Tiktok Fenomeni Milyoner'e Katıldı!

Kim Milyoner Olmak İster'in dün akşam yayınlanan bölümüne bir TikTok fenomeni katıldı.

  1. Kim Milyoner Olmak İster'in dün akşam yayınlanan bölümüne bir TikTok fenomeni katıldı. İşi hakkında detaylar veren fenomen günde 500 bin kişinin izlediği yayınlar açtığından bahsederken, joker kullandığı soruyla herkesi şaşırttı.

    Kim Milyoner Olmak İster'in dün akşam yayınlanan bölümüne bir TikTok fenomeni katıldı. İşi hakkında detaylar veren fenomen günde 500 bin kişinin izlediği yayınlar açtığından bahsederken, joker kullandığı soruyla herkesi şaşırttı.

  2. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sorular kadar yarışmacıların açıklamaları ve yanıtları da gündem oluyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'e son olarak TikTok fenomeni Osman Yavuz katıldı.

    Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sorular kadar yarışmacıların açıklamaları ve yanıtları da gündem oluyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'e son olarak TikTok fenomeni Osman Yavuz katıldı.

  3. "Kafa sallayarak dünya çapında meşhur oldum, paraya kafa sallayarak kazanıyorum" diyen Osman Yavuz, kendini tanıttıktan sonra ilk soruda neredeyse eleniyordu.

    "Kafa sallayarak dünya çapında meşhur oldum, paraya kafa sallayarak kazanıyorum" diyen Osman Yavuz, kendini tanıttıktan sonra ilk soruda neredeyse eleniyordu.

  4. Yarışmada yarışmacının karşısına çıkan ilk soru, "Ne olursa olsun anlamına gelen deyim hangisidir?" oldu. Şıklar arasında, 'A- Kiremit kırılsa', 'B- Taş çatlasa', 'C- Kaya yarılsa', 'D- Beton aşınsa' yer aldı.

    Yarışmada yarışmacının karşısına çıkan ilk soru, "Ne olursa olsun anlamına gelen deyim hangisidir?" oldu. Şıklar arasında, 'A- Kiremit kırılsa', 'B- Taş çatlasa', 'C- Kaya yarılsa', 'D- Beton aşınsa' yer aldı.

  5. KENAN İMİRZALIOĞLU'NU BAHANE EDİNCE...

    KENAN İMİRZALIOĞLU'NU BAHANE EDİNCE...

  6. Yarışmacı ilk soruda joker kullanınca "Çok heyecanlıyım normalde yayınlarımda günlük ortalama 500 bin kişiye hizmet ediyorum ama sizin gibi ünlü birinin karşısında olmak..." deyince Kenan İmirzalıoğlu karşı çıkarak "Hiç bana bağlama" dedi.

    Yarışmacı ilk soruda joker kullanınca "Çok heyecanlıyım normalde yayınlarımda günlük ortalama 500 bin kişiye hizmet ediyorum ama sizin gibi ünlü birinin karşısında olmak..." deyince Kenan İmirzalıoğlu karşı çıkarak "Hiç bana bağlama" dedi.

  7. Yarışmacının karşısına 3. soruda "On kere yüz, dokuz yüz doksan dokuzdan bir artık hangi sayının sözlükteki tanımıdır?" sorusu çıktı. Yarışmacı hesap yaptı ve 'A- Bir' cevabını verdi ancak doğru cevap 'D- Bin' olacaktı.

    Yarışmacının karşısına 3. soruda "On kere yüz, dokuz yüz doksan dokuzdan bir artık hangi sayının sözlükteki tanımıdır?" sorusu çıktı. Yarışmacı hesap yaptı ve 'A- Bir' cevabını verdi ancak doğru cevap 'D- Bin' olacaktı.

  8. Yarışmacı yarışmadan 5 bin TL alarak yarışmadan elendi.

    Yarışmacı yarışmadan 5 bin TL alarak yarışmadan elendi.