Diziden Ayrılıyor Mu?

"Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisi oyuncusunun yeni bir proje için diziden ayrılacağı iddia edildi.

  1. ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi "Ben Bu Cihana Sığmazam", sürükleyici konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşatıyor.

    ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi "Ben Bu Cihana Sığmazam", sürükleyici konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşatıyor.

  2. Dizide "Cezayir Türk" karakterini oynayan Oktay Kaynarca'nın 7 Şubat'ta yayımlanacak yeni bölümde silahla vuruluyor olması izleyenleri endişelendirdi.

    Dizide "Cezayir Türk" karakterini oynayan Oktay Kaynarca'nın 7 Şubat'ta yayımlanacak yeni bölümde silahla vuruluyor olması izleyenleri endişelendirdi.

  3. Cezayir karakterinin ezeli düşmanı Tatavlalı tarafından vurulması akıllara "Oktay Kaynarca diziden ayrılıyor mu?" sorusunu getirdi.

    Cezayir karakterinin ezeli düşmanı Tatavlalı tarafından vurulması akıllara "Oktay Kaynarca diziden ayrılıyor mu?" sorusunu getirdi.

  4. İddialara göre; ünlü oyuncuya dijital bir platform için yurtdışı bağlantılı bir projeden teklif geldi. Projeye sıcak bakan Kaynarca'nın gelen astronomik rakamlı teklife hayır diyemediği ileri sürüldü.

    İddialara göre; ünlü oyuncuya dijital bir platform için yurtdışı bağlantılı bir projeden teklif geldi. Projeye sıcak bakan Kaynarca'nın gelen astronomik rakamlı teklife hayır diyemediği ileri sürüldü.

  5. Ben Bu Cihana Sığmazam'ın hem başrolü hem de yapımcısı olan Kaynarca'nın yeni teklifi kabul edip etmeyeceği merak konusu haline geldi.

    Ben Bu Cihana Sığmazam'ın hem başrolü hem de yapımcısı olan Kaynarca'nın yeni teklifi kabul edip etmeyeceği merak konusu haline geldi.