberine göre; otoban ancak akşam saatlerinde yeniden trafiğe açılabildi. Kazanın maliyetinin yaklaşık 60 bin avro olduğu da açıklandı.