Oğlu Babasının Kopyası Çıktı!

Ünlü oyuncunun çocuklarıyla yaptığı paylaşımlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

  1. Kanal D?nin fenomen dizisi ?Arka Sokaklar?da oynadığı ?Hüsnü Çoban? karakteri ile yıldızı parlayan Özgür Ozan, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Ünlü oyuncunun çocuklarıyla yaptığı paylaşımlar ise sosyal medyanın gündemine oturdu.

    Kanal D?nin fenomen dizisi ?Arka Sokaklar?da oynadığı ?Hüsnü Çoban? karakteri ile yıldızı parlayan Özgür Ozan, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Ünlü oyuncunun çocuklarıyla yaptığı paylaşımlar ise sosyal medyanın gündemine oturdu.

  2. Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan 'Arka Sokaklar'ın unutulmaz yıldızı Özgür Ozan, diziden ayrılarak hayranlarını hayalkırıklığına uğratmıştı.

    Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan 'Arka Sokaklar'ın unutulmaz yıldızı Özgür Ozan, diziden ayrılarak hayranlarını hayalkırıklığına uğratmıştı.

  3. Dizide oynadığı ?Hüsnü Çoban? karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan ünlü oyuncu şu sıralar gözlerden uzak bir yaşantı sürdürüyor.

    Dizide oynadığı ?Hüsnü Çoban? karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan ünlü oyuncu şu sıralar gözlerden uzak bir yaşantı sürdürüyor.

  4. Hayranları tarafından sıkı bir şekilde takip edilen ünlü oyuncu sosyal medya hesabından sık sık paylaşımda bulunuyor.

    Hayranları tarafından sıkı bir şekilde takip edilen ünlü oyuncu sosyal medya hesabından sık sık paylaşımda bulunuyor.

  5. Usta oyuncunun çocukları Ali Demir ve Derin Deniz ile yaptığı paylaşımlar ise yoğun ilgi görüyor.

    Usta oyuncunun çocukları Ali Demir ve Derin Deniz ile yaptığı paylaşımlar ise yoğun ilgi görüyor.

  6. Son olarak büyük oğlu Derin Deniz'in doğum günü için poz veren Ozan'ın büyük oğlu Derin Deniz kendisine tıpatıp benzerken küçük oğlu Ali Demir ise annesinin kopyası.

    Son olarak büyük oğlu Derin Deniz'in doğum günü için poz veren Ozan'ın büyük oğlu Derin Deniz kendisine tıpatıp benzerken küçük oğlu Ali Demir ise annesinin kopyası.

  7. İşte o kareler...

    İşte o kareler...