Ünlü Oyuncu Dünyaevine Girdi

Döneme damgasını vuran ve reyting rekorları kıran Masumlar Apartmanı dizisinde gördüğümüz kapıcı Bayram rolüyle gönüllere taht kuran Meriç Özkaya, geçtiğimiz gün dünyaevine girdi.

  1. Masumlar Apartmanı projesinde "Bayram"la en sevilen karakterlerden olmayı başaran 41 yaşındaki başarılı oyuncu Meriç Özkaya, geçtiğimiz gün nişanlısı Asude Atik'le dünayevine girdi.

    Masumlar Apartmanı projesinde "Bayram"la en sevilen karakterlerden olmayı başaran 41 yaşındaki başarılı oyuncu Meriç Özkaya, geçtiğimiz gün nişanlısı Asude Atik'le dünayevine girdi.

  2. Usta oyuncu, bu güzel haberi kendi sosyal medya hesabından yayınlayarak duyurdu.

    Usta oyuncu, bu güzel haberi kendi sosyal medya hesabından yayınlayarak duyurdu.

  3. Kadıköy'de gerçekleştirilen nikah töreninden kareler paylaşan Özkaya, açıklamaya yazdığı notla da herkesi güldürmeyi başardı.

    Kadıköy'de gerçekleştirilen nikah töreninden kareler paylaşan Özkaya, açıklamaya yazdığı notla da herkesi güldürmeyi başardı.

  4. Özkaya açıklamasında "Arkadaşlar ben evlenmem demeyin. Şekil A da görüldüğü gibi..." notunu düştü.

    Özkaya açıklamasında "Arkadaşlar ben evlenmem demeyin. Şekil A da görüldüğü gibi..." notunu düştü.

  5. Devamında ise "Bu güzel günümüzde yanımızda olan, mutluluğumuzu paylaşıp gelemeyen herkese sonsuz teşekkürler " ifadelerini kullandı.

    Devamında ise "Bu güzel günümüzde yanımızda olan, mutluluğumuzu paylaşıp gelemeyen herkese sonsuz teşekkürler " ifadelerini kullandı.

  6. Özkaya'nın nikahında dizinin kadrosundan hiç kimsenin olmayışı ise kafalarda soru işaretleri oluşturdu...

    Özkaya'nın nikahında dizinin kadrosundan hiç kimsenin olmayışı ise kafalarda soru işaretleri oluşturdu...