'Mavi Giyimli Şeytan'

Galatasaray'ın Real Madrid bozgununa Avrupa ve dünya medyası da geniş yer verdi. Özelikle Cristiano Ronaldo'nun üç golü sütunlara taşınırken Real Madrid'in bir 'şeytan' gibi mücadele ettiği vurgulandı.

  1. Galatasaray'ın Real Madrid bozgununa Avrupa ve dünya medyası da geniş yer verdi. Özelikle Cristiano Ronaldo'nun üç golü sütunlara taşınırken Real Madrid'in bir 'şeytan' gibi mücadele ettiği vurgulandı.

    Galatasaray'ın Real Madrid bozgununa Avrupa ve dünya medyası da geniş yer verdi. Özelikle Cristiano Ronaldo'nun üç golü sütunlara taşınırken Real Madrid'in bir 'şeytan' gibi mücadele ettiği vurgulandı.

  2. Galatasaray'ın Real Madrid bozgununa Avrupa ve dünya medyası da geniş yer verdi. Özelikle Cristiano Ronaldo'nun üç golü sütunlara taşınırken Real Madrid'in bir 'şeytan' gibi mücadele ettiği vurgulandı.

    Galatasaray'ın Real Madrid bozgununa Avrupa ve dünya medyası da geniş yer verdi. Özelikle Cristiano Ronaldo'nun üç golü sütunlara taşınırken Real Madrid'in bir 'şeytan' gibi mücadele ettiği vurgulandı.

  3. İSPANYA MARCA: Cristiano paha biçilemez

    İSPANYA MARCA: Cristiano paha biçilemez

  4. Real Madrid'in zayıf Galatasaray karşısında İstanbul'daki sergisi. Ancelotti, Isco, Benzema (2) ve Ronaldo (3) golüyle kazandı 6-1 kazandı. Umut'un golü Türkler'in şeref sayısı oldu.

    Real Madrid'in zayıf Galatasaray karşısında İstanbul'daki sergisi. Ancelotti, Isco, Benzema (2) ve Ronaldo (3) golüyle kazandı 6-1 kazandı. Umut'un golü Türkler'in şeref sayısı oldu.

  5. Ancelotti'nin ekibi Şampiyonlar Ligi'ne mükemmel başladı. Isco gol perdesini açtı Cristiano hat-trick'e imza attı 2 taneyi de Benzema Galatasaray ağlarına yolladı. Maçta Casillas sakatlandı

    Ancelotti'nin ekibi Şampiyonlar Ligi'ne mükemmel başladı. Isco gol perdesini açtı Cristiano hat-trick'e imza attı 2 taneyi de Benzema Galatasaray ağlarına yolladı. Maçta Casillas sakatlandı

  6. EL MUNDO DEPORTİVO: Madrid'in gol şovu

    EL MUNDO DEPORTİVO: Madrid'in gol şovu

  7. Beyazlar, Şampiyonlar Ligi'ne Türkiye'de attıkları 6 golle başlangıç yaptı.

    Beyazlar, Şampiyonlar Ligi'ne Türkiye'de attıkları 6 golle başlangıç yaptı.

  8. FOOTBALL ESPANA: Real Madrid Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçında Türkiye şampiyonu Galatasaray'ı Ronaldo'nun hat-trick'i Benzema'nın dublesi ve Isco'nun tek golüyle 6-1 devirdi

    FOOTBALL ESPANA: Real Madrid Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçında Türkiye şampiyonu Galatasaray'ı Ronaldo'nun hat-trick'i Benzema'nın dublesi ve Isco'nun tek golüyle 6-1 devirdi

  9. EUROSPORT (İSPANYA): Mavi giyimli şeytan

    EUROSPORT (İSPANYA): Mavi giyimli şeytan

  10. Real Madrid Galatasaray karşısında şov yaptı. Ronaldo (3), Benzema (2) ve Isco golleri sıraladı. İkinci yarıda Bale ve Illarramendi de sahadaydı. Sadece Casillas'ın sakatlanması ortalığı kararttı.

    Real Madrid Galatasaray karşısında şov yaptı. Ronaldo (3), Benzema (2) ve Isco golleri sıraladı. İkinci yarıda Bale ve Illarramendi de sahadaydı. Sadece Casillas'ın sakatlanması ortalığı kararttı.

  11. İNGİLTERE DAİLY MAİL: Bale yedekte parladı ama Ronaldo bir başka hat-trick'le şovu çaldı.

    İNGİLTERE DAİLY MAİL: Bale yedekte parladı ama Ronaldo bir başka hat-trick'le şovu çaldı.

  12. METRO: Gareth Bale Real Madrid'de Şampiyonlar Ligi'nde ilk siftahını yaptı ancak şovun starı üç gol atan Ronaldo oldu. Real Madrid B Grubu'nun ilk haftasında Galatasaray'ı deplasmanda 6-1'le devirdi.

    METRO: Gareth Bale Real Madrid'de Şampiyonlar Ligi'nde ilk siftahını yaptı ancak şovun starı üç gol atan Ronaldo oldu. Real Madrid B Grubu'nun ilk haftasında Galatasaray'ı deplasmanda 6-1'le devirdi.

  13. ABD BLEACHER REPORT: Cristiano Ronaldo'nun hat-trick'i Real Madrid'in Galatasaray'ı 6-1 yenmesinde yardım etti

    ABD BLEACHER REPORT: Cristiano Ronaldo'nun hat-trick'i Real Madrid'in Galatasaray'ı 6-1 yenmesinde yardım etti

  14. FRANSA L'EQUİPE: Real Madrid Galatasaray'a patladı

    FRANSA L'EQUİPE: Real Madrid Galatasaray'a patladı

  15. Real Madrid İstanbul'un çimleri üzerinde Galatasaray'a sert vurdu. Benzema 2 gol atarken Ronaldo hat-trick yaptı.

    Real Madrid İstanbul'un çimleri üzerinde Galatasaray'a sert vurdu. Benzema 2 gol atarken Ronaldo hat-trick yaptı.

  16. ALMANYA STERN: Real Galatasaray karşısında şov yaptı

    ALMANYA STERN: Real Galatasaray karşısında şov yaptı

  17. Bir zamanlar Real Madrid karşısında bir Galatasaray vardı. Ama İspanyollar 6-1'lik sonuçla Galatasaray'ı İstanbul'da yok etti.

    Bir zamanlar Real Madrid karşısında bir Galatasaray vardı. Ama İspanyollar 6-1'lik sonuçla Galatasaray'ı İstanbul'da yok etti.

  18. HOLLANDA NU SPORT: Sneijder'li Galatasaray Real Madrid'den fark yedi.

    HOLLANDA NU SPORT: Sneijder'li Galatasaray Real Madrid'den fark yedi.

  19. Real Madrid Şampiyonlar Ligi'ne büyük bir galibiyetle başladı. Sneijder kendini gösteremedi. Real Madrid İstanbul ekibine çok güçlü geldi.

    Real Madrid Şampiyonlar Ligi'ne büyük bir galibiyetle başladı. Sneijder kendini gösteremedi. Real Madrid İstanbul ekibine çok güçlü geldi.