Elektrik Ve Hidrojen Aynı Otomobilde

Bin 127 kilometre menzil

  1. Amerikalı otomotiv girişimi Revo Zero, Energy adını verdiği modelini tanıttı. Lityum iyon bataryalarında depoladığı elektrikle hareket eden hareket eden Energy'nin şarjı bittiğinde devreye hidrojen sistemi giriyor.

    Amerikalı otomotiv girişimi Revo Zero, Energy adını verdiği modelini tanıttı. Lityum iyon bataryalarında depoladığı elektrikle hareket eden hareket eden Energy'nin şarjı bittiğinde devreye hidrojen sistemi giriyor.

  2. Adeta jeneratör görevi gören hidrojen yakıt sistemi bataryaları yeniden şarj ediyor.

    Adeta jeneratör görevi gören hidrojen yakıt sistemi bataryaları yeniden şarj ediyor.

  3. Bu tarz hidrojen menzil arttırıcı sistemler günümüzde otobüs veya kamyon elektrikli araçlarda kullanılıyor. Binek araçlarda çok kullanılmamasınınm sebebi ise ağır olması ve kapladığı büyük alan.

    Bu tarz hidrojen menzil arttırıcı sistemler günümüzde otobüs veya kamyon elektrikli araçlarda kullanılıyor. Binek araçlarda çok kullanılmamasınınm sebebi ise ağır olması ve kapladığı büyük alan.

  4. Henüz tam ayrıntıları açıklamayan modelde bu sistemin nasıl kullanılacağı bilinmiyor. İlk otomobilini ön siparişe açan firma, aracını tamamen tanıttığında bunu göreceğiz.

    Henüz tam ayrıntıları açıklamayan modelde bu sistemin nasıl kullanılacağı bilinmiyor. İlk otomobilini ön siparişe açan firma, aracını tamamen tanıttığında bunu göreceğiz.

  5. Markanın ayrıca spor otomobili Electron, HB modeli Ride ve hidrojen yakıtlı uçak projesi bulunuyor.

    Markanın ayrıca spor otomobili Electron, HB modeli Ride ve hidrojen yakıtlı uçak projesi bulunuyor.