Ailece İzlenecek En Güzel Filmler!

Hafta sonunuzu evde ailenizle geçirmek isterseniz 7'den 70'e herkesin beğenisini kazanan güzel bir film eşliğinde keyifli dakikalar yaşayabilirsiniz.

  1. Hafta sonunuzu evde ailenizle geçirmek isterseniz 7'den 70'e herkesin beğenisini kazanan güzel bir film eşliğinde keyifli dakikalar yaşayabilirsiniz. Peki ailece izlenebilecek en güzel filmler hangileridir? En iyi aile filmleri nelerdir? İşte merak edilen tüm detaylar haberimizde...

    Hafta sonunuzu evde ailenizle geçirmek isterseniz 7'den 70'e herkesin beğenisini kazanan güzel bir film eşliğinde keyifli dakikalar yaşayabilirsiniz. Peki ailece izlenebilecek en güzel filmler hangileridir? En iyi aile filmleri nelerdir? İşte merak edilen tüm detaylar haberimizde...

  2. Hafta sonunun gelişiyle tüm haftanın yorgunluğunu geride bırakabileceğimiz zaman dilimine sahip oluyoruz. Özellikle ailemizle zaman geçirmek için cumartesi günlerini birbirinden güzel aktivitelerle değerlendirebiliriz.

    Hafta sonunun gelişiyle tüm haftanın yorgunluğunu geride bırakabileceğimiz zaman dilimine sahip oluyoruz. Özellikle ailemizle zaman geçirmek için cumartesi günlerini birbirinden güzel aktivitelerle değerlendirebiliriz.

  3. Dilerseniz sabah güzel bir kahvaltıyla güne başlayıp İstanbul'un eşsiz manzaralarına şahit olabileceğiniz gezi rotaları oluşturabilirsiniz. Ya da tüm gün evde çocuklarınızla oyunlar oynayıp güzel bir film eşliğinde dinlenebilirsiniz.

    Dilerseniz sabah güzel bir kahvaltıyla güne başlayıp İstanbul'un eşsiz manzaralarına şahit olabileceğiniz gezi rotaları oluşturabilirsiniz. Ya da tüm gün evde çocuklarınızla oyunlar oynayıp güzel bir film eşliğinde dinlenebilirsiniz.

  4. Gelin, hafta sonunuzu değerlendirebileceğiniz ailece izlenecek en güzel filmlere birlikte göz atalım.

    Gelin, hafta sonunuzu değerlendirebileceğiniz ailece izlenecek en güzel filmlere birlikte göz atalım.

  5. UMUDUNU KAYBETME    2006 yapımı "Umudunu Kaybetme" isimli film, hayata karşı tutunmaya çalışan bir baba ve küçük oğlunun hikayesini anlatıyor.

    UMUDUNU KAYBETME 2006 yapımı "Umudunu Kaybetme" isimli film, hayata karşı tutunmaya çalışan bir baba ve küçük oğlunun hikayesini anlatıyor.

  6. Hayattaki en değerli şey olan umudun en büyük zenginlik olduğunu vurgulayan filmi izlerken kimi zaman gülecek kimi zaman da gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız. Başrolünde Will Smith ve oğlu Jaden Smith'in rol aldığı filmi aileniz ile keyifle izleyebilirsiniz.

    Hayattaki en değerli şey olan umudun en büyük zenginlik olduğunu vurgulayan filmi izlerken kimi zaman gülecek kimi zaman da gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız. Başrolünde Will Smith ve oğlu Jaden Smith'in rol aldığı filmi aileniz ile keyifle izleyebilirsiniz.

  7. YUKARI BAK    2008 yapımı "Yukarı Bak" adlı film, animasyon severler için oldukça güzel bir seçim olacaktır.

    YUKARI BAK 2008 yapımı "Yukarı Bak" adlı film, animasyon severler için oldukça güzel bir seçim olacaktır.

  8. Dünyayı dolaşmak isteyen Ellie ve Carl'ın bu hayali gerçekleştirmek için attıkları adımla başlayan hikaye Ellie'nin ölümüyle son bulmaz ve Carl bu hayal için tüm gücünü kullanır. Evin etrafına binlerce balon bağlayan Carl'ın hikayesini izlerken heyecanlı anlar yaşayacaksınız.

    Dünyayı dolaşmak isteyen Ellie ve Carl'ın bu hayali gerçekleştirmek için attıkları adımla başlayan hikaye Ellie'nin ölümüyle son bulmaz ve Carl bu hayal için tüm gücünü kullanır. Evin etrafına binlerce balon bağlayan Carl'ın hikayesini izlerken heyecanlı anlar yaşayacaksınız.

  9. 3 APTAL    Dünyaca ünlü oyuncu Aamir Khan'ın başrolünde rol aldığı "3 Aptal", Hint filmleri hatta dünyanın en iyi filmleri arasına adını altın harflerle yazdırmıştır.

    3 APTAL Dünyaca ünlü oyuncu Aamir Khan'ın başrolünde rol aldığı "3 Aptal", Hint filmleri hatta dünyanın en iyi filmleri arasına adını altın harflerle yazdırmıştır.

  10. Üniversitede tanışan üç arkadaşın hikayesini anlatan 3 Aptal, her sahnesiyle sizleri ekran başına kilitleyecek. Arkadaşlık ve dostluk kavramını kusursuz bir şekilde işleyen filmin sonu ise sizi şaşkınlığa uğratacak.

    Üniversitede tanışan üç arkadaşın hikayesini anlatan 3 Aptal, her sahnesiyle sizleri ekran başına kilitleyecek. Arkadaşlık ve dostluk kavramını kusursuz bir şekilde işleyen filmin sonu ise sizi şaşkınlığa uğratacak.

  11. NEŞELİ GÜNLER    Türk sinemasının unutulmaz filmlerinden biri olan Neşeli Günler, belki de defalarca kez izlememize rağmen her seferinde heyecanlı ve eğlenceli dakikalar yaşatan efsane bir film. 6 çocuklu Kazım ve Saadet çiftinin ufak bir tartışmasıyla olayların geliştiği filmin oyuncu kadrosu ise adeta yıldızlar geçidi.

    NEŞELİ GÜNLER Türk sinemasının unutulmaz filmlerinden biri olan Neşeli Günler, belki de defalarca kez izlememize rağmen her seferinde heyecanlı ve eğlenceli dakikalar yaşatan efsane bir film. 6 çocuklu Kazım ve Saadet çiftinin ufak bir tartışmasıyla olayların geliştiği filmin oyuncu kadrosu ise adeta yıldızlar geçidi.

  12. GELECEĞE DÖNÜŞ    İlk filmi 1985 yılında çekilen Geleceğe Dönüş bir dönemin en sevilen ve akılda kalan yapımlarından biriydi.

    GELECEĞE DÖNÜŞ İlk filmi 1985 yılında çekilen Geleceğe Dönüş bir dönemin en sevilen ve akılda kalan yapımlarından biriydi.

  13. Bilim kurgu severlerin duvarlarına afişlerini yapıştırdığı Geleceğe Dönüş, çocuklarınızla harika bir maceraya adım atmak isterseniz güzel bir seçim olacaktır. 17 yaşındaki lise öğrencisi Marty McFly ve çılgın bilim insanı Emmett Brown'un maceralarını anlatan film 3 seriden oluşuyor.

    Bilim kurgu severlerin duvarlarına afişlerini yapıştırdığı Geleceğe Dönüş, çocuklarınızla harika bir maceraya adım atmak isterseniz güzel bir seçim olacaktır. 17 yaşındaki lise öğrencisi Marty McFly ve çılgın bilim insanı Emmett Brown'un maceralarını anlatan film 3 seriden oluşuyor.

  14. TERS YÜZ    Muhteşem bir animasyon filmi olan Ters Yüz, küçük Riley'nin babasının San Francisco'ya taşınmasıyla baştan aşağı değişmesini anlatıyor.

    TERS YÜZ Muhteşem bir animasyon filmi olan Ters Yüz, küçük Riley'nin babasının San Francisco'ya taşınmasıyla baştan aşağı değişmesini anlatıyor.

  15. TERS YÜZ    Muhteşem bir animasyon filmi olan Ters Yüz, küçük Riley'nin babasının San Francisco'ya taşınmasıyla baştan aşağı değişmesini anlatıyor.

    TERS YÜZ Muhteşem bir animasyon filmi olan Ters Yüz, küçük Riley'nin babasının San Francisco'ya taşınmasıyla baştan aşağı değişmesini anlatıyor.

  16. Yaşadığı duygu karmaşasıyla başa çıkamayan Riley'nin zihninde yaşayan ve ona günlük hayatında tavsiyeler veren duygularını gözler önüne seren film, hem sürükleyici hem de fazlasıyla eğlenceli. Mutlaka izlemenizi tavsiye ederim...

    Yaşadığı duygu karmaşasıyla başa çıkamayan Riley'nin zihninde yaşayan ve ona günlük hayatında tavsiyeler veren duygularını gözler önüne seren film, hem sürükleyici hem de fazlasıyla eğlenceli. Mutlaka izlemenizi tavsiye ederim...