Son Hali Herkesi Şaşırttı!

Mehmet Ali Erbil evlenmek için gün sayıyordu...

  1. 66 yaşındaki Mehmet Ali Erbil son zamanların en sık konuşulan isimleri arasında yerini alıyor. genç sevgilisi Gülseren Ceylan ile evlenmek için gün sayan Erbil'in son hali herkesi şaşırttı.

    66 yaşındaki Mehmet Ali Erbil son zamanların en sık konuşulan isimleri arasında yerini alıyor. genç sevgilisi Gülseren Ceylan ile evlenmek için gün sayan Erbil'in son hali herkesi şaşırttı.

  2. Geçirdiği 'Kaçış Sendromu' ile mücadele ederken ölümden dönen Mehmet Ali Erbil evlilik için gün sayıyor.

    Geçirdiği 'Kaçış Sendromu' ile mücadele ederken ölümden dönen Mehmet Ali Erbil evlilik için gün sayıyor.

  3. Genç sevgilisi Gülseren Ceylan'a geçtiğimiz günlerde doğum gününde özel bir yüzükle evlenme teklifi eden Erbil, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

    Genç sevgilisi Gülseren Ceylan'a geçtiğimiz günlerde doğum gününde özel bir yüzükle evlenme teklifi eden Erbil, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

  4. 5. kez nikah masasına oturmaya hazırlanan ünlü şovmen son halini takipçileri ile sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

    5. kez nikah masasına oturmaya hazırlanan ünlü şovmen son halini takipçileri ile sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

  5. Son halini gören takipçileri birçok yorumda bulundu.

    Son halini gören takipçileri birçok yorumda bulundu.

  6. SON HALİ HERKESİ ŞAŞIRTTI    60 yaşında olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Instagram hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

    SON HALİ HERKESİ ŞAŞIRTTI 60 yaşında olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Instagram hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

  7. Serdar Ortaç'ın Erbil'i ziyaret ettiği anları sosyal medya hesabından paylaşan Erbil'in oldukça yorgun gözükmesi takipçilerinin gözünden kaçmadı.

    Serdar Ortaç'ın Erbil'i ziyaret ettiği anları sosyal medya hesabından paylaşan Erbil'in oldukça yorgun gözükmesi takipçilerinin gözünden kaçmadı.

  8. Erbil'e 'Çok yorgun duruyor', 'Evlilik serüveni Erbil'i yordu galiba' , 'Çökmüş sanki' gibi yorumlarda bulundu.

    Erbil'e 'Çok yorgun duruyor', 'Evlilik serüveni Erbil'i yordu galiba' , 'Çökmüş sanki' gibi yorumlarda bulundu.

  9. İşte Mehmet Ali Erbil'in son hali;

    İşte Mehmet Ali Erbil'in son hali;