Ünlü İsim Evini Gezdirdi! Adeta Oyuncak Müzesi...

Yaptığı birbirinden ilginç yemek videoları ve renkli kişiliği ile sosyal medyanın en yardımsever fenomenlerinden biri haline gelen Burak Özdemir, ilgiyle takip ediliyor.

  1. 49 milyona yakın takipçisi bulunan CZN Burak, YouTube kanalında herkesin merak ettiği evini gezdirdi.    Ev turu videosu çeken Burak Özdemir, servet değerindeki oyuncaklarını tanıttı

    49 milyona yakın takipçisi bulunan CZN Burak, YouTube kanalında herkesin merak ettiği evini gezdirdi. Ev turu videosu çeken Burak Özdemir, servet değerindeki oyuncaklarını tanıttı

  2. Mutfağından banyosuna, giyinme odasından bahçesine evin her bölümünü gösteren ünlü şef ve fenomen, oyuncakları dikkat çekti.

    Mutfağından banyosuna, giyinme odasından bahçesine evin her bölümünü gösteren ünlü şef ve fenomen, oyuncakları dikkat çekti.

  3. Çocukluğundan beri oyuncaklara ilgi duyduğunu belirten Özdemir'in, koleksiyonunda sayısız oyuncağın olduğu görüldü.

    Çocukluğundan beri oyuncaklara ilgi duyduğunu belirten Özdemir'in, koleksiyonunda sayısız oyuncağın olduğu görüldü.

  4. Dünyaca ünlü çizgi film karakterleri ve aksesuarları ile donattığı evini takipçilerine gösteren CZN Burak, binlerce beğeni aldı.    CZN Burak, milyonlarca izlenme alan yemek videolarının çekildiği mutfağı da gösterdi.    Takipçileri ise "Resmen müze gibi", "Sunay Akın bunu beğendi", "Oyuncaklara aşık", "Ev değil oyuncak müzesi" gibi yorumlarda bulundu.

    Dünyaca ünlü çizgi film karakterleri ve aksesuarları ile donattığı evini takipçilerine gösteren CZN Burak, binlerce beğeni aldı. CZN Burak, milyonlarca izlenme alan yemek videolarının çekildiği mutfağı da gösterdi. Takipçileri ise "Resmen müze gibi", "Sunay Akın bunu beğendi", "Oyuncaklara aşık", "Ev değil oyuncak müzesi" gibi yorumlarda bulundu.