Whatsapp, VR Gözlük İçin Geliyor!

Hem WhatsApp'in hem de Quest gözlüklerin sahibi olan Mark Zuckerberg, gelecek güncellemeyle beraber WhatsApp'in Meta gözlüklerle kullanılmasına olanak tanıyacak.

  1. Meta Quest gözlükler ile WhatsApp mesajlarını okuma, WhatsApp aracılığıyla uçtan uca şifreli mesajlar gönderme ve uçtan uca şifreleme ile özel aramalar yapabilme olanağı sağlayan özelliğin geliştirildiği bir duyuru gerçekleştirdi.

    Meta Quest gözlükler ile WhatsApp mesajlarını okuma, WhatsApp aracılığıyla uçtan uca şifreli mesajlar gönderme ve uçtan uca şifreleme ile özel aramalar yapabilme olanağı sağlayan özelliğin geliştirildiği bir duyuru gerçekleştirdi.

  2. BAĞLANTILI CİHAZLARA EKLENEBİLECEK    Wabetainfo'ya göre, WhatsApp, 2.23.13.6 güncellemesiyle beraber bağlantılı cihazlara Meta Quest VR gözlükleri eklenebilecek. Böylelikle gözlüğe sahip kullanıcılar uygulama üzerinden diğer kullanıcılar ile haberleşebilecek.

    BAĞLANTILI CİHAZLARA EKLENEBİLECEK Wabetainfo'ya göre, WhatsApp, 2.23.13.6 güncellemesiyle beraber bağlantılı cihazlara Meta Quest VR gözlükleri eklenebilecek. Böylelikle gözlüğe sahip kullanıcılar uygulama üzerinden diğer kullanıcılar ile haberleşebilecek.

  3. BETA KULLANICILARINA SUNULACAK    Ayrıca haberde WhatsApp hesabını Meta Quest'e bağlama özelliğinin geliştirme aşamasında olduğu ve ilerde öncelikle beta test kullanıcılarına sunulacağı belirtildi.

    BETA KULLANICILARINA SUNULACAK Ayrıca haberde WhatsApp hesabını Meta Quest'e bağlama özelliğinin geliştirme aşamasında olduğu ve ilerde öncelikle beta test kullanıcılarına sunulacağı belirtildi.