İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Murat Boz'u Yıkan Ölüm Haberi

'Keşke daha önce haberim olsaydı'

  1. Murat Boz, aldığı ölüm haberiyle adeta yıkıldı. Bir video paylaşan Murat Boz'un oldukça üzgün olduğu görüldü. Ünlü şarkıcı 'Diyecek bir şey bulamıyorum' ifadesini kullandı.

    Murat Boz, aldığı ölüm haberiyle adeta yıkıldı. Bir video paylaşan Murat Boz'un oldukça üzgün olduğu görüldü. Ünlü şarkıcı 'Diyecek bir şey bulamıyorum' ifadesini kullandı.

  2. Murat Boz, kendisini görmek isteyen kanser hastası hayranı Sıla'nın hayalini gerçekleştirmeye hazırlanıyordu ancak minik Sıla'dan acı haber geldi.

    Murat Boz, kendisini görmek isteyen kanser hastası hayranı Sıla'nın hayalini gerçekleştirmeye hazırlanıyordu ancak minik Sıla'dan acı haber geldi.

  3. Yoğun bakıma kaldırılan Sıla, yapılan tüm müdahelelere rağmen kurtarılamadı. Sıla'nın vefatı dolayısıyla büyük bir üzüntü yaşayan şarkıcı, kahreden haberi bir video ile duyurdu.

    Yoğun bakıma kaldırılan Sıla, yapılan tüm müdahelelere rağmen kurtarılamadı. Sıla'nın vefatı dolayısıyla büyük bir üzüntü yaşayan şarkıcı, kahreden haberi bir video ile duyurdu.

  4. Konuşmakta güçlük çeken Murat Boz, Sıla'nın ailesiyle iletişimde olduğunu söyledi. ''Keşke daha önce haberim olsaydı'' diyen ünlü isim, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

    Konuşmakta güçlük çeken Murat Boz, Sıla'nın ailesiyle iletişimde olduğunu söyledi. ''Keşke daha önce haberim olsaydı'' diyen ünlü isim, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

  5. Benim çok zor bir video. Sıla'nın beni görmek istediğinden bugün haberim oldu. Annesiyle konuştum. Ben ulaştığımda yoğun bakıma girmişti. Sıla'mız melek oldu. Allah rahmet eylesin. Diyecek bir şey bulamıyorum.

    Benim çok zor bir video. Sıla'nın beni görmek istediğinden bugün haberim oldu. Annesiyle konuştum. Ben ulaştığımda yoğun bakıma girmişti. Sıla'mız melek oldu. Allah rahmet eylesin. Diyecek bir şey bulamıyorum.