Tanınmaz Halde!

Kurtlar Vadisi'nin Abdülhey'inin Son hali herkesi şaşırttı

  1. Kurtlar vadisi dizisiyle büyük bir çıkış yakalayarak adından söz ettiren Kenan Çoban son haliyle gündem oldu. Çoban'ın tatildeki halleri sosyal medyaya düştü. İşte ünlü oyuncunun yıllar içindeki değişimi...

    Kurtlar vadisi dizisiyle büyük bir çıkış yakalayarak adından söz ettiren Kenan Çoban son haliyle gündem oldu. Çoban'ın tatildeki halleri sosyal medyaya düştü. İşte ünlü oyuncunun yıllar içindeki değişimi...

  2. Yayınlandığı andan itibaren unutulmaz karakterler sahip olan Kurtlar Vadisi yayınlandığı döndemde en çok izlenen diziler arasında en başta yer alıyor.

    Yayınlandığı andan itibaren unutulmaz karakterler sahip olan Kurtlar Vadisi yayınlandığı döndemde en çok izlenen diziler arasında en başta yer alıyor.

  3. Çakır'dan Polat Alemdar'a birçok karakterin olduğu dizide öne çıkan oyuncular arasında yer alan Abdülhey karakterine hayat veren Kenan Çoban son haliyle herkesi şaşırttı.

    Çakır'dan Polat Alemdar'a birçok karakterin olduğu dizide öne çıkan oyuncular arasında yer alan Abdülhey karakterine hayat veren Kenan Çoban son haliyle herkesi şaşırttı.

  4. Tatilde olduğu sırada TikToker gençler tarafından farkedilen Kurtlar Vadisi'nin Abdülhey'i Kenan Çoban'ın son hali sosyal medyaya düştü.

    Tatilde olduğu sırada TikToker gençler tarafından farkedilen Kurtlar Vadisi'nin Abdülhey'i Kenan Çoban'ın son hali sosyal medyaya düştü.

  5. TANINMAZ HALDE!    Çoban'ın son halini gören birçok sosyal medya kullanıcısı "Yıllar Abdülhey'i yormuş" "baya yaşlanmış" gibi yorumlarında bulundu. İşte ünlü oyuncunun gündem olan son hali...

    TANINMAZ HALDE! Çoban'ın son halini gören birçok sosyal medya kullanıcısı "Yıllar Abdülhey'i yormuş" "baya yaşlanmış" gibi yorumlarında bulundu. İşte ünlü oyuncunun gündem olan son hali...