Aşkı Memnu'nun Yeni Adnan'ı Da Belli Oldu!

Yayınlandığı döneme damgasını vuran dizi Aşk-ı Memnu'nun filmi için çekimlere başlandığı duyurulmuştu. "Bihter" adıyla film olan yapımın başrolünde Bihter rolüyle Farah Zeynep Abdullah yer alırken Nihal karakterini oynayacak isim de belli olmuştu.

  1. Kadroda yer alacak diğer isimler teker teker açıklanırken Adnan Bey karakterini oynayacak isim de belli oldu. Yeni Adnan Bey'i görenler "Behlül'den daha yakışıklı" yorumunu yaptı. İşte Adnan Ziyagil'i oynacak o isim...

    Kadroda yer alacak diğer isimler teker teker açıklanırken Adnan Bey karakterini oynayacak isim de belli oldu. Yeni Adnan Bey'i görenler "Behlül'den daha yakışıklı" yorumunu yaptı. İşte Adnan Ziyagil'i oynacak o isim...

  2. 2008-2010 yılları arasında Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşan dizi Aşk-ı Memnu film oluyor. Dizide Bihter rolünde Beren Saat, Nihal rolünde isim Hazal Kaya yer alırken film için farklı isimlerle görüşülmüştü.

    2008-2010 yılları arasında Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşan dizi Aşk-ı Memnu film oluyor. Dizide Bihter rolünde Beren Saat, Nihal rolünde isim Hazal Kaya yer alırken film için farklı isimlerle görüşülmüştü.

  3. Bihter Ziyagil'in hayatı çerçevesinde işlenecek olan filmde Bihter'i oynayacak isim Farah Zeynep Abdullah olurken Nihal'i oynacayacak olan genç isim de belirlenmişti.

    Bihter Ziyagil'in hayatı çerçevesinde işlenecek olan filmde Bihter'i oynayacak isim Farah Zeynep Abdullah olurken Nihal'i oynacayacak olan genç isim de belirlenmişti.

  4. Hazal Kaya ile bütünleşen Nihal rolünü kimin oynayacağı da merak konusu olmuştu.

    Hazal Kaya ile bütünleşen Nihal rolünü kimin oynayacağı da merak konusu olmuştu.

  5. HELİN KANDEMİR    Doğduğun Ev Kaderindir, Hakan Muhafız, Tozluyaka, Azizler, Kağıt Ev ve son olarak Duy Beni gibi dizilerde yer alan ve başarılı performansıyla adından sıklıkla bahsettirmeyi başaran 18 yaşındaki oyuncu Helin Kandemir'in, filmde Nihal Ziyagil olarak yer alacağı açıklanmıştı.

    HELİN KANDEMİR Doğduğun Ev Kaderindir, Hakan Muhafız, Tozluyaka, Azizler, Kağıt Ev ve son olarak Duy Beni gibi dizilerde yer alan ve başarılı performansıyla adından sıklıkla bahsettirmeyi başaran 18 yaşındaki oyuncu Helin Kandemir'in, filmde Nihal Ziyagil olarak yer alacağı açıklanmıştı.

  6. KADRO NETLEŞMEYE BAŞLADI!    Yeni Bihter ve Nihal'in belirlendiği filmin kadrosu yavaş yavaş şekillenmeye başladı.

    KADRO NETLEŞMEYE BAŞLADI! Yeni Bihter ve Nihal'in belirlendiği filmin kadrosu yavaş yavaş şekillenmeye başladı.

  7. BEHLÜL - BORAN KUZUM

    BEHLÜL - BORAN KUZUM

  8. FİRDEVS YÖREOĞLU - HANDE ATAİZİ

    FİRDEVS YÖREOĞLU - HANDE ATAİZİ

  9. MATMAZEL - EBRU ÖZKAN

    MATMAZEL - EBRU ÖZKAN

  10. BEŞİR - LORIN MERHART

    BEŞİR - LORIN MERHART

  11. PEYKER - NEZAKET ERDEN

    PEYKER - NEZAKET ERDEN

  12. ADNAN ZİYAGİL - OSMAN SONANT    Filmde Adnan Ziyagil karakterini oynacak isim ise daha önce birçok yapımda yer alan 43 yaşındaki Osman Sonant oldu.

    ADNAN ZİYAGİL - OSMAN SONANT Filmde Adnan Ziyagil karakterini oynacak isim ise daha önce birçok yapımda yer alan 43 yaşındaki Osman Sonant oldu.

  13. "ADNAN, BEHLÜL'DEN DAHA YAKIŞIKLI"    Filmde genç oyuncu Boran Kuzum, Behlül olarak yer alırken, Osman Sonant'ın Adnan Bey olarak yer aldığını gören kullanıcılar sosyal medyada "Adnan Bey, Behlül'den daha yakışıklı" yorumlarında bulundular.

    "ADNAN, BEHLÜL'DEN DAHA YAKIŞIKLI" Filmde genç oyuncu Boran Kuzum, Behlül olarak yer alırken, Osman Sonant'ın Adnan Bey olarak yer aldığını gören kullanıcılar sosyal medyada "Adnan Bey, Behlül'den daha yakışıklı" yorumlarında bulundular.