İphone Güncellemesi Sorunlar Getirdi

Apple, iPhone 15 cihazlarda aşırı ısınma sorunun ortadan kaldırmak için iOS 17.0.3 güncellemesini yayınlamıştı. Isınma sorununu çözen bu güncelleme beraberine farklı sorunlara yol açtı.

  1. Apple son olarak iOS 17.0.3'ü yayınlamış, aşırı ısınma sorunuyla karşı karşıya kalan kullanıcıların bu güncellemeyi yaptıktan sonra bir sorun yaşamayacaklarını kaydetmişti.

    Apple son olarak iOS 17.0.3'ü yayınlamış, aşırı ısınma sorunuyla karşı karşıya kalan kullanıcıların bu güncellemeyi yaptıktan sonra bir sorun yaşamayacaklarını kaydetmişti.

  2. Ancak bu güncellemeyle birlikte her ne kadar aşırı ısınma sorunlarına dair şikayetlerde azalmalar olsa da, iPhone cihazlarda kullanıcılar bu kez farklı sorunlarla karşılaştı.

    Ancak bu güncellemeyle birlikte her ne kadar aşırı ısınma sorunlarına dair şikayetlerde azalmalar olsa da, iPhone cihazlarda kullanıcılar bu kez farklı sorunlarla karşılaştı.

  3. GECE ŞARJDAYKEN KAPANIYOR    iOS 17.0.3 güncellemesinin ardından artan şikayetler arasında iPhone cihazların otomatik kapanması yer alıyor.    Bazı Apple kullanıcıları gece telefonlarını şarja bıraktıklarında cihazın otomatik olarak kapandığını gördü.

    GECE ŞARJDAYKEN KAPANIYOR iOS 17.0.3 güncellemesinin ardından artan şikayetler arasında iPhone cihazların otomatik kapanması yer alıyor. Bazı Apple kullanıcıları gece telefonlarını şarja bıraktıklarında cihazın otomatik olarak kapandığını gördü.

  4. WI-FI BAĞLANTISINDA SORUN    Bazı Apple kullanıcıları, iPhone 15 cihazlarına iOS 17 güncellemesi yaptıklarından beri Wi-Fi sorunları yaşadıklarını söylemişti.    Uygulamaların içerik yükleyemediği ya da bağlantının çok yavaş olduğu gelen şikayetler arasında.

    WI-FI BAĞLANTISINDA SORUN Bazı Apple kullanıcıları, iPhone 15 cihazlarına iOS 17 güncellemesi yaptıklarından beri Wi-Fi sorunları yaşadıklarını söylemişti. Uygulamaların içerik yükleyemediği ya da bağlantının çok yavaş olduğu gelen şikayetler arasında.

  5. KULLANICILAR GÜNCELLEME BEKLİYOR    Apple kullanıcıları bu sorunların da giderilmesi için iOS 17'ye yeni bir güncelleme bekliyor.

    KULLANICILAR GÜNCELLEME BEKLİYOR Apple kullanıcıları bu sorunların da giderilmesi için iOS 17'ye yeni bir güncelleme bekliyor.