Masumlar Apartmanı'nı 108 Milyon TL'ye Satın Alıyor!

Yakın zamanda final yapmaya hazırlanan Masumlar Apartmanı dizisinin çekildiği Beyoğlu'ndaki Temel Apartmanı 7 milyon dolara (108 milyon TL) satışa çıkarıldı. Dizinin büyük hayranı olan Bülent Ersoy ise hemen harekete geçti.

  1. TRT1 ekranlarının fenomen dizisi Masumlar Apartmanı 24 Mayıs'ta final yaparak hayranlarına veda edecek.

    TRT1 ekranlarının fenomen dizisi Masumlar Apartmanı 24 Mayıs'ta final yaparak hayranlarına veda edecek.

  2. Yıldız oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle büyük beğeni toplayan yapımda çekimlerin gerçekleştirildiği apartman da yoğun ilgi gördü.

    Yıldız oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle büyük beğeni toplayan yapımda çekimlerin gerçekleştirildiği apartman da yoğun ilgi gördü.

  3. Beyoğlu'nda yer alan ve asıl adı "Temel Apartmanı" olan bina aynı zamanda Şahsiyet dizisinin çekimleri için de kullanılmıştı.

    Beyoğlu'nda yer alan ve asıl adı "Temel Apartmanı" olan bina aynı zamanda Şahsiyet dizisinin çekimleri için de kullanılmıştı.

  4. Beyoğlu Jurnal Sokaktaki Temel Apartmanı'nı yapımcı şirket 2020 yılında kiralamış ve 1 milyon TL restorasyon için harcayarak çekimlere başlamıştı.

    Beyoğlu Jurnal Sokaktaki Temel Apartmanı'nı yapımcı şirket 2020 yılında kiralamış ve 1 milyon TL restorasyon için harcayarak çekimlere başlamıştı.

  5. Masumlar Apartmanı izleyicilerinin sık sık gidip fotoğraf çektirdiği bina 7 milyon dolara yani 108 milyon TL'ye satışa sunuldu.

    Masumlar Apartmanı izleyicilerinin sık sık gidip fotoğraf çektirdiği bina 7 milyon dolara yani 108 milyon TL'ye satışa sunuldu.

  6. Dizinin sıkı takipçisi olan Bülent Ersoy ise haberi alır almaz harekete geçti.

    Dizinin sıkı takipçisi olan Bülent Ersoy ise haberi alır almaz harekete geçti.

  7. 190'ar metrekarelik 12 dairesi bulunan 7 katlı binayı satın almak isteyen Ersoy, pazarlık masasına oturdu.

    190'ar metrekarelik 12 dairesi bulunan 7 katlı binayı satın almak isteyen Ersoy, pazarlık masasına oturdu.

  8. İstanbul'un ilk kez asansör ve kalorifer kullanılan binası olan apartmanda 1800'lü yıllarda ünlü İtalyan müzisyen Giuseppe Donizetti'nin yaşadığı söyleniyor.

    İstanbul'un ilk kez asansör ve kalorifer kullanılan binası olan apartmanda 1800'lü yıllarda ünlü İtalyan müzisyen Giuseppe Donizetti'nin yaşadığı söyleniyor.