X'ten Bir Yeni Özellik Daha

Elon Musk gece yayını açtı

  1. ABD'DE GECE YAYINI AÇTI    Elon Musk, X'in San Fransisco'da bulunan genel merkezinde ABD'de gece saat 01.50 civarında bir canlı yayın başlattı.

    ABD'DE GECE YAYINI AÇTI Elon Musk, X'in San Fransisco'da bulunan genel merkezinde ABD'de gece saat 01.50 civarında bir canlı yayın başlattı.

  2. Elon Musk, açtığı yayında ofisi gösterirken X'in yeni özelliğini de test etmiş oldu.

    Elon Musk, açtığı yayında ofisi gösterirken X'in yeni özelliğini de test etmiş oldu.

  3. Bu yeni özellik sayesinde artık X üzerinden canlı yayın açabileceksiniz. Platform daha önceden canlı yayın desteğini "Periscope" platformu ile veriyordu. Artık bu platforma gerek duymadan X üzerinde canlı yayın yapılabilecek.

    Bu yeni özellik sayesinde artık X üzerinden canlı yayın açabileceksiniz. Platform daha önceden canlı yayın desteğini "Periscope" platformu ile veriyordu. Artık bu platforma gerek duymadan X üzerinde canlı yayın yapılabilecek.

  4. Musk, özelliği duyuran gönderisinde "Canlı video artık oldukça iyi çalışıyor. Gönderi paylaşırken kameraya benzeyen düğmeye dokunmanız yeterli" ifadelerini kullandı.

    Musk, özelliği duyuran gönderisinde "Canlı video artık oldukça iyi çalışıyor. Gönderi paylaşırken kameraya benzeyen düğmeye dokunmanız yeterli" ifadelerini kullandı.