Ünlülerin Bilinmeyen Özellikleri

Gösteri dünyasının ünlülerinin özel yaşamlarıyla ilgili bütün ayrıntılarının bile bilindiği varsayılır. Ama bazılarının öyle özellikleri var ki onları sadece en yakınları biliyor. İşte ünlülerin ilginç ve komik özellikleri.

  1. Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü oyuncusu Necati Şaşmaz, günde 50 bardak çay içtiğini açıkladı.

    Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü oyuncusu Necati Şaşmaz, günde 50 bardak çay içtiğini açıkladı.

  2. <p><b>GÜNDE 80 BARDAK İÇTİĞİM OLUYOR</b></p>    TRT'de katıldığı bir programda günde 50 bardak çay içtiğini ve bunun bazı zamanlar 80'e çıktığını belirten ünlü oyuncu, "Hatta bir ara çayı pipetle içmeye başlamıştım, düşünün artık halimi" dedi.

    GÜNDE 80 BARDAK İÇTİĞİM OLUYOR

    TRT'de katıldığı bir programda günde 50 bardak çay içtiğini ve bunun bazı zamanlar 80'e çıktığını belirten ünlü oyuncu, "Hatta bir ara çayı pipetle içmeye başlamıştım, düşünün artık halimi" dedi.

  3. <p><b>ARKADAŞLARINA İĞNE VE İPLİKLE GİDİYOR</b></p>    Pop müziğin Minik Serçe'si Sezen Aksu şarkı yazmadığı zamanlarda evinde dikiş nakış işleriyle uğraşıyor. Bu hobi sayesinde zihnini boşalttığını söyleyen Aksu, arkadaşlarına oturmaya giderken de iğne ve ipliklerini yanında götürüyor.

    ARKADAŞLARINA İĞNE VE İPLİKLE GİDİYOR

    Pop müziğin Minik Serçe'si Sezen Aksu şarkı yazmadığı zamanlarda evinde dikiş nakış işleriyle uğraşıyor. Bu hobi sayesinde zihnini boşalttığını söyleyen Aksu, arkadaşlarına oturmaya giderken de iğne ve ipliklerini yanında götürüyor.

  4. <p><b> Kenan İmirzalıoğlu </b></p>  Necati Şaşmaz gibi Kenan İmirzalıoğlu'nun da klarnet çaldığı ortaya çıktı.  <p>İmirzalıoğlu ile çok eski arkadaş olduklarını söyleyen Şenlendirici, "Kenan 12 senedir klarnet çalıyor. Eskiden evime gelir benim klarnetimi çalardı, artık kendi klarneti var." dedi</p>

    Kenan İmirzalıoğlu

    Necati Şaşmaz gibi Kenan İmirzalıoğlu'nun da klarnet çaldığı ortaya çıktı.

    İmirzalıoğlu ile çok eski arkadaş olduklarını söyleyen Şenlendirici, "Kenan 12 senedir klarnet çalıyor. Eskiden evime gelir benim klarnetimi çalardı, artık kendi klarneti var." dedi

  5. <p><b>GÜLBEN ERGEN</b></p>    Eşi Mustafa Erdoğan'ın annesinin Güneydoğu'dan aldığı kolye, bileklik gibi takıları değişik kombinasyonlarda kullanmaktan vazgeçmiyor. Yöresel takılar takmaktan hoşlanan Ergen"in çok geniş bir koleksiyonu var.

    GÜLBEN ERGEN

    Eşi Mustafa Erdoğan'ın annesinin Güneydoğu'dan aldığı kolye, bileklik gibi takıları değişik kombinasyonlarda kullanmaktan vazgeçmiyor. Yöresel takılar takmaktan hoşlanan Ergen"in çok geniş bir koleksiyonu var.

  6. <p><b>ASHTON KUTCHER</b></p>    Kız kardeşlerinin küçükken ona makyaj yaptığını biliyor muydunuz. Evin küçüğü olmanın bedeli bu olmalı.

    ASHTON KUTCHER

    Kız kardeşlerinin küçükken ona makyaj yaptığını biliyor muydunuz. Evin küçüğü olmanın bedeli bu olmalı.

  7. <p><b>JOHNNY DEPP</b></p>  Ünlü aktör 45 yaşını da geride bıraktı. İki çocuk sahibi ama hala Barbie ve sevgilisi Ken ile yani oyuncak bebeklerle oynamaktan vazgeçmiyor

    JOHNNY DEPP

    Ünlü aktör 45 yaşını da geride bıraktı. İki çocuk sahibi ama hala Barbie ve sevgilisi Ken ile yani oyuncak bebeklerle oynamaktan vazgeçmiyor

  8. Yüksek lisans tezini çizgi roman üzerine yapan popçu Teoman, çizgi roman biriktiriyor.

    Yüksek lisans tezini çizgi roman üzerine yapan popçu Teoman, çizgi roman biriktiriyor.

  9. Okan Bayülgen, hobi olarak başladığı fotoğrafçılıkta ustalaştı.

    Okan Bayülgen, hobi olarak başladığı fotoğrafçılıkta ustalaştı.

  10. Ercan Saatçi'nin oyuncak araba koleksiyonu var

    Ercan Saatçi'nin oyuncak araba koleksiyonu var

  11. MFÖ grubundan Fuat Güner, model uçaklara hayran.

    MFÖ grubundan Fuat Güner, model uçaklara hayran.

  12. Kenan Doğulu'nun en büyük keyfi Play Station'da oynamak.

    Kenan Doğulu'nun en büyük keyfi Play Station'da oynamak.

  13. Manga Grubu'nun kurucuları Özgür ve Efe'nin takıntı derecesinde Manga (Japon çizgi karakterleri) sevgisi var. Adları da bu takıntıdan geliyor.

    Manga Grubu'nun kurucuları Özgür ve Efe'nin takıntı derecesinde Manga (Japon çizgi karakterleri) sevgisi var. Adları da bu takıntıdan geliyor.

  14. Sergen Yalçın yarış atı tutkunu...

    Sergen Yalçın yarış atı tutkunu...

  15. Oyuncu Hazım Körmükçü, vurmalı çalgılarda oldukça iddialı.

    Oyuncu Hazım Körmükçü, vurmalı çalgılarda oldukça iddialı.

  16. Oyuncu Ozan Güven, ayakkabıcılık yapıyor.

    Oyuncu Ozan Güven, ayakkabıcılık yapıyor.

  17. Özcan Deniz, yağlı boya tablolar yapıyor.

    Özcan Deniz, yağlı boya tablolar yapıyor.

  18. Oyuncu Zerrin Tekindor, yağlı boya tablolar yapan bir ressam.

    Oyuncu Zerrin Tekindor, yağlı boya tablolar yapan bir ressam.

  19. Acun Ilıcalı, play station hastası.

    Acun Ilıcalı, play station hastası.

  20. Necati Şaşmaz, ney üflüyor, ebru sanatıyla ilgileniyor.

    Necati Şaşmaz, ney üflüyor, ebru sanatıyla ilgileniyor.

  21. Mustafa Sandal'ın saat koleksiyonu var.

    Mustafa Sandal'ın saat koleksiyonu var.

  22. Kadir İnanır, kurbağaları çok seviyor. Kurbağa figürlü objeler topluyor. Evinin bir odasını kurbağalara ayırmış.

    Kadir İnanır, kurbağaları çok seviyor. Kurbağa figürlü objeler topluyor. Evinin bir odasını kurbağalara ayırmış.

  23. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, üniversitede fotoğraf kulübü kurmuş. Bu ilgisi hâlâ devam ediyor.

    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, üniversitede fotoğraf kulübü kurmuş. Bu ilgisi hâlâ devam ediyor.

  24. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, makas koleksiyonu yapıyor. Yaptığı her açılıştan sonra makası cebine koyuyor. Bir de sigara paketi topluyor ve günlük tutuyor.

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, makas koleksiyonu yapıyor. Yaptığı her açılıştan sonra makası cebine koyuyor. Bir de sigara paketi topluyor ve günlük tutuyor.

  25. CHP lideri Deniz Baykal, çok iyi bir yüzücü ve koşucu.

    CHP lideri Deniz Baykal, çok iyi bir yüzücü ve koşucu.

  26. Beyazıt Öztürk de yağlıboya resim yapıyor. Bir de fasılları çok seviyor. Evine fasıl ekibi getirtip kendine özel fasıl düzenliyor.

    Beyazıt Öztürk de yağlıboya resim yapıyor. Bir de fasılları çok seviyor. Evine fasıl ekibi getirtip kendine özel fasıl düzenliyor.

  27. Ata Demirer, güvercin hastası, güvercin besliyor.

    Ata Demirer, güvercin hastası, güvercin besliyor.

  28. <p><b>Cem Yılmaz</b></p>  Gösteri öncesi kulisteki kanepede mutlaka uyuyan ünlü komedyen, bu şekilde kafasını boşaltıp, enerji topladığına inanıyor.

    Cem Yılmaz

    Gösteri öncesi kulisteki kanepede mutlaka uyuyan ünlü komedyen, bu şekilde kafasını boşaltıp, enerji topladığına inanıyor.

  29. <p><b>Seren Serengil</b></p>  Ünlü şarkıcı gittiği restoranlarda köpeklerine de porselen tabakta servis yaptırıyor. Şarkıcı masada yemeğini yerken, köpeği de ayağının dibinde karnını doyuruyor.

    Seren Serengil

    Ünlü şarkıcı gittiği restoranlarda köpeklerine de porselen tabakta servis yaptırıyor. Şarkıcı masada yemeğini yerken, köpeği de ayağının dibinde karnını doyuruyor.

  30. <p><b>Mazhar Alanson</b></p>  MFÖ gurubunun üyesi Mazhar Alanson, gittiği her yurt dışı seyahatte değişik bir peruk satın alıyor. Ünlü müzisyenin evinde yaklaşık 200 adet peruk bulunduğu söyleniyor.

    Mazhar Alanson

    MFÖ gurubunun üyesi Mazhar Alanson, gittiği her yurt dışı seyahatte değişik bir peruk satın alıyor. Ünlü müzisyenin evinde yaklaşık 200 adet peruk bulunduğu söyleniyor.

  31. <p><b>Demet Akalın</b></p>  Sahneye çıkmadan önce çantasından çıkardığı nazar boncuklarını kulisteki odasının her yanına asan şarkıcı bir de bu boncukları okşuyor. Akalın, ayrıca bir kasa yoğurt yemeden sahneye çıkmıyor.

    Demet Akalın

    Sahneye çıkmadan önce çantasından çıkardığı nazar boncuklarını kulisteki odasının her yanına asan şarkıcı bir de bu boncukları okşuyor. Akalın, ayrıca bir kasa yoğurt yemeden sahneye çıkmıyor.

  32. <p><b>Deniz Akkaya </b></p>  Manken ve oyuncu Deniz Akkaya, dostları arasında yakın arkadaşlarının önemli günlerini asla unutmamasıyla ünlüdür. Akkaya, arkadaşlarına özel günlerinde mavi gül gönderiyor.

    Deniz Akkaya

    Manken ve oyuncu Deniz Akkaya, dostları arasında yakın arkadaşlarının önemli günlerini asla unutmamasıyla ünlüdür. Akkaya, arkadaşlarına özel günlerinde mavi gül gönderiyor.

  33. <p><b> Sezen Aksu </b></p>  Çarşaftan elbise, küpeden yüzük, yüzükten kemer tokası, etekten bluz yapmaya bayılıyor. Aksu, ayakkabılarının da topuklarını birbirleriyle değiştiriyormuş.

    Sezen Aksu

    Çarşaftan elbise, küpeden yüzük, yüzükten kemer tokası, etekten bluz yapmaya bayılıyor. Aksu, ayakkabılarının da topuklarını birbirleriyle değiştiriyormuş.

  34. <p><b>Gülben Ergen</b></p>  Aşırı yüksekten ve yılandan çok korkuyor. Ayrıca ağzına peynir sürmüyor.

    Gülben Ergen

    Aşırı yüksekten ve yılandan çok korkuyor. Ayrıca ağzına peynir sürmüyor.

  35. <p><b> Mahsun Kırmızıgül </b></p>  Yatak odasının camlarını siyah perde ile kapatıyor, çünkü sabah odasına giren güneş ışığından nefret ediyor.

    Mahsun Kırmızıgül

    Yatak odasının camlarını siyah perde ile kapatıyor, çünkü sabah odasına giren güneş ışığından nefret ediyor.

  36. <p><b>Bülent Ersoy </b></p>  Batıl inançlarıyla tanınan Bülent Ersoy, merdiven altı gördüğünde uğursuzluk getireceğine inanıyor. Tek rakamlı tüm sayıların uğursuz olduğuna inanıyor ve tek sayılı gişelerden otomobiliyle geçmiyor. Öyle ki otomobili tek sayılı gişeden geri çıkamıyorsa kendisi yürüyerek çift sayılı bir gişeden yoluna devam ediyor. Ersoy, yolda kara kedi görürse saçını çekiyor.

    Bülent Ersoy

    Batıl inançlarıyla tanınan Bülent Ersoy, merdiven altı gördüğünde uğursuzluk getireceğine inanıyor. Tek rakamlı tüm sayıların uğursuz olduğuna inanıyor ve tek sayılı gişelerden otomobiliyle geçmiyor. Öyle ki otomobili tek sayılı gişeden geri çıkamıyorsa kendisi yürüyerek çift sayılı bir gişeden yoluna devam ediyor. Ersoy, yolda kara kedi görürse saçını çekiyor.

  37. <p><b> İbrahim Tatlıses </b></p>  Nazardan çok korkuyor. Bu yüzden sık sık kurşun döktürüyor.

    İbrahim Tatlıses

    Nazardan çok korkuyor. Bu yüzden sık sık kurşun döktürüyor.

  38. <p><b> Sibel Can </b></p>  Kulisine gelirken kendi bornoz ve havlusunu getiriyor.

    Sibel Can

    Kulisine gelirken kendi bornoz ve havlusunu getiriyor.

  39. <p><b> Doğuş </b></p>  İlk şarkı sözlerini kaydettiği ses kayıt cihazını yanından ayırmıyor.

    Doğuş

    İlk şarkı sözlerini kaydettiği ses kayıt cihazını yanından ayırmıyor.

  40. <p><b> Seda Sayan </b></p>  Seda Sayan'ın takıntısı güller. Sanatçı, içtiği suyun içine mutlaka bir tane gül yaprağı atar. Yemek tabağının kenarında bile gül yaprakları serpiştirir.

    Seda Sayan

    Seda Sayan'ın takıntısı güller. Sanatçı, içtiği suyun içine mutlaka bir tane gül yaprağı atar. Yemek tabağının kenarında bile gül yaprakları serpiştirir.

  41. <p><b> Kadir İnanır </b></p>  Güne mutlaka anzer balı yiyerek başlıyor. Ayrıca evinin her tarafında kurbağa figürlü eşyalar bulunuyor.

    Kadir İnanır

    Güne mutlaka anzer balı yiyerek başlıyor. Ayrıca evinin her tarafında kurbağa figürlü eşyalar bulunuyor.

  42. <p><b>HILARY DUFF</b></p>    Diğer çocuklar gibi okula gitmek yerine 10 yaşından itibaren evinde özel öğretmenlerle eğitim gördü. Bir konserinde ön dişini mikrofona çarparak kırdı ve bu sebeple uzun süre tedavi gördü.

    HILARY DUFF

    Diğer çocuklar gibi okula gitmek yerine 10 yaşından itibaren evinde özel öğretmenlerle eğitim gördü. Bir konserinde ön dişini mikrofona çarparak kırdı ve bu sebeple uzun süre tedavi gördü.

  43. <p><b>BRAD PITT</b></p>    Oynadığı bir reklam filmi Malezya'da gösterildiğinde, yakışıklılığı yüzünden Malezyalı erkekleri küçük düşürür iddiasıyla yasaklandı. İyi bir koleksiyoner olduğu bilinen Pitt aynı zamanda mimariye de çok meraklı.

    BRAD PITT

    Oynadığı bir reklam filmi Malezya'da gösterildiğinde, yakışıklılığı yüzünden Malezyalı erkekleri küçük düşürür iddiasıyla yasaklandı. İyi bir koleksiyoner olduğu bilinen Pitt aynı zamanda mimariye de çok meraklı.

  44. <p><b>JESSICA SIMPSON</b></p>  Arkadaşları onu 'tavşan' diye çağırıyor. Yere düşen bir şeyi ayak parmaklarıyla kaldırıyor.

    JESSICA SIMPSON

    Arkadaşları onu 'tavşan' diye çağırıyor. Yere düşen bir şeyi ayak parmaklarıyla kaldırıyor.

  45. <p><b>BEYONCE</b></p>    Okuldayken arkadaşları kulaklarıyla çok dalga geçiyorlardı,güzel yıldız o zamandan beri saçlarını kulaklarını örtecek şekilde kullanıyor. Şarkı sözlerini kendi yazıyor ama sahnede söylerken hatırlamakta zorlanıyor.

    BEYONCE

    Okuldayken arkadaşları kulaklarıyla çok dalga geçiyorlardı,güzel yıldız o zamandan beri saçlarını kulaklarını örtecek şekilde kullanıyor. Şarkı sözlerini kendi yazıyor ama sahnede söylerken hatırlamakta zorlanıyor.

  46. <p><b>HEIDI KLUM</b></p>    Seyahatlerinde şans getirsin diye bir keseye koyduğu süt dişini yanında taşıyor.

    HEIDI KLUM

    Seyahatlerinde şans getirsin diye bir keseye koyduğu süt dişini yanında taşıyor.

  47. <p><b>CHARLİZE THERON</b></p>    Güney Afrika'da bir çiftlikte büyüyen yıldızın o zamanki tek arkadaşı bir keçiydi. Televizyonda ve radyoda sürekli İngilizce kanalları takip ettiği için anadilini ve aksanını unuttu.

    CHARLİZE THERON

    Güney Afrika'da bir çiftlikte büyüyen yıldızın o zamanki tek arkadaşı bir keçiydi. Televizyonda ve radyoda sürekli İngilizce kanalları takip ettiği için anadilini ve aksanını unuttu.

  48. <p><b>BRUCE WILLIS</b></p>    2002'de Afganistan'daki askerlere göndermek için pastaneden 12.000 kutu kurabiye aldı.Yılın yalnızca 2 ayı açık olan pastane siparişleri yetiştirebilmek için mesai yaptı

    BRUCE WILLIS

    2002'de Afganistan'daki askerlere göndermek için pastaneden 12.000 kutu kurabiye aldı.Yılın yalnızca 2 ayı açık olan pastane siparişleri yetiştirebilmek için mesai yaptı

  49. <p><b>ANGELINA JOLIE</b></p>    Küçükken kazıbilimci olmak istiyordu ve bu yüzden mumyalama eğitimi aldı. Jolie'nin bıçak koleksiyonu var.

    ANGELINA JOLIE

    Küçükken kazıbilimci olmak istiyordu ve bu yüzden mumyalama eğitimi aldı. Jolie'nin bıçak koleksiyonu var.

  50. <p><b>JUSTIN TIMBERLAKE</b></p>    Çocukken arkadaşlarıyla birlikte yaptığı oyuncak silahla evlerinin arkasında patateslere atış yapıyordu.

    JUSTIN TIMBERLAKE

    Çocukken arkadaşlarıyla birlikte yaptığı oyuncak silahla evlerinin arkasında patateslere atış yapıyordu.

  51. <p><b>AVRIL LAVIGNE</b></p>    Genç şarkıcı 12 yaşında çim biçmeyi öğrenmiş. Lavgine neredeyse kendi düğününe geç kalıyormuş. Çünkü şoförü onu yanlış nikah dairesine götürmüş.

    AVRIL LAVIGNE

    Genç şarkıcı 12 yaşında çim biçmeyi öğrenmiş. Lavgine neredeyse kendi düğününe geç kalıyormuş. Çünkü şoförü onu yanlış nikah dairesine götürmüş.

  52. <p><b>DAVID BECKHAM</b></p>    Tokyo'da bir budist tapınağında 10 fit yüksekliğinde çikolata ve altın kaplı heykeli var.Heykelde Beckham'ın yüzü bir Japon gibi tasvir edilmiş

    DAVID BECKHAM

    Tokyo'da bir budist tapınağında 10 fit yüksekliğinde çikolata ve altın kaplı heykeli var.Heykelde Beckham'ın yüzü bir Japon gibi tasvir edilmiş

  53. <p><b>JUDE LAW</b></p>    İsmi kız ismini çağrıştırdığı için 12 yaşındayken kız yurduna kaydı yapılmış.

    JUDE LAW

    İsmi kız ismini çağrıştırdığı için 12 yaşındayken kız yurduna kaydı yapılmış.

  54. <p><b>DENZEL WASHINGTON</b></p>    Yaptığı ilk iş bir berber salonunda yere dökülen saçları süpürmekti. O zamanlar ünlü aktör henüz 11 yaşındaydı.

    DENZEL WASHINGTON

    Yaptığı ilk iş bir berber salonunda yere dökülen saçları süpürmekti. O zamanlar ünlü aktör henüz 11 yaşındaydı.

  55. <p><b>ASHLEE SIMPSON</b></p>    O da Julia Roberts gibi örgü örmeyi seviyor.

    ASHLEE SIMPSON

    O da Julia Roberts gibi örgü örmeyi seviyor.

  56. <p><b>GWYNETH PALTROW</b></p>    Bir yeşil çay bağımlısı.

    GWYNETH PALTROW

    Bir yeşil çay bağımlısı.

  57. <p><b>GEORGE CLOONEY</b></p>    Bir çok meslektaşının aksine yaşlanmaktan korkmuyor. Ve genç görünmek için didinenlere gülerek bakıyor.

    GEORGE CLOONEY

    Bir çok meslektaşının aksine yaşlanmaktan korkmuyor. Ve genç görünmek için didinenlere gülerek bakıyor.