İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Masterchef Türkiye Bomba Gibi Geliyor!

MasterChef Türkiye heyecanı başladı. Yeni sezonda All Star formatı ile ekrana gelecek olan dizinin yarışmacı kadrosu netlik kazandı.

  1. Yeni sezonda All-Star olarak ekranda olacak MasterChef'te kimlerin yarışacağı merak oldu. MasterCef Türkiye'nin All-Star versiyonunda yine Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna yer alacak.

    Yeni sezonda All-Star olarak ekranda olacak MasterChef'te kimlerin yarışacağı merak oldu. MasterCef Türkiye'nin All-Star versiyonunda yine Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna yer alacak.

  2. MASTERCHEF'İN YENİ KADROSU BELLİ

    MASTERCHEF'İN YENİ KADROSU BELLİ

  3. Whitevivor?ın Haberinde yer alan açıklamalar doğrultusunda MasterChef All Star kadrosunda yer alacak oyuncuların belli olduğu belirtildi.

    Whitevivor?ın Haberinde yer alan açıklamalar doğrultusunda MasterChef All Star kadrosunda yer alacak oyuncuların belli olduğu belirtildi.

  4. Önceki sezonlarda yarışan yarışmacılardan bazılarının yeni sezonda yer alacağı belirtilirken hangi yarışmacılar olduğu da merak konusu oldu.

    Önceki sezonlarda yarışan yarışmacılardan bazılarının yeni sezonda yer alacağı belirtilirken hangi yarışmacılar olduğu da merak konusu oldu.

  5. Geçtiğimiz sezonlarda yeteneği ile adından söz ettiren Araz Aknam ve Hasan Biltekin'in All Star formatında yer alacağı aktarıldı.

    Geçtiğimiz sezonlarda yeteneği ile adından söz ettiren Araz Aknam ve Hasan Biltekin'in All Star formatında yer alacağı aktarıldı.

  6. 10 Ocak 2023 tarihinde yapılan final gecesinde Somer Sivrioğlu All Star müjdesini verdi. Şimdiye kadar ilk kez All Star formatının ekrana taşınacağı belirtilirken yeni sezon içinde henüz bir tarih verilmedi.

    10 Ocak 2023 tarihinde yapılan final gecesinde Somer Sivrioğlu All Star müjdesini verdi. Şimdiye kadar ilk kez All Star formatının ekrana taşınacağı belirtilirken yeni sezon içinde henüz bir tarih verilmedi.