Ünlü İsim Kiracı Olduğu Evi Bir Başkasına Kiralamış!

Ev sahibiyle davalık olduğu iddia edilen ünlü oyuncudan konuya dair ilk açıklama geldi.

  1. Ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu'nun evlendikten sonra ayrıldığı evini bir başkasına yüksek fiyatlara kiraya verdiği ileri sürülmüştü. Ev sahibiyle davalık olduğu iddia edilen ünlü oyuncudan konuya dair ilk açıklama geldi.

    Ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu'nun evlendikten sonra ayrıldığı evini bir başkasına yüksek fiyatlara kiraya verdiği ileri sürülmüştü. Ev sahibiyle davalık olduğu iddia edilen ünlü oyuncudan konuya dair ilk açıklama geldi.

  2. Kanal D ekranlarının fenomen yapımı 'Yargı'nın başrol oyuncusu Kaan Urgancıoğlu, geçtiğimiz aylarda Burcu Denizer ile nikah masasına oturmuştu.

    Kanal D ekranlarının fenomen yapımı 'Yargı'nın başrol oyuncusu Kaan Urgancıoğlu, geçtiğimiz aylarda Burcu Denizer ile nikah masasına oturmuştu.

  3. Evlendikten sonra eşinin yaşadığı eve taşınmayı tercih eden Urgancıoğlu hakkında şaşırtan bir iddia ortalığı karıştırdı.

    Evlendikten sonra eşinin yaşadığı eve taşınmayı tercih eden Urgancıoğlu hakkında şaşırtan bir iddia ortalığı karıştırdı.

  4. Kendi evinden ayrıldıktan sonra evi bir başkasına yüksek fiyata kiraya verdiği öne sürülen ünlü oyuncunun, ev sahibiyle davalık olduğunu iddia edildi.

    Kendi evinden ayrıldıktan sonra evi bir başkasına yüksek fiyata kiraya verdiği öne sürülen ünlü oyuncunun, ev sahibiyle davalık olduğunu iddia edildi.

  5. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran iddiaların ardında Urgancıoğlu'ndan yanıt gecikmedi.

    Sosyal medyada büyük yankı uyandıran iddiaların ardında Urgancıoğlu'ndan yanıt gecikmedi.

  6. KİŞİLİK HAKLARIMA İHLAL EDİLEN YAZILAR İÇİN HUKUKİ YOLLARA BAŞVURACAĞIM"    Instagram hesabından paylaşımda bulunan ünlü oyuncu, şu ifadeleri kullandı:    "Çeşitli mecralarda hakkımda çıkan asılsız iddialar ve yakışıksız ifadelerle bezeli "haber" olarak değerlendirilmesi mümkün olmayan yazılar gerçeği yansıtmamaktadır.

    KİŞİLİK HAKLARIMA İHLAL EDİLEN YAZILAR İÇİN HUKUKİ YOLLARA BAŞVURACAĞIM" Instagram hesabından paylaşımda bulunan ünlü oyuncu, şu ifadeleri kullandı: "Çeşitli mecralarda hakkımda çıkan asılsız iddialar ve yakışıksız ifadelerle bezeli "haber" olarak değerlendirilmesi mümkün olmayan yazılar gerçeği yansıtmamaktadır.

  7. Öncesinde benimle iletişime geçerek doğruluğunu teyit etme gereği dahi duyulmadan hazırlanan, kişilik haklarımı ihlal eden bu yazılara karşı hukuki yollara müracaat edeceğimi belirtir, ilgili tarafları daha sorumlu davranmaya davet ederim"

    Öncesinde benimle iletişime geçerek doğruluğunu teyit etme gereği dahi duyulmadan hazırlanan, kişilik haklarımı ihlal eden bu yazılara karşı hukuki yollara müracaat edeceğimi belirtir, ilgili tarafları daha sorumlu davranmaya davet ederim"