Masterchef Jürisi Somer Sivrioğlu'ndan Özel Paylaşımlar

MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu'ndan özel paylaşımlar

  1. MasterChef yarışmasının jürisi olarak büyük bir kitle tarafından tanınan dünyaca ünlü şef Somer Sivrioğlu, sevgilisi ile çekildikleri fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Bu zamana kadar özel hayatı ile ilgili paylaşım yapmayı pek tercih etmeyen Somer Sivrioğlu, bu konudaki kararlılığını bozdu ve sevgilisi Pınar Kayabaşıoğlu ile fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı.

    MasterChef yarışmasının jürisi olarak büyük bir kitle tarafından tanınan dünyaca ünlü şef Somer Sivrioğlu, sevgilisi ile çekildikleri fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Bu zamana kadar özel hayatı ile ilgili paylaşım yapmayı pek tercih etmeyen Somer Sivrioğlu, bu konudaki kararlılığını bozdu ve sevgilisi Pınar Kayabaşıoğlu ile fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı.

  2. Somer Sivrioğlu sevgilisi Pınar Kayabaşıoğlu ile fotoğraflarını, sevgilisinin doğum günü vesilesi ile paylaştı. Kısa sürede binlerce yorum ve beğeni alan fotoğraflarda, ünlü şefin mutlu halleri dikkat çekiyor.

    Somer Sivrioğlu sevgilisi Pınar Kayabaşıoğlu ile fotoğraflarını, sevgilisinin doğum günü vesilesi ile paylaştı. Kısa sürede binlerce yorum ve beğeni alan fotoğraflarda, ünlü şefin mutlu halleri dikkat çekiyor.