Hezimetin Sebebi Belli Oldu

R.Madrid hezimeti sonrası G.Saray'daki çöküşün nedenleri tartışılırken, takımın kilit isimleri Burak ve Sneijder'in 3 hafta önce yaşadığı tartışma nedeniyle küs olduğu belirlendi. Terim de tüm çabalara rağmen ikiliyi barıştıramadığı öğrenildi.

  1. R.Madrid hezimeti sonrası G.Saray'daki çöküşün nedenleri tartışılırken, takımın kilit isimleri Burak ve Sneijder'in 3 hafta önce yaşadığı tartışma nedeniyle küs olduğu belirlendi. Terim de tüm çabalara rağmen ikiliyi barıştıramadığı öğrenildi

    R.Madrid hezimeti sonrası G.Saray'daki çöküşün nedenleri tartışılırken, takımın kilit isimleri Burak ve Sneijder'in 3 hafta önce yaşadığı tartışma nedeniyle küs olduğu belirlendi. Terim de tüm çabalara rağmen ikiliyi barıştıramadığı öğrenildi

  2. Şampiyonlar Ligi'ne Arena'da aldığı 6-1'lik şok edici Real Madrid yenilgisi ile başlayan Galatasaray'da herkes aynı soruya yanıt arıyor:

    Şampiyonlar Ligi'ne Arena'da aldığı 6-1'lik şok edici Real Madrid yenilgisi ile başlayan Galatasaray'da herkes aynı soruya yanıt arıyor:

  3. "İki sezondur fırtına gibi esen bu takım neden böyle çöktü?"

    "İki sezondur fırtına gibi esen bu takım neden böyle çöktü?"

  4. Alınan bilgilere göre, takımın çok önemli iki silahı Burak Yılmaz ve Wesley Sneijder tam 20 gündür birbiriyle konuşmuyor. İkili arasındaki krizin 31 Ağustos'ta yapılan bir idmanda başladığı belirtiliyor.

    Alınan bilgilere göre, takımın çok önemli iki silahı Burak Yılmaz ve Wesley Sneijder tam 20 gündür birbiriyle konuşmuyor. İkili arasındaki krizin 31 Ağustos'ta yapılan bir idmanda başladığı belirtiliyor.

  5. <b>PAS TARTIŞMASI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ</b>

    PAS TARTIŞMASI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

  6. Burak ve Sneijder'in idman sırasında pas tartışması yaptığı, ardından tartışmanın kavgaya dönüştüğü ifade ediliyor.

    Burak ve Sneijder'in idman sırasında pas tartışması yaptığı, ardından tartışmanın kavgaya dönüştüğü ifade ediliyor.

  7. Fatih Terim'in tüm çabalarına rağmen iki yıldızı barıştıramadığı da gelen bilgiler arasında. Takımın golcüsü ve en önemli orta alan oyuncusu arasında yaşanan bu küslük, Galatasaray'ın performansını da çok olumsuz etkiledi.

    Fatih Terim'in tüm çabalarına rağmen iki yıldızı barıştıramadığı da gelen bilgiler arasında. Takımın golcüsü ve en önemli orta alan oyuncusu arasında yaşanan bu küslük, Galatasaray'ın performansını da çok olumsuz etkiledi.

  8. <b>AYSAL BU DURUMDAN ÇOK RAHATSIZ</b>

    AYSAL BU DURUMDAN ÇOK RAHATSIZ

  9. Yönetimin transfer döneminin son günlerinde Burak Yılmaz konusunda İtalyan kulübü Lazio ile yaptığı pazarlıkların arkasında da bu kavganın yattığı öne sürülüyor.

    Yönetimin transfer döneminin son günlerinde Burak Yılmaz konusunda İtalyan kulübü Lazio ile yaptığı pazarlıkların arkasında da bu kavganın yattığı öne sürülüyor.

  10. Başkan Ünal Aysal'ın takım içinde huzursuzluk yaratan bu gerilim nedeniyle çok rahatsız olduğu ve Burak'ı satmak için girişimlerde bulunduğu iddialar arasında.

    Başkan Ünal Aysal'ın takım içinde huzursuzluk yaratan bu gerilim nedeniyle çok rahatsız olduğu ve Burak'ı satmak için girişimlerde bulunduğu iddialar arasında.

  11. <b>TARAFTARLARLA DA TARTIŞTI</b>

    TARAFTARLARLA DA TARTIŞTI

  12. Özellikle Süper Kupa maçı sonrasında Fatih Terim'le gerilim yaşayan Burak Yılmaz, Real Madrid maçında oyundan çıkarken kendisini ıslıklayan taraftarlarla da ağız dalaşına girmişti.

    Özellikle Süper Kupa maçı sonrasında Fatih Terim'le gerilim yaşayan Burak Yılmaz, Real Madrid maçında oyundan çıkarken kendisini ıslıklayan taraftarlarla da ağız dalaşına girmişti.

  13. Yıldız futbolcunun sergilediği bu agresif tutumlar nedeniyle devre arasında da Avrupa'ya transferinin yeniden gündeme geleceği belirtiliyor.

    Yıldız futbolcunun sergilediği bu agresif tutumlar nedeniyle devre arasında da Avrupa'ya transferinin yeniden gündeme geleceği belirtiliyor.

  14. <b>SORUN TAMAMEN DUYGUSAL </b>

    SORUN TAMAMEN DUYGUSAL

  15. Burak'ın Sneijder ve Drogba transferi sonrası yönetimden zam talep ettiği, kabul görmeyince de küstüğü öne sürülüyor...

    Burak'ın Sneijder ve Drogba transferi sonrası yönetimden zam talep ettiği, kabul görmeyince de küstüğü öne sürülüyor...

  16. Geçen sezon hem Türkiye hem de Şampiyonlar Ligi'rde fırtınalar estiren Burak Yılmaz'ın formsuz ve mutsuz görüntüsü herkesi şaşartıyor...

    Geçen sezon hem Türkiye hem de Şampiyonlar Ligi'rde fırtınalar estiren Burak Yılmaz'ın formsuz ve mutsuz görüntüsü herkesi şaşartıyor...

  17. İddialara göre milli futbolcu sezon başında yönetimle görüşerek zam istedi. Yıllık 2.2 milyon Euro garanti para alan Burak'ın Wesley Sneijder ve Didier Drogba'nın kazandığı yüksek paraları örnek gösterdiği ve kendi maaşının da bu seviyeye getirilmesini istediği öne sürülüyor.

    İddialara göre milli futbolcu sezon başında yönetimle görüşerek zam istedi. Yıllık 2.2 milyon Euro garanti para alan Burak'ın Wesley Sneijder ve Didier Drogba'nın kazandığı yüksek paraları örnek gösterdiği ve kendi maaşının da bu seviyeye getirilmesini istediği öne sürülüyor.

  18. Fakat bu talep yönetimden olumsuz yanıt alınca Burak'taki düşüşün başladığı iddia ediliyor. Tecrübeli futbolcunun arasının teknik direktör Fatih Terim'le de iyi olmadığı ifade ediliyor.

    Fakat bu talep yönetimden olumsuz yanıt alınca Burak'taki düşüşün başladığı iddia ediliyor. Tecrübeli futbolcunun arasının teknik direktör Fatih Terim'le de iyi olmadığı ifade ediliyor.

  19. <b>ARALARINA KARA KEDİ GİRDİ!</b>

    ARALARINA KARA KEDİ GİRDİ!

  20. Geçtiğimiz sezon zaman zaman çok iyi bir uyum gösteren Burak Yılmaz ve Sneijder'in arasının idmanda çıkan kavga sonrasında bozulduğu iddia ediliyor.

    Geçtiğimiz sezon zaman zaman çok iyi bir uyum gösteren Burak Yılmaz ve Sneijder'in arasının idmanda çıkan kavga sonrasında bozulduğu iddia ediliyor.

  21. <p><b>SADECE 19 KEZ TOPLA BULUŞTU</b></p>  Cimbom'un en büyük gol silahı olan Burak, Real Madrid karşısında da çok etkisiz kaldı. Milli futbolcu oyunda kaldığı 77 dakikada sadece 19 kez topla buluştu.

    SADECE 19 KEZ TOPLA BULUŞTU

    Cimbom'un en büyük gol silahı olan Burak, Real Madrid karşısında da çok etkisiz kaldı. Milli futbolcu oyunda kaldığı 77 dakikada sadece 19 kez topla buluştu.

  22. <p><b>SADECE 2 ŞUT </b></p>  Rakip kaleye kafayla iki şut gönderen Burak özellikle 2. yarının başında mutlak bir pozisyonu harcadı. Yıldız futbolcu verdiği 11 pasta ise 9 isabet sağladı.

    SADECE 2 ŞUT

    Rakip kaleye kafayla iki şut gönderen Burak özellikle 2. yarının başında mutlak bir pozisyonu harcadı. Yıldız futbolcu verdiği 11 pasta ise 9 isabet sağladı.

  23. <p><b>GİTMEYİ ÇOK İSTEDİ MECBUREN KALDI</b></p>  Özellikle İtayan ekibi Lazio'a transferi konusunda ısrarcı olan Burak Yılmaz, kulüpler anlaşamayınca mecburen Galatasaray'da kalmış oldu.

    GİTMEYİ ÇOK İSTEDİ MECBUREN KALDI

    Özellikle İtayan ekibi Lazio'a transferi konusunda ısrarcı olan Burak Yılmaz, kulüpler anlaşamayınca mecburen Galatasaray'da kalmış oldu.

  24. <p><b>PAZAR GÜNÜ MECBUREN İLK 11'DE!</b></p>  Fatih Terim formsuz olan Burak Yılmaz'ı Beşiktaş derbisinde yedek bırakmayı düşünüyordu. Fakat dün MR'ı çekilen Drogba'dan gelen olumsuz haber sonrasında yıldız futbolcuya yeniden ilk 11 yolu gözüktü.

    PAZAR GÜNÜ MECBUREN İLK 11'DE!

    Fatih Terim formsuz olan Burak Yılmaz'ı Beşiktaş derbisinde yedek bırakmayı düşünüyordu. Fakat dün MR'ı çekilen Drogba'dan gelen olumsuz haber sonrasında yıldız futbolcuya yeniden ilk 11 yolu gözüktü.