Bekçilik Sınav Sonucu Ne Zaman Açıklanacak?

2023 bekçi alımında son durum

  1. 2023/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği yazılı sınavı 30 Eylül 2023 tarihinde geride kaldı. Yayımlanan kılavuza göre, adayların sınavlardaki başarı sıralamasına esas giriş puanlarına göre; asıl ve asıl sayısı kadar yedek olmak üzere listeler ilan edilecek.

    2023/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği yazılı sınavı 30 Eylül 2023 tarihinde geride kaldı. Yayımlanan kılavuza göre, adayların sınavlardaki başarı sıralamasına esas giriş puanlarına göre; asıl ve asıl sayısı kadar yedek olmak üzere listeler ilan edilecek.

  2. SINAV SONUCU NE ZAMAN AÇIKLANACAK?    Bekçi alımına ilişkin sınav takvimi Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesinden (www.pa.edu.tr) ilan edildi.  <br>  Sınav sonuç bilgileri 23.10.2023 tarihinden itibaren <br>https://www.pa.edu.tr ve www.meb.gov.tr ya da <br>http://odsgm.meb.gov.tr internet adreslerinden yayımlanacak.

    SINAV SONUCU NE ZAMAN AÇIKLANACAK? Bekçi alımına ilişkin sınav takvimi Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesinden (www.pa.edu.tr) ilan edildi.
    Sınav sonuç bilgileri 23.10.2023 tarihinden itibaren
    https://www.pa.edu.tr ve www.meb.gov.tr ya da
    http://odsgm.meb.gov.tr internet adreslerinden yayımlanacak.