Ünlülerin Başına Gelen Beklenmedik Kazalar

İşte dizi setinde ayak bileğini inciten, podyumda tansiyonu düşünce bayılan kısacası meslek kazasına uğrayan ünlüler.

  1. İşte dizi setinde ayak bileğini inciten, podyumda tansiyonu düşünce bayılan kısacası meslek kazasına uğrayan ünlüler.

    İşte dizi setinde ayak bileğini inciten, podyumda tansiyonu düşünce bayılan kısacası meslek kazasına uğrayan ünlüler.

  2. <p><b>CANLI YAYINDA BAYILDI</b></p>   Ekranın ünlü yüzlerinden Ece Erken, sunuculuğunu Davut Güloğlu ile birlikte üstlendiği ve canlı yayınlanan Hayata Gülerken adlı sabah programı sırasında bayılıp herkesi korkuttu.

    CANLI YAYINDA BAYILDI

    Ekranın ünlü yüzlerinden Ece Erken, sunuculuğunu Davut Güloğlu ile birlikte üstlendiği ve canlı yayınlanan Hayata Gülerken adlı sabah programı sırasında bayılıp herkesi korkuttu.

  3. Güloğlu ile birlikte program konuğuyla sohbet eden Erken, birden dengesini kaybedip yere yığıldı.

    Güloğlu ile birlikte program konuğuyla sohbet eden Erken, birden dengesini kaybedip yere yığıldı.

  4. Programı ekran başında izleyen seyirciler ve stüdyodaki konuklar Erken'in yere düşüşünü saniye saniye izledi.

    Programı ekran başında izleyen seyirciler ve stüdyodaki konuklar Erken'in yere düşüşünü saniye saniye izledi.

  5. Yapılan ilk müdahalede Erken'in tansiyonunun düştüğü anlaşıldı.

    Yapılan ilk müdahalede Erken'in tansiyonunun düştüğü anlaşıldı.

  6. Erken daha sonra yaptığı açıklamada "Tansiyonum zaten düşüktür. Ama o anda daha da düşmüş. O yüzden bayıldım" diye konuştu.

    Erken daha sonra yaptığı açıklamada "Tansiyonum zaten düşüktür. Ama o anda daha da düşmüş. O yüzden bayıldım" diye konuştu.

  7. <p><b>CANLI YAYINA ÇIKAMADI</b></p>   Deniz Seki geçen yıl Gülben Ergen'in sunduğu Gülben 2011 adlı programa canlı yayın konğu olacaktı.

    CANLI YAYINA ÇIKAMADI

    Deniz Seki geçen yıl Gülben Ergen'in sunduğu Gülben 2011 adlı programa canlı yayın konğu olacaktı.

  8. Ancak kuliste saçını ve makyajını yaptırdıktan sonra fenalaştı. Gıda zehirlenmesi geçirdiği anlaşılan Seki hemen hastaneye kaldırıldı. Bu yüzden programa da katılamadı.

    Ancak kuliste saçını ve makyajını yaptırdıktan sonra fenalaştı. Gıda zehirlenmesi geçirdiği anlaşılan Seki hemen hastaneye kaldırıldı. Bu yüzden programa da katılamadı.

  9. <p><b>DUYGUSAL ANLARA DAYANAMADI</b></p>   2008 yılında Alişan ve Çağla Şıkel'in sunduğu Her Şey Dahil programına katılan İbrahim Tatlıses, hem kendisi zor anlar yaşadı hem de izleyicileri korkuttu. Programa konuk olan Tatlıses, kendi hayatını konu alan bir belgeseli izlerken duygusal anlar yaşadı. Zaman zaman gözyaşlarını tutamadı.

    DUYGUSAL ANLARA DAYANAMADI

    2008 yılında Alişan ve Çağla Şıkel'in sunduğu Her Şey Dahil programına katılan İbrahim Tatlıses, hem kendisi zor anlar yaşadı hem de izleyicileri korkuttu. Programa konuk olan Tatlıses, kendi hayatını konu alan bir belgeseli izlerken duygusal anlar yaşadı. Zaman zaman gözyaşlarını tutamadı.

  10. Daha sonra hayata veda eden Osman Yağmurdereli ile ilgili görüntüler yayına girince fenalaşan Tatlıses, kendini stüdyonun dışına attı. Tatlıses'in fenalaşması üzerine programa ara verildi. Daha sonra ünlü türkücü "iyiyim" diyerek stüdyoya geri döndü.

    Daha sonra hayata veda eden Osman Yağmurdereli ile ilgili görüntüler yayına girince fenalaşan Tatlıses, kendini stüdyonun dışına attı. Tatlıses'in fenalaşması üzerine programa ara verildi. Daha sonra ünlü türkücü "iyiyim" diyerek stüdyoya geri döndü.

  11. <p><b>'BENİ YOK SAYIYORLAR' DEDİ TANSİYONU DÜŞTÜ</b></p>   Bundan 5 yıl önce Yılmaz Morgül de katıldığı bir TV programı sırasında fenalaştı. Sunuculuğunu Müge Anlı ve enay Düdek'İn yaptığı Dobra Dobra programına katılan Morgül, Adnan Şenses, Bülent Ersoy, Müzeyyen Senar, Muazzez Abacı gibi sanatçıların kendilerinden sonra yetişenere destek vermedikyerini hatta yok saydıklarını söyledi.

    'BENİ YOK SAYIYORLAR' DEDİ TANSİYONU DÜŞTÜ

    Bundan 5 yıl önce Yılmaz Morgül de katıldığı bir TV programı sırasında fenalaştı. Sunuculuğunu Müge Anlı ve enay Düdek'İn yaptığı Dobra Dobra programına katılan Morgül, Adnan Şenses, Bülent Ersoy, Müzeyyen Senar, Muazzez Abacı gibi sanatçıların kendilerinden sonra yetişenere destek vermedikyerini hatta yok saydıklarını söyledi.

  12. Bunları söylerken gözyaşlarına hakim olamayan Morgül daha sonra fenalaştı.

    Bunları söylerken gözyaşlarına hakim olamayan Morgül daha sonra fenalaştı.

  13. Hemen doktor kontrolüne alınan Morgül'ün tansiyonunun düştüğü belirlendi.

    Hemen doktor kontrolüne alınan Morgül'ün tansiyonunun düştüğü belirlendi.

  14. <p><b>SAHNEDE BAYILDI</b></p> Bir sahne kazası da şarkıcı Ziynet Sali'nin başına geldi. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda sahne alan Sali, şarkısının bitmesinin hemen ardından bayılarak yere düştü.

    SAHNEDE BAYILDI

    Bir sahne kazası da şarkıcı Ziynet Sali'nin başına geldi. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda sahne alan Sali, şarkısının bitmesinin hemen ardından bayılarak yere düştü.

  15. Sali, hemen sahne ekibi tarafından kulise taşındı. Burada yapılan muayenede sanatçının tansiyonunun düştüğü belirlendi. Bir süre dinlenen Sali, tekrar sahneye döndü.

    Sali, hemen sahne ekibi tarafından kulise taşındı. Burada yapılan muayenede sanatçının tansiyonunun düştüğü belirlendi. Bir süre dinlenen Sali, tekrar sahneye döndü.

  16. <p><b>DUMANDAN FENA OLDU</b></p> Muazzez Abacı da bundan bir kaç yıl önce Sakarya'nın Hendek ilçesinde konser verdiği sırada sahnede fenalaştı.

    DUMANDAN FENA OLDU

    Muazzez Abacı da bundan bir kaç yıl önce Sakarya'nın Hendek ilçesinde konser verdiği sırada sahnede fenalaştı.

  17. Ersoy daha sonra havai fişek gösterisi yüzünden sahne dumanla dolduğu için fenalaştığını açıkladı.

    Ersoy daha sonra havai fişek gösterisi yüzünden sahne dumanla dolduğu için fenalaştığını açıkladı.

  18. <p><b>YORGUNLUKTAN BAYILDI</b></p> Özel bir davete katılan Nefise Karatay için başlangıçta her şey çok güzeldi. Ama Karatay bir süre sonra aniden bayılıp yere yığıldı.

    YORGUNLUKTAN BAYILDI

    Özel bir davete katılan Nefise Karatay için başlangıçta her şey çok güzeldi. Ama Karatay bir süre sonra aniden bayılıp yere yığıldı.

  19. Konukların gözü önünde yere düşen Karatay, hemen sağlık kabinine götürdü. Ünlü mankenin tansiyonunun düştüğü belirlendi.

    Konukların gözü önünde yere düşen Karatay, hemen sağlık kabinine götürdü. Ünlü mankenin tansiyonunun düştüğü belirlendi.

  20. <p><b>PODYUMDA BAYILDI</b></p> 2009 yılında Ankara'da düzenlenen moda günleri kapsamında podyuma çıan Irmak Atuk da defile sırasında baygınlık geçirdi.

    PODYUMDA BAYILDI

    2009 yılında Ankara'da düzenlenen moda günleri kapsamında podyuma çıan Irmak Atuk da defile sırasında baygınlık geçirdi.

  21. İmdada Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı Faik Öztürk yetişti. Atuk, hemen hastaneye kaldırıldı.

    İmdada Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı Faik Öztürk yetişti. Atuk, hemen hastaneye kaldırıldı.

  22. Karataş daha sonra "Bu aralar yoğun bir iş temposu içindeyim, Dinlenmeye fırsat bulamadım. O yüzden tansiyonum düştü" dedi.

    Karataş daha sonra "Bu aralar yoğun bir iş temposu içindeyim, Dinlenmeye fırsat bulamadım. O yüzden tansiyonum düştü" dedi.

  23. <p><b>USTA KEMANCI KONSER SIRASINDA BAYILDI</b></p> Topkapı Sarayı'nda gerçekleştirilen, şef Cem Mansur yönetimindeki Ulusal Gençlik Senfoni Orkestrası konserinde, 75 yaşındaki keman virtüözü Ayla Erduran 2'nci eserde tansiyonu düşünce baygınlık geçirdi.

    USTA KEMANCI KONSER SIRASINDA BAYILDI

    Topkapı Sarayı'nda gerçekleştirilen, şef Cem Mansur yönetimindeki Ulusal Gençlik Senfoni Orkestrası konserinde, 75 yaşındaki keman virtüözü Ayla Erduran 2'nci eserde tansiyonu düşünce baygınlık geçirdi.

  24. Ancak usta sanatçı bir kez daha bayılıp sahneye yığılınca hastaneye kaldırıldı, konser yarım kaldı.

    Ancak usta sanatçı bir kez daha bayılıp sahneye yığılınca hastaneye kaldırıldı, konser yarım kaldı.

  25. Erduran'ın yorgunluktan bayıldığı söylendi.

    Erduran'ın yorgunluktan bayıldığı söylendi.

  26. <p><b>ROL GEREĞİ AĞLAMAKTAN MİDE KANAMASI GEÇİRDİ</b></p> Bir kaç yıl önce İstanbul Xehir Tiyatroları'nda sahnelenen Romeo ve Juliet oyununda rol alan Ece Özdikici, bir oyun sırasında sahnede bayıldı.

    ROL GEREĞİ AĞLAMAKTAN MİDE KANAMASI GEÇİRDİ

    Bir kaç yıl önce İstanbul Xehir Tiyatroları'nda sahnelenen Romeo ve Juliet oyununda rol alan Ece Özdikici, bir oyun sırasında sahnede bayıldı.

  27. Hemen hastaneye kaldırılan Özdikici'nin mide kanaması geçirdiği belirlendi. Özdikici, rolü gereği oyun boyunca ağladığı için strese girdiğini belirtti.

    Hemen hastaneye kaldırılan Özdikici'nin mide kanaması geçirdiği belirlendi. Özdikici, rolü gereği oyun boyunca ağladığı için strese girdiğini belirtti.

  28. <p><b>'KENDİMİ İYİ HİSSETMİYORUM' DEDİ VE YIĞILDI</b<</p> Şebnem Kısaparmak da yayın sırasında fenalaştı. Neyse ki olay tam da reklam arasında meydana geldi.

    'KENDİMİ İYİ HİSSETMİYORUM' DEDİ VE YIĞILDI Şebnem Kısaparmak da yayın sırasında fenalaştı. Neyse ki olay tam da reklam arasında meydana geldi.

  29. Programın ortasında reklam anonsu verdikten hemen sonra "Kendimi iyi hissetmiyorum" diyerek asistanının kollarına düştü. Kontrol altına alınan sunucu birkaç gün programına çıkamadı.

    Programın ortasında reklam anonsu verdikten hemen sonra "Kendimi iyi hissetmiyorum" diyerek asistanının kollarına düştü. Kontrol altına alınan sunucu birkaç gün programına çıkamadı.

  30. <p><b>EFSANE SAHNEDE BAYILDI</b></p> Usta sanatçı Leonard Cohen İspanya'da verdiği bir konser sırasında sahnede bayıldı. Görgü tanıkları 75 yaşındaki sanatçının dördüncü şarkısını seslendirirken önce bir gitar almak üzere kalkarken dengesini kaybettiğini ve grup elemanları tarafından düşmesinin engellendiğini anlattı.

    EFSANE SAHNEDE BAYILDI

    Usta sanatçı Leonard Cohen İspanya'da verdiği bir konser sırasında sahnede bayıldı. Görgü tanıkları 75 yaşındaki sanatçının dördüncü şarkısını seslendirirken önce bir gitar almak üzere kalkarken dengesini kaybettiğini ve grup elemanları tarafından düşmesinin engellendiğini anlattı.

  31. Cohen hemen kulise götürüldü. Herkes yeniden sahneye dönmesini bekledi. Ama Cohen geri dönemedi ve konser yarım kaldı.

    Cohen hemen kulise götürüldü. Herkes yeniden sahneye dönmesini bekledi. Ama Cohen geri dönemedi ve konser yarım kaldı.

  32. <p><b>EFSANE SAHNEDE FENALAŞTI</b></p> Rock müziğinin efsane isimlerinden Amerikalı Chuck Berry d geçen yıl verdiği konser sırasında fenalaştı.

    EFSANE SAHNEDE FENALAŞTI

    Rock müziğinin efsane isimlerinden Amerikalı Chuck Berry d geçen yıl verdiği konser sırasında fenalaştı.

  33. 84 yaşındaki gitarist ve şarkıcının sözcüsü, Berry'nin bir klavyenin üzerine düştüğünü, sahneden çıkmak için yardım alan sanatçının 15 dakika kadar sonra dönmeye çalıştığını anlattı. Sözcü, geri dönmesine rağmen sahnede kalamayan ve seyircileri selamlayarak ayrılan Berry'nin doktora gittiğini ve durumunun iyi olduğunu da sözlerine ekledi.

    84 yaşındaki gitarist ve şarkıcının sözcüsü, Berry'nin bir klavyenin üzerine düştüğünü, sahneden çıkmak için yardım alan sanatçının 15 dakika kadar sonra dönmeye çalıştığını anlattı. Sözcü, geri dönmesine rağmen sahnede kalamayan ve seyircileri selamlayarak ayrılan Berry'nin doktora gittiğini ve durumunun iyi olduğunu da sözlerine ekledi.

  34. <p><b>RIHANNA DA FENALAŞTI</b></p> Çok yoğun bir konser programı olan Rihanna da konser sırasında fenalaşan ünlülerden.

    RIHANNA DA FENALAŞTI

    Çok yoğun bir konser programı olan Rihanna da konser sırasında fenalaşan ünlülerden.

  35. Güzel sanatçı daha sonra iki büklüm halde sahne arkasına gitti. Bir kaç gün sonra genç sanatçının durumunun iyi olduğu sağlığına kavuştuğu açıklandı.

    Güzel sanatçı daha sonra iki büklüm halde sahne arkasına gitti. Bir kaç gün sonra genç sanatçının durumunun iyi olduğu sağlığına kavuştuğu açıklandı.

  36. <p><b>PARGALI ATTAN DÜŞTÜ</b></p> Muhteşem Yüzyıl dizisinde Pargalı İbrahim Paşa'yı canlandıran Okan Yalabık, bir sahnenin çekimi sırasında attan düştü.

    PARGALI ATTAN DÜŞTÜ

    Muhteşem Yüzyıl dizisinde Pargalı İbrahim Paşa'yı canlandıran Okan Yalabık, bir sahnenin çekimi sırasında attan düştü.

  37. Kürek kemiğinin kırıldığı şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Ancak önemli bir sağlık sorunu olmadığı açıklandı kısa süre sonra.

    Kürek kemiğinin kırıldığı şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Ancak önemli bir sağlık sorunu olmadığı açıklandı kısa süre sonra.

  38. <p><b>MUHTEŞEM SÜLEYMAN SETTE AYAK BİLEĞİNİ KIRDI</b></p> Halit Ergenç, "Muhteşem Yüzyıl"ın çekimleri sırasında ayak bileğini kırdı. Dizide Kanuni Sultan Süleyman'ı canlandıran Ergenç, Okan Yalabık ile yaptığı kılıçla dövüş sahnesinin çekimlerinde, ayak bileğini sakatladı.

    MUHTEŞEM SÜLEYMAN SETTE AYAK BİLEĞİNİ KIRDI

    Halit Ergenç, "Muhteşem Yüzyıl"ın çekimleri sırasında ayak bileğini kırdı. Dizide Kanuni Sultan Süleyman'ı canlandıran Ergenç, Okan Yalabık ile yaptığı kılıçla dövüş sahnesinin çekimlerinde, ayak bileğini sakatladı.

  39. Bileğinin burkulduğunu düşünen Ergenç, çektiği acı nedeniyle çekimlere devam edemedi ve evinin yolunu tuttu. Ağrısı dayanılmaz bir hal alınca da soluğu doktorda aldı. Doktorunun isteği üzerine MR çektiren Ergenç, ayak bileğinin kırıldığını öğrendi. Ayağı alçıya alınan Ergenç, çekimlere de birkaç gün zorunlu ara vermiş oldu.

    Bileğinin burkulduğunu düşünen Ergenç, çektiği acı nedeniyle çekimlere devam edemedi ve evinin yolunu tuttu. Ağrısı dayanılmaz bir hal alınca da soluğu doktorda aldı. Doktorunun isteği üzerine MR çektiren Ergenç, ayak bileğinin kırıldığını öğrendi. Ayağı alçıya alınan Ergenç, çekimlere de birkaç gün zorunlu ara vermiş oldu.

  40. <p><b>TANSİYONU YÜKSELİNCE...</b></p> Bir ilkokul öğretmeninin uğradığı haksızlıktan sonra başlattığı hukuk mücadelesini konu alan "Memleket Meselesi", başrol oyuncusu Ahmet Uğurlu'ya zor anlar yaşattı. Usta oyuncu, filmde eşini canlandıran Füsun Demirel'in sırtını çiğnediği sahnede fenalık geçirdi. ıkiz çocuk annesi Demirel'in sırtına çıkmasıyla birlikte ağırlıktan dolayı nefessiz kalan oyuncunun tansiyonu yükseldi.

    TANSİYONU YÜKSELİNCE...

    Bir ilkokul öğretmeninin uğradığı haksızlıktan sonra başlattığı hukuk mücadelesini konu alan "Memleket Meselesi", başrol oyuncusu Ahmet Uğurlu'ya zor anlar yaşattı. Usta oyuncu, filmde eşini canlandıran Füsun Demirel'in sırtını çiğnediği sahnede fenalık geçirdi. ıkiz çocuk annesi Demirel'in sırtına çıkmasıyla birlikte ağırlıktan dolayı nefessiz kalan oyuncunun tansiyonu yükseldi.

  41. Bir süre dinlenip kendini topladıktan sonra yeniden kamera karşısına geçen Uğurlu'nun imdadına bu kez set görevlileri yetişti. İki kişi Demirel'i kolundan tutup havaya kaldırarak ağırlığının tamamını Uğurlu'ya vermesini engelledi.

    Bir süre dinlenip kendini topladıktan sonra yeniden kamera karşısına geçen Uğurlu'nun imdadına bu kez set görevlileri yetişti. İki kişi Demirel'i kolundan tutup havaya kaldırarak ağırlığının tamamını Uğurlu'ya vermesini engelledi.

  42. <p><b>KULLANDIĞI CİP TAKLA ATTI</b></p> Tek Türkiye adlı dizide Doktor Tarık adlı karakteri oynayan Ozan Çobanoğlu, kelimenin tam anlamıyla ölümden döndü. Konya'da Tuz Gölü kıyısında yapılan çekim sırasında rol gereği cipiyle kaçıyordu Çobanoğlu

    KULLANDIĞI CİP TAKLA ATTI

    Tek Türkiye adlı dizide Doktor Tarık adlı karakteri oynayan Ozan Çobanoğlu, kelimenin tam anlamıyla ölümden döndü. Konya'da Tuz Gölü kıyısında yapılan çekim sırasında rol gereği cipiyle kaçıyordu Çobanoğlu

  43. Ama direksiyon hakimiyetini kaybedince cip takla attı. Çobanoğlu, yaralı kurtuldu.

    Ama direksiyon hakimiyetini kaybedince cip takla attı. Çobanoğlu, yaralı kurtuldu.

  44. <p><b>FACİADAN DÖNÜLDÜ</b></p> Başrollerinde Ufuk Özkan, Doğa Rutkay gibi yıldızların oynadığı Pak Panter'in setinde de muhtemel bir faciadan dönüldü. İstanbul Beşiktaş'ta, 21 Ağustos'ta rutin kontrol yapan ekipler, şüphelendikleri bir kamyonu aradı. Kamyondan 52 parça kurusıkı tabanca, av tüfeği, samuray kılıcı, gaz tabancası ve çok sayıda mermi çıktı. Kamyon sürücüsü, silahların Pak Panter filminin aksesuarları olduğunu, Beykoz'daki film setine götürdüğünü söyledi.

    FACİADAN DÖNÜLDÜ

    Başrollerinde Ufuk Özkan, Doğa Rutkay gibi yıldızların oynadığı Pak Panter'in setinde de muhtemel bir faciadan dönüldü. İstanbul Beşiktaş'ta, 21 Ağustos'ta rutin kontrol yapan ekipler, şüphelendikleri bir kamyonu aradı. Kamyondan 52 parça kurusıkı tabanca, av tüfeği, samuray kılıcı, gaz tabancası ve çok sayıda mermi çıktı. Kamyon sürücüsü, silahların Pak Panter filminin aksesuarları olduğunu, Beykoz'daki film setine götürdüğünü söyledi.

  45. Yapılan incelemede kurusıkı tabancaların hiç birinin yasak silahlar olmadığı anlaşıldı. Ama ekspertiz raporunda; 2 kurusıkı tabancanın değiştirilerek mermi atabilecek hale getirildiği ayrıca mermilerden 5'inin de yasak nitelikte olduğu bildirildi. Bu operasyon sayesinde filmin setinde yaşanması muhtemel bir facia da önlenmiş oldu.

    Yapılan incelemede kurusıkı tabancaların hiç birinin yasak silahlar olmadığı anlaşıldı. Ama ekspertiz raporunda; 2 kurusıkı tabancanın değiştirilerek mermi atabilecek hale getirildiği ayrıca mermilerden 5'inin de yasak nitelikte olduğu bildirildi. Bu operasyon sayesinde filmin setinde yaşanması muhtemel bir facia da önlenmiş oldu.

  46. <p><b>NEFESİ YETMEDİ</b></p> Gecenin Kanatları adlı filmin başrol oyuncularından Murat Ünalmış sette fenalık geçirdi. Filmde 400 metre koşucusu olarak Milli Takım'a katılmaya uğraşan bir atleti oynayan Ünalmış, aşırı sıcaklara yenik düşüp baygınlık geçirdi.

    NEFESİ YETMEDİ

    Gecenin Kanatları adlı filmin başrol oyuncularından Murat Ünalmış sette fenalık geçirdi. Filmde 400 metre koşucusu olarak Milli Takım'a katılmaya uğraşan bir atleti oynayan Ünalmış, aşırı sıcaklara yenik düşüp baygınlık geçirdi.

  47. Oyuncuya ilk müdahaleyi sette hazır bulundurulan sağlık ekipleri yaptı. Rolü için yaklaşık üç ay hazırlık yapan ve sporcu disipliniyle çalışarak 15 kilo veren Ünalmış, kısa sürede kendini toparladı. Çekimlere bir saatlik aradan sonra devam edildi.

    Oyuncuya ilk müdahaleyi sette hazır bulundurulan sağlık ekipleri yaptı. Rolü için yaklaşık üç ay hazırlık yapan ve sporcu disipliniyle çalışarak 15 kilo veren Ünalmış, kısa sürede kendini toparladı. Çekimlere bir saatlik aradan sonra devam edildi.

  48. <p><b>KAFASINA DİSKO TOPU DÜŞTÜ</b></p> Ünlü oyuncu Hasan Kaçan Halil İbrahim Sofrası?nın setinde kaza geçirdi. Filmin çekimleri sırasında ünlü oyuncu Hasan Kaçan'ın kafasına disko topunun düşmesiyle tüm set ekibi kahkahaya boğuldu.

    KAFASINA DİSKO TOPU DÜŞTÜ

    Ünlü oyuncu Hasan Kaçan Halil İbrahim Sofrası?nın setinde kaza geçirdi. Filmin çekimleri sırasında ünlü oyuncu Hasan Kaçan'ın kafasına disko topunun düşmesiyle tüm set ekibi kahkahaya boğuldu.

  49. Topun düşmesiyle birlikte neye uğradığını şaşıran ünlü oyuncu kısa sürede toparlandı.

    Topun düşmesiyle birlikte neye uğradığını şaşıran ünlü oyuncu kısa sürede toparlandı.

  50. <p><b>GERÇEKTEN BOĞULUYORDU</b></p> Hokkabaz filminin çekimlerinde boğulma tehlikesi atlattı.

    GERÇEKTEN BOĞULUYORDU

    Hokkabaz filminin çekimlerinde boğulma tehlikesi atlattı.

  51. Yılmaz, "Orada kilitli kaldım, az kalsın gerçekten boğuluyordum" diye konuştu.

    Yılmaz, "Orada kilitli kaldım, az kalsın gerçekten boğuluyordum" diye konuştu.

  52. <p><b>ÖLÜMÜN EŞİĞİNDEN DÖNDÜ</b></p> Ayça Varlıer ve Erkan Petekkaya da sette boğulma tehlikesi atlattı. Son Bahar dizisinin çekimlerinde Ayça Varlıer ile Erkan Petekkaya rol gereği kendilerini Boğaz'ın akıntılı sularına bıraktı.

    ÖLÜMÜN EŞİĞİNDEN DÖNDÜ

    Ayça Varlıer ve Erkan Petekkaya da sette boğulma tehlikesi atlattı. Son Bahar dizisinin çekimlerinde Ayça Varlıer ile Erkan Petekkaya rol gereği kendilerini Boğaz'ın akıntılı sularına bıraktı.

  53. Varlıer, su altındaki bir cisme çarparak çenesini incitti. Varlıer uzun süre dipte kalınca Erkan Petekkaya rol arkadaşını belinden kavrayarak su yüzeyine çıkardı.

    Varlıer, su altındaki bir cisme çarparak çenesini incitti. Varlıer uzun süre dipte kalınca Erkan Petekkaya rol arkadaşını belinden kavrayarak su yüzeyine çıkardı.

  54. <p><b>OMURGA KEMİĞİ KIRILDI</b></p> Ünlü şarkıcı Haluk Levent de klip çekimi sırasında bir kaza geçirdi.

    OMURGA KEMİĞİ KIRILDI

    Ünlü şarkıcı Haluk Levent de klip çekimi sırasında bir kaza geçirdi.

  55. Acilen hastaneye kaldırılan Levent'in omurga kemiğinin kırıldığı anlaşıldı. Doktorlar, sanatçı için ameliyat kararı verdi.

    Acilen hastaneye kaldırılan Levent'in omurga kemiğinin kırıldığı anlaşıldı. Doktorlar, sanatçı için ameliyat kararı verdi.

  56. <p><b>CEM ÖZER DE HASTANELİK OLDU</b></p> Cem Özer de oynadığı Sıcak adlı filmin su altı çekimlerinden sonra hastaneye kaldırıldı. Rolü gereği tüple 12 metre dalan Özer su yüzüne çıktıktan sonra fenalaştı. Ellerinde ve ayaklarında uyuşma hisseden Özer, hastaneye kaldırıldı.

    CEM ÖZER DE HASTANELİK OLDU

    Cem Özer de oynadığı Sıcak adlı filmin su altı çekimlerinden sonra hastaneye kaldırıldı. Rolü gereği tüple 12 metre dalan Özer su yüzüne çıktıktan sonra fenalaştı. Ellerinde ve ayaklarında uyuşma hisseden Özer, hastaneye kaldırıldı.

  57. Özer'in beyin damarlarında daralma olduğu ortaya çıktı. Aktör bir süre tedavi altında tutuldu.

    Özer'in beyin damarlarında daralma olduğu ortaya çıktı. Aktör bir süre tedavi altında tutuldu.

  58. <p><b>KARNINDA FÜNYE PATLADI</b></p> Hülya Avşar da yıllar önce yaşadığı bir set kazasında ölümün kıyısından döndü.

    KARNINDA FÜNYE PATLADI

    Hülya Avşar da yıllar önce yaşadığı bir set kazasında ölümün kıyısından döndü.

  59. Avşar sinemaya adım attığı ilk dönemde Kadir İnanır ile birlikte Yabancı adlı filmi çekiyordu. Filmdeki vurulma sahnesi için kullanılacak olan fünye Avşar'ın göğsüne kalbine yakın bir yere yerleştirildi.

    Avşar sinemaya adım attığı ilk dönemde Kadir İnanır ile birlikte Yabancı adlı filmi çekiyordu. Filmdeki vurulma sahnesi için kullanılacak olan fünye Avşar'ın göğsüne kalbine yakın bir yere yerleştirildi.

  60. İnanır fünyenin orada şişkinlik yaptığını söyleyerek yerini değiştirdi ve kalbinden uzaklaştırdı. Fünye Avşar'ın kalbinden uzaklaştırıldı. Çekim sırasında fünye patlayınca Avşar kanlar içinde kaldı. İnanır, Avşar'ı kucakladığı gibi hastaneye götürdü.

    İnanır fünyenin orada şişkinlik yaptığını söyleyerek yerini değiştirdi ve kalbinden uzaklaştırdı. Fünye Avşar'ın kalbinden uzaklaştırıldı. Çekim sırasında fünye patlayınca Avşar kanlar içinde kaldı. İnanır, Avşar'ı kucakladığı gibi hastaneye götürdü.

  61. <p><b>ACISI YILLAR SONRA ÇIKTI</b></p> Yeşilçam'ın aksiyon yıldızı Cüneyt Arkın da oynadığı hareketli filmlerin acısını yıllar sonra çekti. Yürüme zorluğu nedeniyle hastaneye başvuran aktörün bu rahatsızlığına yıllar önce film setlerinde aldığı darbelerin sebep olduğu ortaya çıktı.

    ACISI YILLAR SONRA ÇIKTI

    Yeşilçam'ın aksiyon yıldızı Cüneyt Arkın da oynadığı hareketli filmlerin acısını yıllar sonra çekti. Yürüme zorluğu nedeniyle hastaneye başvuran aktörün bu rahatsızlığına yıllar önce film setlerinde aldığı darbelerin sebep olduğu ortaya çıktı.

  62. <p><b>BOND DA KAZA KURBANI</b></p> Sinema dünyasının "gözü pek karakteri" 007 James Bond'u canlandıran İngiliz aktör Daniel Craig de "Quantum of Solace" adlı Bond filminin setinde kazaya uğradı.

    BOND DA KAZA KURBANI

    Sinema dünyasının "gözü pek karakteri" 007 James Bond'u canlandıran İngiliz aktör Daniel Craig de "Quantum of Solace" adlı Bond filminin setinde kazaya uğradı.

  63. Filmin çekimleri sırasında elini ve bir parmağını boydan boya kesen oyuncu, çok kan kaybetti. Craig, setteki acil yardım ekibinin müdahalesinin ardından birkaç gün sonra çekimlere döndü.

    Filmin çekimleri sırasında elini ve bir parmağını boydan boya kesen oyuncu, çok kan kaybetti. Craig, setteki acil yardım ekibinin müdahalesinin ardından birkaç gün sonra çekimlere döndü.

  64. <p><b>O DA ÇOK KAZA GEÇİRDİ</b></p> Sette en çok kaza geçiren ünlülerden biri Halle Berry.

    O DA ÇOK KAZA GEÇİRDİ

    Sette en çok kaza geçiren ünlülerden biri Halle Berry.

  65. Gothika adlı gerilim filminde Penelope Cruz ve Robert Downey Jr. ile kamera karşısına geçen Berry, çekimler sırasında kolunu kırdı.

    Gothika adlı gerilim filminde Penelope Cruz ve Robert Downey Jr. ile kamera karşısına geçen Berry, çekimler sırasında kolunu kırdı.

  66. Kedi Kadın-Catwoman filminde de başından yaralanan talihsiz güzel, "Başka Gün Öl-Die Another Day" filminin çekimlerinde ise ilginç bir tehlike atlattı. Bir sahnede boğazına cisim takılan Berry, "007 James Bond"rolündeki Pierce Brosnan'ın hemen müdahale etmesi nedeniyle boğulmaktan kurtuldu.

    Kedi Kadın-Catwoman filminde de başından yaralanan talihsiz güzel, "Başka Gün Öl-Die Another Day" filminin çekimlerinde ise ilginç bir tehlike atlattı. Bir sahnede boğazına cisim takılan Berry, "007 James Bond"rolündeki Pierce Brosnan'ın hemen müdahale etmesi nedeniyle boğulmaktan kurtuldu.

  67. <p><b>GEÇİRDİĞİ KAZALARI YAZSA KİTAP OLUR</b></p> Aksiyon filmlerinin yıldızı Jackie Chan o kadar çok set kazası geçirdi ki oturup yazsa bir kitabı doldurabilir.

    GEÇİRDİĞİ KAZALARI YAZSA KİTAP OLUR

    Aksiyon filmlerinin yıldızı Jackie Chan o kadar çok set kazası geçirdi ki oturup yazsa bir kitabı doldurabilir.

  68. Chan, defalarca boynundan, başından, kollarından, belinden ve bacaklarından yaralandı. Chan'in yaşadığı kazalar arasında en ilginci ise "Rob-B-Hood" adlı filmin çekimleri sırasında meydana geldi.

    Chan, defalarca boynundan, başından, kollarından, belinden ve bacaklarından yaralandı. Chan'in yaşadığı kazalar arasında en ilginci ise "Rob-B-Hood" adlı filmin çekimleri sırasında meydana geldi.

  69. Chan, sette yaşanan bir kaza sonucu hastaneye kaldırılırken, kazaya bir dövüş sahnesinin çekimleri sırasında ''yanlış ayakkabı giyen'' dublörün tekmesinin sert şekilde Chan'in göğsüne gelmesinin neden olduğu bildirildi. Oyuncu ise her zaman güvenliğe önem vermesine rağmen çekimlerde bu tür kazaların olabildiğini belirtti.

    Chan, sette yaşanan bir kaza sonucu hastaneye kaldırılırken, kazaya bir dövüş sahnesinin çekimleri sırasında ''yanlış ayakkabı giyen'' dublörün tekmesinin sert şekilde Chan'in göğsüne gelmesinin neden olduğu bildirildi. Oyuncu ise her zaman güvenliğe önem vermesine rağmen çekimlerde bu tür kazaların olabildiğini belirtti.