Fırtına Yürüyüş Yolu Ve Büfeleri Yıktı

Bartın'da dün sabah saatlerinden sonra etkili olan kuvvetli fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Denizde oluşan dalgalar nedeniyle Güzelcehisar Sahili'ndeki yürüyüş yolunda, büfelerde, piknik alanında hasar meydana geldi.

  1. Kentte dün sabah saatlerinden sonra başlayan kuvvetli fırtına ve beraberinde oluşan dalgalar, Güzelcehisar Sahili'ndeki yürüyüş yoluna, çay bahçelerine, büfelere ve piknik alanına zarar verdi.

    Kentte dün sabah saatlerinden sonra başlayan kuvvetli fırtına ve beraberinde oluşan dalgalar, Güzelcehisar Sahili'ndeki yürüyüş yoluna, çay bahçelerine, büfelere ve piknik alanına zarar verdi.

  2. KURUCAŞİLE VE TEKKEÖNÜ LİMANLARI HASAR GÖRDÜ    Fırtına nedeniyle Kurucaşile ilçesinde de dalgalar limanı aşarken üzerindeki taşları yerlerinden söktü.

    KURUCAŞİLE VE TEKKEÖNÜ LİMANLARI HASAR GÖRDÜ Fırtına nedeniyle Kurucaşile ilçesinde de dalgalar limanı aşarken üzerindeki taşları yerlerinden söktü.

  3. Tekkeönü Limanı'nda bulunan elektrik direkleri dalgalar nedeniyle yıkıldı.

    Tekkeönü Limanı'nda bulunan elektrik direkleri dalgalar nedeniyle yıkıldı.

  4. MEVSİMİN İLK KAR YAĞIŞI     Bartın?da mevsimin ilk karı yağarken, yüksek kesimlerde kalınlığı 20 santimetreye ulaştı.

    MEVSİMİN İLK KAR YAĞIŞI Bartın?da mevsimin ilk karı yağarken, yüksek kesimlerde kalınlığı 20 santimetreye ulaştı.

  5. Kar yağışı nedeniyle özel idare ekipleri çalışma başlattı.     Yağan kar nedeniyle şaşkın olduklarını söyleyen bölge sakini Bilal Uğurlu, ?Meteoroloji şiddetli rüzgar ve yağmur uyarısında bulunmuştu. Sabah kalkınca karı görünce çok şaşırdık. Bizim buralara kasım ayında kar yağdığını çok bilmeyiz. Şaşırdık.? dedi.

    Kar yağışı nedeniyle özel idare ekipleri çalışma başlattı. Yağan kar nedeniyle şaşkın olduklarını söyleyen bölge sakini Bilal Uğurlu, ?Meteoroloji şiddetli rüzgar ve yağmur uyarısında bulunmuştu. Sabah kalkınca karı görünce çok şaşırdık. Bizim buralara kasım ayında kar yağdığını çok bilmeyiz. Şaşırdık.? dedi.

  6. 24 KÖY YOLU KARDAN KAPANDI    Kar yağışı nedeniyle il genelinde 24 köye ulaşım sağlanamazken İl Özel İdaresi ekipleri kapalı yolları açmak için çalışma başlattı.    Öte yandan yoğun kar yağışı nedeniyle Bartın-Karabük Ahmetusta geçidi, Bartın-Kastamonu Soğucaksu geçidinde Karayolları ekipleri aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

    24 KÖY YOLU KARDAN KAPANDI Kar yağışı nedeniyle il genelinde 24 köye ulaşım sağlanamazken İl Özel İdaresi ekipleri kapalı yolları açmak için çalışma başlattı. Öte yandan yoğun kar yağışı nedeniyle Bartın-Karabük Ahmetusta geçidi, Bartın-Kastamonu Soğucaksu geçidinde Karayolları ekipleri aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.