İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Ünlü İsmin Hastalığı Yeniden Hortladı

Bir süredir sağlık sorunları nedeni ile keyifsiz günler yaşayan oyuncu Bahar Öztan'dan gelen haber hayranlarını üzdü.

  1. Yeşilçam'ın gamzeli güzeli olarak bilinen Bahar Öztan geçtiğimiz aylarda Bodrum?a yerleşti. Yakalandığı kanseri 3 kez yenen ve hayata sıkı sıkıya bağlanan 58 yaşındaki güzel oyuncu Öztan'dan kötü haber geldi.

    Yeşilçam'ın gamzeli güzeli olarak bilinen Bahar Öztan geçtiğimiz aylarda Bodrum?a yerleşti. Yakalandığı kanseri 3 kez yenen ve hayata sıkı sıkıya bağlanan 58 yaşındaki güzel oyuncu Öztan'dan kötü haber geldi.

  2. Öztan'ın kanserle mücadelesine yeniden başladığı öğrenildi.

    Öztan'ın kanserle mücadelesine yeniden başladığı öğrenildi.

  3. Kolon kanserine yakalanan Öztan'ın tedavi sürecinin iyi gittiği ifade edildi.

    Kolon kanserine yakalanan Öztan'ın tedavi sürecinin iyi gittiği ifade edildi.

  4. Öztan Bodrum'daki evinde şu sıralar ailesiyle moral depoluyor.

    Öztan Bodrum'daki evinde şu sıralar ailesiyle moral depoluyor.

  5. Öztan, İstanbul'dan taşındıktan sonra oğlu Yiğit Çolak ile Bodrum'da otel işletmeciliği yapmaya başlamıştı.

    Öztan, İstanbul'dan taşındıktan sonra oğlu Yiğit Çolak ile Bodrum'da otel işletmeciliği yapmaya başlamıştı.

  6. Öztan daha önce yaptığı açıklamada, "Birçok insanın kaldıramayacağı kadar büyük rahatsızlıklar geçirdim. Güçlü bir kadınım ve çok da güçlü durdum." demişti.

    Öztan daha önce yaptığı açıklamada, "Birçok insanın kaldıramayacağı kadar büyük rahatsızlıklar geçirdim. Güçlü bir kadınım ve çok da güçlü durdum." demişti.

  7. Öztan "Bunun yanı sıra sevenlerim ve sevdiklerim çok sağ olsunlar. Hayranlarım, dostlarım, arkadaşlarım hepsi bana dualarını eksik etmeyip çok güzel enerjiler gönderdiler." diye konuşmuştu.

    Öztan "Bunun yanı sıra sevenlerim ve sevdiklerim çok sağ olsunlar. Hayranlarım, dostlarım, arkadaşlarım hepsi bana dualarını eksik etmeyip çok güzel enerjiler gönderdiler." diye konuşmuştu.

  8. Öztan "Onların sayesinde ben bugünlere geldim. Tabii ki hekimlerimizin büyük gayret ve çabalarıyla oldu, onları da unutmamak lazım." demişti.

    Öztan "Onların sayesinde ben bugünlere geldim. Tabii ki hekimlerimizin büyük gayret ve çabalarıyla oldu, onları da unutmamak lazım." demişti.