Buluştukları Dizinin Afişi Cannes'da Yayınlandı!

Özgü Namal ile Özcan Deniz'i bir araya getiren yeni dizi Kızıl Goncalar'ın Cannes Mipcom Fuarı için hazırlanan afişi yayınlandı.

  1. Özgü Namal ile Özcan Deniz'i bir araya getirecek olan dizi Necati Şahin'in kaleminden çıkarken dizinin yönetmenliğini ödüllü yönetmenlerden Ömür Atay üstleniyor.

    Özgü Namal ile Özcan Deniz'i bir araya getirecek olan dizi Necati Şahin'in kaleminden çıkarken dizinin yönetmenliğini ödüllü yönetmenlerden Ömür Atay üstleniyor.

  2. Okuma provası yapılacak olan dizinin çekimlerinin de önümüzdeki günlerde yapılacağı biliniyor.

    Okuma provası yapılacak olan dizinin çekimlerinin de önümüzdeki günlerde yapılacağı biliniyor.

  3. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; dizinin 2 başrol oyuncusu Özgü Namal ile Özcan Deniz, 16-19 Ekim 2023 tarihleri arasında, Cannes Palais des Festivals et des Congrès alanında gerçekleştirilecek olan "Cannes Mipcom Fuarı" için hazırlanan afiş için bir araya geldi.

    Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; dizinin 2 başrol oyuncusu Özgü Namal ile Özcan Deniz, 16-19 Ekim 2023 tarihleri arasında, Cannes Palais des Festivals et des Congrès alanında gerçekleştirilecek olan "Cannes Mipcom Fuarı" için hazırlanan afiş için bir araya geldi.

  4. Fuar için afişi hazırlanan dizinin başrol oyuncularından biri olan Özcan Deniz, düzenlenecek olan fuara onur konuğu olarak katılacak.

    Fuar için afişi hazırlanan dizinin başrol oyuncularından biri olan Özcan Deniz, düzenlenecek olan fuara onur konuğu olarak katılacak.

  5. İşte Cannes Mipcom Fuarı için hazırlanan afiş:

    İşte Cannes Mipcom Fuarı için hazırlanan afiş: