Kim Milyoner Olmak İster'de 1 Milyonluk Soru Açıldı!

Yarışmacının aldığı karar izleyenleri şaşkına çevirdi

  1. Türkiye'nin rekortmen yarışması Kim Milyoner Olmak İster yine milyonları ekrana kilitledi. Rabia Birsen Güvercin'in ardından Ahmet Taha Dağlı da büyük ödüle yaklaştı.

    Türkiye'nin rekortmen yarışması Kim Milyoner Olmak İster yine milyonları ekrana kilitledi. Rabia Birsen Güvercin'in ardından Ahmet Taha Dağlı da büyük ödüle yaklaştı.

  2. Ahmet Talha Dağlı'nın 1 milyonluk soruya kadar gelmesi sosyal medyada da büyük bir heyecanın patlamasına neden oldu. Twitter, Facebook ve Instagram gibi platformlarda, programın 1 milyonluk sorusu hakkında birçok paylaşım yapılıyor. Ahmet Talha Dağlı, adeta sosyal medyayı kasıp kavurarak programın gündemini oluşturdu.

    Ahmet Talha Dağlı'nın 1 milyonluk soruya kadar gelmesi sosyal medyada da büyük bir heyecanın patlamasına neden oldu. Twitter, Facebook ve Instagram gibi platformlarda, programın 1 milyonluk sorusu hakkında birçok paylaşım yapılıyor. Ahmet Talha Dağlı, adeta sosyal medyayı kasıp kavurarak programın gündemini oluşturdu.

  3. İŞTE 1 MİLYONLUK SORU: <p>"1861-1865 arasındaki Amerikan İç Savaşı sırasında hangisi açıkça kölelik karşıtı Kuzey'i desteklemiş ve kölelik yanlısı Güney konfederasyonuna ambargo uygulamıştır?" <br>A: FRANSA <br>B: OSMANLI DEVLETİ <br>C: AVUSTURYA-MACARİSTAN <br>D: BİRLEŞİK KRALLIK

    İŞTE 1 MİLYONLUK SORU:

    "1861-1865 arasındaki Amerikan İç Savaşı sırasında hangisi açıkça kölelik karşıtı Kuzey'i desteklemiş ve kölelik yanlısı Güney konfederasyonuna ambargo uygulamıştır?"
    A: FRANSA
    B: OSMANLI DEVLETİ
    C: AVUSTURYA-MACARİSTAN
    D: BİRLEŞİK KRALLIK

  4. Başarılı genç yarışmadan 500 bin TL ödülü alarak çekildi. Sorunun doğru cevabı ise B şıkkı Osmanlı Devleti olarak açıklandı.

    Başarılı genç yarışmadan 500 bin TL ödülü alarak çekildi. Sorunun doğru cevabı ise B şıkkı Osmanlı Devleti olarak açıklandı.