İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Ünlü Şarkıcının Hapsi İsteniyor

İki çocuğunun babası futbolcu Gerard Pique'nin ihanetinin ardından zor günleri atlatamayan dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, vergi kaçakçılığıyla suçlanıyor. Yerel mahkeme şarkıcının 8 yıl hapsini istedi. İşte tüm detaylar...

  1. 90'lı yıllara damgasını vuran latin pop ve latin rock furyasının en önemli isimlerinden Shakira, aldatılma iddialarından sonra bir de kaçakçılık suçlamalarıyla gündeme geldi.

    90'lı yıllara damgasını vuran latin pop ve latin rock furyasının en önemli isimlerinden Shakira, aldatılma iddialarından sonra bir de kaçakçılık suçlamalarıyla gündeme geldi.

  2. Yıllardır sahnelerde Latin ve Arap figürleriyle şarkı performansını sergileyen ünlü şarkıcı, İspanya'da yaklaşık 15 milyon euro vergi kaçırdığı gerekçesiyle yargılanıyor.

    Yıllardır sahnelerde Latin ve Arap figürleriyle şarkı performansını sergileyen ünlü şarkıcı, İspanya'da yaklaşık 15 milyon euro vergi kaçırdığı gerekçesiyle yargılanıyor.

  3. 8 YIL HAPSİ İSTENDİ

    8 YIL HAPSİ İSTENDİ

  4. İspanyol savcılar, ünlü şarkıcının 2012-2014 yıllarında 14,5 milyon euro tutarında vergi kaçırdığı iddiasıyla 8 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılabileceğini belirtti.

    İspanyol savcılar, ünlü şarkıcının 2012-2014 yıllarında 14,5 milyon euro tutarında vergi kaçırdığı iddiasıyla 8 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılabileceğini belirtti.

  5. Uzlaşmanın yanı sıra suçsuzluğunu kanıtlamak için mahkemeye başvuru yapan Shakira, görülecek duruşmada hapis istemi yerine savcının 23 milyon eurodan fazla para cezası isteyeceğini belirtti.

    Uzlaşmanın yanı sıra suçsuzluğunu kanıtlamak için mahkemeye başvuru yapan Shakira, görülecek duruşmada hapis istemi yerine savcının 23 milyon eurodan fazla para cezası isteyeceğini belirtti.

  6. Daha önce Barselona Mahkemesi, Mayıs ayında İspanya'da ikamet ettiği 2012-2014 yıllarında elde ettiği geliri gizleyerek, 14,5 milyon euro vergi kaçırmakla suçlanan Shakira'nın itirazlarını reddederek hakkında 6 farklı suçlamayla yargılanmasına karar vermişti.

    Daha önce Barselona Mahkemesi, Mayıs ayında İspanya'da ikamet ettiği 2012-2014 yıllarında elde ettiği geliri gizleyerek, 14,5 milyon euro vergi kaçırmakla suçlanan Shakira'nın itirazlarını reddederek hakkında 6 farklı suçlamayla yargılanmasına karar vermişti.

  7. Şarkıcı tüm bu suçlamalar karşısında kendini savunmuştu.

    Şarkıcı tüm bu suçlamalar karşısında kendini savunmuştu.