Hastanelik Oldu!

Hayranlarını korkutan bir haber geldi. Çekimler sırasında talihsiz bir kaza yaşayan ünlü oyuncu apar topar hastaneye kaldırıldı.

  1. TRT1 ekranlarının fenomen yapımı 'Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı'nda oynadığı "Hızır" karakteriyle büyük beğeni toplayan Tolgahan Sayışman'dan hayranlarını korkutan bir haber geldi. Çekimler sırasında talihsiz bir kaza yaşayan ünlü oyuncu apar topar hastaneye kaldırıldı.

    TRT1 ekranlarının fenomen yapımı 'Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı'nda oynadığı "Hızır" karakteriyle büyük beğeni toplayan Tolgahan Sayışman'dan hayranlarını korkutan bir haber geldi. Çekimler sırasında talihsiz bir kaza yaşayan ünlü oyuncu apar topar hastaneye kaldırıldı.

  2. "Asla Vazgeçmem", "Lale Devri", "Şeref Sözü" ve "Siyah İnci" gibi yapımlarla adından söz ettiren Tolgahan Sayışman, hem başarılı meslek hayatı hem de özel yaşantısıyla sık sık gündeme geliyor.

    "Asla Vazgeçmem", "Lale Devri", "Şeref Sözü" ve "Siyah İnci" gibi yapımlarla adından söz ettiren Tolgahan Sayışman, hem başarılı meslek hayatı hem de özel yaşantısıyla sık sık gündeme geliyor.

  3. 2017 yılında Almeda Abazi ile nikah masasına oturan ve çocukları Efehan ile Alina'nın doğumuyla baba olma sevinci yaşayan ünlü oyuncu, bir süredir hayranlarından uzak kalmıştı.

    2017 yılında Almeda Abazi ile nikah masasına oturan ve çocukları Efehan ile Alina'nın doğumuyla baba olma sevinci yaşayan ünlü oyuncu, bir süredir hayranlarından uzak kalmıştı.

  4. Şimdilerde Kaptan-ı Derya Barbaros Hayreddin Paşa'nın yaşadığı dönemleri konu edinen Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisiyle ekranlarda fırtına estiren ünlü oyuncudan sevenlerini endişelendiren bir haber geldi.

    Şimdilerde Kaptan-ı Derya Barbaros Hayreddin Paşa'nın yaşadığı dönemleri konu edinen Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisiyle ekranlarda fırtına estiren ünlü oyuncudan sevenlerini endişelendiren bir haber geldi.

  5. Rolü gereği sık sık ata binen ve kılıçlı talimlerde bulunan Sayışman, önceki gün çekilen savaş sahnesinde ölümden döndü.

    Rolü gereği sık sık ata binen ve kılıçlı talimlerde bulunan Sayışman, önceki gün çekilen savaş sahnesinde ölümden döndü.

  6. Ayak bileğinde ezilmeler meydana gelen ve elinde kesikler oluşan ünlü oyuncu, apar topar hastaneye kaldırıldı.

    Ayak bileğinde ezilmeler meydana gelen ve elinde kesikler oluşan ünlü oyuncu, apar topar hastaneye kaldırıldı.

  7. Altunizade Acıbadem Hastanesi'nde tedavi altına alınan ünlü oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.

    Altunizade Acıbadem Hastanesi'nde tedavi altına alınan ünlü oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.

  8. Bir süre evinde istirahate çekilen başarılı oyuncunun başına gelen talihsiz olay sonrası dizinin çekimlerine de 3 gün ara verildi.

    Bir süre evinde istirahate çekilen başarılı oyuncunun başına gelen talihsiz olay sonrası dizinin çekimlerine de 3 gün ara verildi.