İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Esenyurt'ta Rezidansa Dolar Baskını

Esenyurt'ta sahte dolar imal edildiği belirlenen rezidansa baskın yapıldı. Baskında piyasaya sürülmek üzere olan sahte 3 milyon dolar ele geçirildi.

  1. İstanbul'da düzenlenen operasyonda 3 milyon dolarlık sahte döviz ele geçirildi, gözaltına alınan 1 şüpheli tutuklandı.

    İstanbul'da düzenlenen operasyonda 3 milyon dolarlık sahte döviz ele geçirildi, gözaltına alınan 1 şüpheli tutuklandı.

  2. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yurt içi ve yurt dışında piyasaya sürmek üzere sahte dolar imal ettiği değerlendirilen bir şüphelinin yakalanması için çalışma yürüttü.

    İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yurt içi ve yurt dışında piyasaya sürmek üzere sahte dolar imal ettiği değerlendirilen bir şüphelinin yakalanması için çalışma yürüttü.

  3. Sahte dolarları Esenyurt'taki bir rezidansta imal ettiği belirlenen şüpheli S.K, teknik ve fiziki takibe alındı.    Daha sonra adrese baskın yapan ekipler, şüpheliyi suçüstü yakaladı.

    Sahte dolarları Esenyurt'taki bir rezidansta imal ettiği belirlenen şüpheli S.K, teknik ve fiziki takibe alındı. Daha sonra adrese baskın yapan ekipler, şüpheliyi suçüstü yakaladı.

  4. Dairede yapılan aramalarda 3 milyon dolarlık sahte dövizin yanı sıra bilgisayar ve yazıcı düzeneği, para sayma makinesi, serigrafi tezgahı, kızılötesi para kontrol cihazı ile sahte para basımında kullanılan çeşitli malzemeler ele geçirildi.

    Dairede yapılan aramalarda 3 milyon dolarlık sahte dövizin yanı sıra bilgisayar ve yazıcı düzeneği, para sayma makinesi, serigrafi tezgahı, kızılötesi para kontrol cihazı ile sahte para basımında kullanılan çeşitli malzemeler ele geçirildi.

  5. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

    Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.