Terim'in Dev Planı

Şampiyonlar Ligi'ndeki Real Madrid maçının planı belli oldu! 10 yabancı...

  1. Şampiyonlar Ligi'ndeki Real Madrid maçının planı belli oldu! 10 yabancı...

    Şampiyonlar Ligi'ndeki Real Madrid maçının planı belli oldu! 10 yabancı...

  2. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde karşı karşıya geldiği Real Madrid'e İspanya'daki ilk maçta 3-0'lık skorla yenilip, İstanbul'daki rövanşta ise rakibine sahayı dar ederek 3-2'lik galibiyetle ayrılan Fatih Terim, yeni bir zafer için planını belirledi.

    Geçen sezon Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde karşı karşıya geldiği Real Madrid'e İspanya'daki ilk maçta 3-0'lık skorla yenilip, İstanbul'daki rövanşta ise rakibine sahayı dar ederek 3-2'lik galibiyetle ayrılan Fatih Terim, yeni bir zafer için planını belirledi.

  3. Tıpkı geçen sezon olduğu gibi Arena'daki maça yine tek forvetli sistemle çıkmayı düşünen İmparator'un, bu bölgedeki tercihinin yine Didier Drogba olacağı öğrenildi.

    Tıpkı geçen sezon olduğu gibi Arena'daki maça yine tek forvetli sistemle çıkmayı düşünen İmparator'un, bu bölgedeki tercihinin yine Didier Drogba olacağı öğrenildi.

  4. Terim, son anda bir değişikliğe gitmezse, Burak Yılmaz'ı yedekte bekletecek.

    Terim, son anda bir değişikliğe gitmezse, Burak Yılmaz'ı yedekte bekletecek.

  5. A Milli Takım'ın Romanya ile oynadığı maçta sakatlanan ve ligdeki Antalyaspor maçında görev yapamayan Selçuk İnan'ın yarınki maçta Real Madrid'e karşı 11'de forma giyeceği öğrenildi.

    A Milli Takım'ın Romanya ile oynadığı maçta sakatlanan ve ligdeki Antalyaspor maçında görev yapamayan Selçuk İnan'ın yarınki maçta Real Madrid'e karşı 11'de forma giyeceği öğrenildi.

  6. Bursaspor maçında belinden sakatlanan ve yaklaşık iki haftadır tedavi olan Hamit Altıntop'un ise eski takımına karşı forma giymesinin zor olduğu belirtildi.

    Bursaspor maçında belinden sakatlanan ve yaklaşık iki haftadır tedavi olan Hamit Altıntop'un ise eski takımına karşı forma giymesinin zor olduğu belirtildi.

  7. Selçuk'tan gelen iyi habere sevinen teknik heyetin, Hamit'in maça yetişememesi üzerine yeni transferleri Bruma'yı hazırladıkları bildirildi.

    Selçuk'tan gelen iyi habere sevinen teknik heyetin, Hamit'in maça yetişememesi üzerine yeni transferleri Bruma'yı hazırladıkları bildirildi.

  8. Orta sahayı kalabalık tutarak sonuca gitmeyi planlayan teknik direktör Fatih Terim, iyileşen Selçuk İnan'ın yanı sıra son maçta oynatmayarak dinlendirdiği Wesley Sneijder'ı da sahaya sürecek.

    Orta sahayı kalabalık tutarak sonuca gitmeyi planlayan teknik direktör Fatih Terim, iyileşen Selçuk İnan'ın yanı sıra son maçta oynatmayarak dinlendirdiği Wesley Sneijder'ı da sahaya sürecek.

  9. Orta alanda yine Melo, Sneijder, Selçuk üçlüsü görev yapacak.

    Orta alanda yine Melo, Sneijder, Selçuk üçlüsü görev yapacak.

  10. Kanatların birinde Bruma'nın görev almasına kesin gözle bakılıyor.

    Kanatların birinde Bruma'nın görev almasına kesin gözle bakılıyor.

  11. Diğerinde ise Amrabat'ın oynaması bekleniyor.

    Diğerinde ise Amrabat'ın oynaması bekleniyor.

  12. Terim'in ligde görev vermediği Riera'yı da 11'de oynatarak, sürpriz yapacağı konuşuluyor.

    Terim'in ligde görev vermediği Riera'yı da 11'de oynatarak, sürpriz yapacağı konuşuluyor.

  13. Bu arada Terim, Villarreal-R.Madrid maçını izleyen Hasan Şaş'tan aldığı rapor doğrultusunda çalışıyor.

    Bu arada Terim, Villarreal-R.Madrid maçını izleyen Hasan Şaş'tan aldığı rapor doğrultusunda çalışıyor.

  14. Ligde yabancı sınırlaması nedeniyle sıkıntı yaşayan teknik direktör Fatih Terim'in, Şampiyonlar Ligi'ndeki serbestlik nedeniyle yarınki Real Madrid maçında 10 yabancı oyuncusunu da kadroya alacağı öğrenildi.

    Ligde yabancı sınırlaması nedeniyle sıkıntı yaşayan teknik direktör Fatih Terim'in, Şampiyonlar Ligi'ndeki serbestlik nedeniyle yarınki Real Madrid maçında 10 yabancı oyuncusunu da kadroya alacağı öğrenildi.

  15. Bu oyunculardan 8 ya da 9'una 11'de görev vermeyi düşünen Terim'in, sakat Semih'in maça yetişmemesi durumunda, savunmayı baştan aşağıya yabancılardan oluşturması bekleniyor.

    Bu oyunculardan 8 ya da 9'una 11'de görev vermeyi düşünen Terim'in, sakat Semih'in maça yetişmemesi durumunda, savunmayı baştan aşağıya yabancılardan oluşturması bekleniyor.